Километрични опашки блокираха Аспаруховия мост

Тапите там започват още от 6,30 часа сутринта
10

Снимка: Булфото

Поредно задръстване блокира Аспаруховия мост във Варна. Опашките с чакащи автомобили започваха още от района на кметството, а по-късно стигнаха и до центъра на квартала, видя репортер на Булфото.

В сутрешните часове тапа от коли се образува и откъм магистрала Черно море, а пътуващите недоволстваха, че са принудени да стоят блокирани на моста по повече от час.

Поредното задръстване на Аспаруховия мост отново предизвика вълна от негативни коментари в социалните мрежи. Жители на квартала не спират да споделят снимки от блокираните от автомобили улици.

Много от хората се жалват, че за да отидат на работа трябва да тръгнат с два часа по-рано. Други споделят, че тапите по моста не спират и след 20 часа, а започват още от 6:30 часа сутринта.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,ама "...строй* ще усвои много милиони, а нека варненци си стоят на опашка в жегата! Тук, във Варна си е така - една групировка владее града, едни и същи фирми ремонтират улиците. Никой не пита, никой не пита. А Варна умира...
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера от Аспарухово до Възраждане за по направо през Девня. Опитах на ферибота в Белослав ама и там 2 км. опашка. Та така, през Девна стигнах за 45 мин. а еди познат прд мен по моста, по моста и така 2 часа и туба нафта. Аз се разминах с 60 км. и около 3 литра нафта. Видите ли задния номер на колегата преди отбивката за Белослав, у десно и през Девня по на сметка е.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
надежда всяка оставете! иначе, cиecтaтa на бaчкepите протича ли нормално
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иоашките, както казваше Йосиф Висарионович са народните университети - човек ще се види с познати, че завърше социални контакти и.т.н. Про социализЪма опашките са нещо обичакно това се обяснява с нарасналите покупателни възможности на мит'ряла - по времето на тато задръствания имаше ли - нямаше щото чакахте за масквичи по 2 петилетки!
2
4
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
10 коли имат, андрешко.
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така е като куцо и сакато има по 2-3 коли и 4 членно семейство има 3-4 коли