Все още няма следа от 3-годишния Мохамед

Трето денонощие продължава акцията по издирването му
23 юни 2016 11:30,
38
Все още няма следа от 3-годишния Мохамед
Снимка: Булфото, архив

И днес продължава издирването на тригодишното момче, което се изгуби в понеделник вечерта в гориста местност между русенските села Тетово и Смирненски. Това съобщи за БТА директорът на областната дирекция на МВР в Русе комисар Теодор Атанасов.

Той обясни, че ще бъде направен анализ и ще се претърсват и други възможни места - ниви и черни пътища, където може да е детето. В акцията участват служители на полицията, пожарникари и доброволци.

Още по темата

По думите на Атанасов издирването ще продължи. Практиката показва, че и други изгубили се от толкова дни деца на неговата възраст са били намирани живи.

Полицията работи по всички възможни версии за изчезването на момчето - да е жертва на нещастен случай или на престъпление. Към момента обаче няма конкретни данни за това.

3-годишният Мохамед бил с близките си в гората. Семейството брало липов цвят в държавната гора. Родителите на момченцето са от района на Търговище, препитават се най-вече с бране на билки. Семейството има три деца.

Семейството било с още около 60 роми от Търговище, които всяка година идват в гората да берат липа. Те разпънали палатките си от десет дена край село Смирненски. Изчезването на детето било установено в понеделник късно вечерта, когато родителите му се върнали от брането на липов цвят.

Първоначално ромите обаче не уведомили полицията за изчезването на момченцето, защото мислели, че сами ще го намерят. По-късно се обадили на спешния тел. 112, след което били вдигнати на крак всички служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
А Съвестин намерихте ли?
23
1
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Спрете се бе МВР, не искам повече да плащам от моя джоб за издирването на Мохамед! 4 дни, потрошихте сумати пари за хора които нито плащат данаци , нито работят. Ай сиктир!
22
1
 
3
 
! Отговори
Али Баба преди 7 години
До Анонимен 23Май си одъртял и си позабравил приказката за Али Баба и 40те депутати!
21
1
 
8
 
! Отговори
Колю Животното преди 7 години
Толкоз дни в гората чакалите едва ли са му пели песни, най-добре да почват да търсят кокали нейде из храсталаците. Будали ***, белите хора в къщи не остават детето без надзор, те в гората го зарязали, дето аз като отида на разходка без GPS, вода, джобно ножче и пиратки не излизам като пиратките са точно за опасните диви животни от които гъмжи в горите.
20
0
 
0
 
! Отговори
баба ти Радка преди 7 години
Нямам търпения довечера в новините да чуя наживо развръзка има ли по този случай !
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малкия Мохамед и 40 те разбоиника !Може да е в пещерата като в приказката и за това да не го намират
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки в тая държава се занимава стова което не му е работа . Важното е да се симулира работа. Все се заричам да не гледам Новините защото ме дразнят простотиите и пак продължавам .
17
1
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 7 години
мене пък ме е срам да се нарека гражданин на тази клоака ти каок може да се гордееш с това просто не знам.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само на мен ли така ми се струва ,че ни занимават с това което не ни интересува.
15
0
 
1
 
! Отговори
хм преди 7 години
До meКонспирацията ти издиша, след като другото хлапе го откриха живо и здраво и се оказа, че е духнало, щото са го ошамарили.
14
0
 
3
 
! Отговори
Оракул преди 7 години
Да го търсят у гръцко...
13
13
 
13
 
! Отговори
Български гражданин преди 7 години
Как не Ви е срам да пишете такива глупости, че е продаден, че е при пророка си, само заради това че се казва Мохамед ли е тази байганьовщина, това е човешки живот, кавъвто и да е, каквото и да е, но е живо същество, и то носи също като нас сърце, душа, плът....Вие просто сте си загубили човещината...жалко е за Вас...
12
3
 
2
 
! Отговори
me преди 7 години
Има обаче и един по-зловещ вариант, за който полицията не говори. Изчезва второ дете за колко 2 дена? Може да става въпрос за сериен убиец или организирана група отвличаща деца, за да ги продава. По-логично е родителите да са го продали, но пък полицията толкова отчаяно го търси, че е малко съмнително.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отишъл е при пророка със същото име
10
6
 
5
 
! Отговори
гробар преди 7 години
Ковчегът е скован. Сега почвам надгробната плоча...
9
0
 
11
 
! Отговори
me преди 7 години
И аз мисля, че детето е продадено. Толкова малко дете много трудно може да се загуби ефективно в гората. Ще походи, ще се измори и ще седне да чака. А те преровиха цялата гора отгоре до долу. Освен ако няма мечки-гризли, вълци или извънземни, не виждам как ще изчезне без след детето. Още повече, без следи от кръв, без парченца дрешка. Дано да е живо и здраво и да не са го продали за органи или на педофил.Иначе със сигурност ще му е по-добре при новите му родители!
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разпънали палатките, почнали да берат ... се едно чета "Синовете на великата мечка" ...
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина, по-лесно и по-евтино ще им излезне ако дадат 200 лева на един ром който ще им разкаже какво е станало и ще научат още за ромската схема на печалба. Жалко за времето и парите на МВР.
6
1
 
22
 
! Отговори
:( преди 7 години
Мохамед са го реализирали. Не стига, че се занимават с престъпления, ами сега трябва да плащам на полицията да търси Мохамед, който отдавна е зад граница. Дано поне не са го шитнали за "резервни части". Едно време милицията бързо ги лекуваше. 2 часа бой на почивки и пееха като синигерчета. На този ден, в толкова часа, на това място... всичко си казваха.
5
0
 
8
 
! Отговори
бръм... преди 7 години
Може да са го продали, а сега да го "търсят". Дано не е така. Твърде малко е детето, вина няма за нищо.