На "батката" бащата: Е, няма златна книжка!

Не е възможно да вдигне 250 км/ч, твърди Радичев за сина си
3 авг 2016 16:00,
227
На "батката" бащата: Е, няма златна книжка!
Снимка: "24 часа"

Бащата на Ангел Радичев, който заплаши "да убие от бой" шофьор на автобус заради изпреварване, призна, че синът му не е "светец" на пътя, но го защити.

Според него големият проблем бил не че Ангел е направил скандал, а че шофьорът на рейса е изпреварвал без да погледне, че зад него идва автомобил.

Случката се разигра вчера на магистрала "Тракия" малко преди Бургас. На видео, направено от пътник в автобуса, се чува как "батката", както вече наричат подигравателно Радичев, заплашва и псува шофьора и рита ламарината на рейса. "Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", казал "батката" на шофьора.

"Според мен големият проблем не е, че е станал скандал, а че шофьорът на рейса е тръгнал да изпреварва без да погледне в огледалото си. Можело е да стане голяма беля", каза Радостин Радичев пред "24 часа".

Той обясни, че не оправдава сина си, но за изпуснатите му нерви си имало причина. Бащата разказа, че Ангел му се обадил след инцидента и казал, че се е скарал с шофьор на автобус, който го е засякъл.

При разпита си пред полицаите обаче Ружди Велиев, който е бил зад волана на автобуса по линията София – Китен, обяснил, че е видял кола в лявата лента, но тя е била далече. Той едва ли е предполагал, че "батката" кара толкова бързо.

"Синът ми в яда си е казал 250 км/ч, не е възможно да вдигне толкова", обясни пък бащата.

"На въпроса дали Ангел е наказван за нарушения на пътя , той отговори: "Е, няма златна книжка".

По неофициални данни Радичев-младши е санкциониран често за превишаване на скоростта.

Бащата призна, че се притеснява всеки път, когато синът му излезе с колата и го предупруждавал да не кара бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дни на бургаската култура.
97
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо всички п...чета,ходят нула номер подстригани ?
96
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление не малка част от българите са точно такива, жалки същества. В една нормална държава, този полуграмотен *** с потника щеше да вегетира по затворите.
95
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто шофирането с над 160 на магистрала и с над 110 извън магистрала, трябва да се приравни с опит за убийство, това е !
94
2
 
17
 
! Отговори
Циганистан преди 7 години
*** какво се обясняват, в затвора за няколко седмици и така. В доста щати, ако караш с над 30 мили над ограничението си е за затвор.
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оха, тоя анабол много кратко ще ми ходи пред розореца, ако ще да кара на майка си....
92
2
 
17
 
! Отговори
fero преди 7 години
Кои са агресивни? Простите хора. Еволюцията много сериозно е подминала този въшкар.
91
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайбаи полицаите и съдиите !Те са виновни, джигити като тоя с 250км/ч трябва да са в затвора !А те кво правят - не ги спират а даже и ги оставят да тормозят хората !!!
90
1
 
13
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Сега да Ви кажа какво ще стане с цялата тази ситуация. Батката никой няма да го глоби за превишена скорост ( ако ще и с 250 км. да е карал ). За да го глобят трябва да са го засекли със съответната измервателна апаратура. А тук имаме само някакви твърдения от негова страна. Най-вероятно може да се опитат да му потърсят сметка за хулиганско поведение и отправяне на заплахи, но тъй като няма никой реално пострадал ще мине леко. А има и вариант да не признаят записа от телефона за доказателство.
89
0
 
10
 
! Отговори
Четете законът! преди 7 години
До тези с измислицата за минимална скорост.Повече от ясно е, че такава забрана не може да има - всяко задръстване те принуждава да намалиш скоростта и даже ако трябва да спреш.Второ, в закона няма изискване за минимална скорост по магистрала, но има някакво подобие - да не се шофира безпричинно с твърде ниска скорост, което се отнася за всякакви пътища. Това, което е написал номер 91 <до 87>, не го разбрах. Иска да каже нещо, ама май не може. Какви кубици превръща в минимална скорост?!
88
2
 
11
 
! Отговори
101 преди 7 години
Първото впечатление, което прави плиткоумника с потника е: ***, много ***!
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анаболното кюфте ще си намери майстора скоро, не знае какво е северозападен винкел.
86
2
 
8
 
! Отговори
Четете и се учете преди 7 години
Чл. 99. По автомагистралата се забранява: 1. Движение на пешеходци, мотопедисти, велосипедисти, животни, както и на всякакъв вид моторни превозни средства, които конструктивно не могат да развиват по равен хоризонтален път скорост най-малко 50 км/час, с изключение на моторните превозни средства на контролните органи и.....НЯМА МИНИМАЛНА СКОРОСТ !!!
85
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медийно раздухване на най-обикновен случай. Почти всички шофьори на автобуси и камиони засичат по магистралите, движат се в колони без да дават възможност да бъдат изпреварени и т.н. В същото време един на 1000 лети по магистралата с над 170 км/час.За капак на всичко КАТ спи и не наказва и затова се правят много нарушения по пътищата от всички шофьори - българи и чужденци.
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех, че само *** не знаят закона.То се оказа и че родителите на бургаските мутрафони не го знаят.
83
2
 
11
 
! Отговори
ivan преди 7 години
Затвор за този селския ***! Там ще може да кара и с 300
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо правите интервю с бащата??? Тая мутра да не е на 7 години, че друг да отговаря заради него?? Докога ще пишете сеирджийски и ще се наслаждавате на *** коментари от недорасли и.диоти? Фактът че има защитаващи мутрата говори достатъчно...няма какво повече да се каже. Такава ни е държавата, писачите, мутрите, всичко.
81
2
 
10
 
! Отговори
До 75 преди 7 години
Къде в закона пише, че минималната скорост е 70км/ч. По-долу някой много правилно го коментира. По магистралата е забранено да се движат МПС, които конструктивно не могат да развият повече от 50 км/ч. Няма такова понятие като минимална скорост на магистрала. Има забрана, която условно можем да приемем за минимална скорост. Хайде сега си прочети закона, че да не се резилиш със селски изказвания.
80
10
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 7 години
Има минимална и тя е 50 куб см 3 т.е 50 км /ч .
79
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До Пълни смшенициМожеш да прецениш да караш с 200 на твойта си магистрала. На тази има ограничение и по новия закон ако караш с 200 трябва да лежиш 3 години в затвора, защото е с над 30км над разрешената скорост. В САЩ ако те засекат с такава скорост директно те принуждават да спреш със сила и влизаш в затвора по бърза процедура - делото трае между 1 и 3 часа. Така, че как преценяваш нещо ти има значение само ако живееш вън от обществото. В обществото има правила.