Нова стрелба в Слънчев бряг, този път без ранени

Две компании се скарали на бензиностанция, не били кримки
19 авг 2016 12:55,
29
Нова стрелба в Слънчев бряг, този път без ранени
Снимка: архив, Bulphoto

Пререкание между две компании в Слънчев бряг завърши с произведени изстрели с газов пистолет.

Това е втори случай на стрелба в курорта за сезона. Този път обаче няма пострадали, а стрелбата се е случила на бензиностанция на изхода на града. Стрелецът е стрелял по джип с пловдивска регистрация.

"Участниците в престрелката не са знакови фигури", заяви главният секретар на МВР Георги Костов, цитиран от bTV. По думите му случаят е силно преекспониран.

На 8 юни в курортния град беше тежко прострелян Димитър Желязков познат като Митьо Очите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Червената мафия в действие...
19
0
 
8
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 7 години
Бензиностанция на изхода на града??? Сънито не е ли курорт? А иначе да поздравим лоялният гражданин Методиев, неговата министърка или там каквото е и главсека с песента ,,Панаири,,.
18
1
 
12
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
С тази ОВЦА министър на МВР нищо друго не очаквам! А този *** глаДния секретар освен бисери друго не ръси!Уникална двойка са!!!! Като добавим и *** панаира е образцов!
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според изявленията на главсека на МВР и шефа на ОДВР-Бургас, става въпрос за....изненада, за битов скандал между две компании, този път не за паркомясто, а за момиче. Звучи ли ви познато? Цирк МВР-серия поредна.
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бе, Костов, битов скандал някакъв - две компании се замервали с пиратки, понеже едните слушали чалга, а другите поп-фолк !
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо отново политкоректно премълчавате ИСТИНАТА.Въпросната престрелка е била заради разпределението на Наркопазара в клоаката и меката на дрогата, алкохола и проституцията Слънчев бряг.Вече има инфо по другите медии.
14
0
 
18
 
! Отговори
Доносник преди 7 години
Госин Гл.секретар, предлагам най-после да разсекретим списъка със знаковите фигури за да може народа да знае кога да бега и кога не като се кютечат и гърмят! Иначе всички се шашват и не знаят кой какъв знак носи и на кого се отчита! Продължавам да се оглеждам за дадените от Вас знаци!
13
0
 
18
 
! Отговори
Балкантурист преди 7 години
Битов скандал за наркоместа! Нищо работа, нормално пререкание. Заповядайте на нашето китно черноморие, най-много да ви набият, ама какъв спомен ще ви бъде само, ще усетите нови емоции, ще се почувствате живи!
12
1
 
6
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Не бързайте да възмущавате защото зда не започнете да съжилявате тъй като все още не са излезли коментарите в соц.мрежи за срещата на Костов и новото ръководство на Гранична полиция с кметовете о М.Търновска община за справяне с мигрантския поток.
11
0
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Георги Костов май искаше да каже - "Участниците в престрелката не са знакови фигури... така че им е позволено да си стрелят когато пожелаят". :))
10
0
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Има си хас Гошката да не отриче.Всяко негово изявление трупа негативи на ведомството и основание за искана оставка на ръководството.
9
0
 
19
 
! Отговори
Вретенаровски преди 7 години
Абе Георги, абе Костов! Някой да те е питал тези какви са? А ти бързаш да се оправдаваш. Гузен негонен бяга е твойта работа.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1988-*** година. Тодор Живков изнася доклад, половината зала спи. Изведнъж някъде се появява плъх. Будните се развикват:- Хванете го, убийте го!Един заспал, стреснат от виковете се събужда и започва да вика:- И сина му, и сина му!
7
0
 
12
 
! Отговори
Георги Костов преди 7 години
В България всичко е спокойно, благодарение на мен се наблюдават само леки битови скандали които не са нищо особенно.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквите ни върнаха в 90-те. Но така е, след като овчият материал избира мутра, при това треторазрядна за премиер.
5
2
 
11
 
! Отговори
Божил преди 7 години
В знак на това че не са кримки а честни хора,всички се въоръжили- точно затова си налетели и на бой.
4
1
 
21
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Не били кримки- взели си пистолети,за да наловят малко риба.
3
0
 
18
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Новия Тексас стария слънчев бряг :)
2
0
 
21
 
! Отговори
бат ви Бойко преди 7 години
нема са плаушите, то това е било стрелба по панички. тренирали са хората. лето е, в морето платноходки и лодки, така че всичко е наред в тука. ето сега нобиколих и малко търново: тишина, чистота, туристи в горите. рай, рай ви казвам е в българия.
1
0
 
32
 
! Отговори
Бъчвата и Тиквата преди 7 години
Спокойно народе, всичко е в графа битова престъпност, пак паркомясто, няма значение, че пловдивски мутряги с коли за по 200бона са се млатили, те са честни бизнесмени. Благодарим ви, че ни подкрепяте, както подкрепяхте бащите ни от ЦК на БКП, както подкрепяхте и синовете ни на ръководни позиции в държавата