На "батката" бащата: Е, няма златна книжка!

Не е възможно да вдигне 250 км/ч, твърди Радичев за сина си
3 авг 2016 16:00,
227
На "батката" бащата: Е, няма златна книжка!
Снимка: "24 часа"

Бащата на Ангел Радичев, който заплаши "да убие от бой" шофьор на автобус заради изпреварване, призна, че синът му не е "светец" на пътя, но го защити.

Според него големият проблем бил не че Ангел е направил скандал, а че шофьорът на рейса е изпреварвал без да погледне, че зад него идва автомобил.

Случката се разигра вчера на магистрала "Тракия" малко преди Бургас. На видео, направено от пътник в автобуса, се чува как "батката", както вече наричат подигравателно Радичев, заплашва и псува шофьора и рита ламарината на рейса. "Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", казал "батката" на шофьора.

"Според мен големият проблем не е, че е станал скандал, а че шофьорът на рейса е тръгнал да изпреварва без да погледне в огледалото си. Можело е да стане голяма беля", каза Радостин Радичев пред "24 часа".

Той обясни, че не оправдава сина си, но за изпуснатите му нерви си имало причина. Бащата разказа, че Ангел му се обадил след инцидента и казал, че се е скарал с шофьор на автобус, който го е засякъл.

При разпита си пред полицаите обаче Ружди Велиев, който е бил зад волана на автобуса по линията София – Китен, обяснил, че е видял кола в лявата лента, но тя е била далече. Той едва ли е предполагал, че "батката" кара толкова бързо.

"Синът ми в яда си е казал 250 км/ч, не е възможно да вдигне толкова", обясни пък бащата.

"На въпроса дали Ангел е наказван за нарушения на пътя , той отговори: "Е, няма златна книжка".

По неофициални данни Радичев-младши е санкциониран често за превишаване на скоростта.

Бащата призна, че се притеснява всеки път, когато синът му излезе с колата и го предупруждавал да не кара бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Батка, тия напомпаните как миришат като се разлагат само, представи си.
77
4
 
6
 
! Отговори
До 75 преди 7 години
Лъжеш! В България няма минимална скорост на магистрала.Дай член от закона, щом твърдиш че има!
76
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургаски ***, нищо ново, мутрафони безмозъчни.
75
1
 
3
 
! Отговори
до Абсолютни преди 7 години
смешници-Лъжеш!
74
1
 
2
 
! Отговори
Деян преди 7 години
До До ДеянСъгласен!
73
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това вчера ли беше? Знаете ли колко човека вчера са шофирали по магистралата с над 200 км/час? Знаете ли колко бавнодвижещи се автобуси и камиони са засекли колите зад тях? Толкова са много, че ако ви кажа някакво приблизително число, няма да повярвате.
72
1
 
9
 
! Отговори
До Деян преди 7 години
Има значение синият знак с каква форма е. Кръглият е задължителна минимална скорост, а правоъглният е препоръчителна скорост.
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перфорирам го тоя ***, е сега ще чакам прокурора.
70
4
 
21
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Ако държавата ни беше поне малко нормална, този *** щеше да търка наровете в някой затвор. Но, за съжаление "матряла" си избра мутрата Винету и държавата е на автопилот. Всеки ден става все по-зле. И така ще продължи, докато Калинки, Тикви и т.н. не бъдат изметени от властта.
69
1
 
11
 
! Отговори
До Смешници преди 7 години
Ограничението по магистралите е 140 км/ч. Ще се съобразяваш с правилата, *** такъв. Ти дори и *** не си, ти си просто жалък!!!Да не си мислиш, че като напишеш една високопарна глупост във форум, та некой ще те вземе насериозно?!В смисъл,верно ли си въобразяваш,че си актуален и който те чете тука е уверен,че имаш Ламборгини?! *** ***,ти и Голд 3 си виждал само като си преминавал със селския автобус през Перник за Сф...
68
1
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Еи такива *** дето сами си преценяват докато не се ликвидират физически не можем да станем нормална държава...абе нещасник има ЗАКОН бе тои регулира нещата така че никои да не си решава както му скимне...
67
1
 
5
 
! Отговори
Доказани смешници преди 7 години
До ScenicДа ти обясня да знаеш - в Германия ако попаднеш и видиш как някой е зад тебе с включен ляв мигач любезно те приканва да се преместиш в най-дясната лента зад ТИР-а от Шумен.
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
силна новина! По CNN я гледах също :)Циркаджииииииииии.....
65
6
 
2
 
! Отговори
до 62 преди 7 години
Има минимална скорост допустима на магистрала и тя е 70км/ч. Четете законите и не спорете без да сте информирани. Това е само едно вкъкване към темата.
64
2
 
14
 
! Отговори
emo преди 7 години
Батка,.... поредния *** с мозък на врабче. Жалка гъдулка.
63
17
 
8
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Истината е, че баща му е прав - синът му е малко вероятно да е карал с 250 както се хвали, а и наистина е имало засичане. Тук друго ми е интересно - почти всички, ако сте шофьори, на магистралата едва ли спазвате ограничението от 140 км/час и си карате с колкото можете, кой с 150, кой с 160, някои и с повече. Какво сте гракнали срещу събрата си?! Той най-вероятно е шофирал и той като вас.
62
3
 
8
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Тази амеба, шофьорчето, тип селска шамандура, да се трепе колкот ще. В повечето случаи с такава ***, умират невинните, а тези плазмодеи остават живи. Да мре тоя
61
13
 
3
 
! Отговори
Абсолютни смешници преди 7 години
66 - Не че ти влиза в работата, но карам Ф10 550i. Да ти обяснявм ли, че е с едни от най-добрите спирачки? Само дето от 250 до 180 докато намалиш си се размазал вече като ти изкочи някой покемон изведнъж.59 - За бой нещо да съм казал? За случки по пътищата трябва да си пълен неандерталец да се биеш. Въпросът е на култура на каране и на малко мисъл!! Да повторя ли още веднъж да ме разбереш?
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле батка как ги мелим бургаски мутрафони. Северозападна щанга не е усетил.
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък призовавам и пътниците да си потърсят правата в съда. Те плащат за обществена услуга, а някаква мутра им нарушава пътуването за да се прави на богопомазан.