Мъжът на Мейзер назобан с хормони – интимни проблеми!

Варненката днес ще обжалва мярката си "задържане под стража"
23 авг 2016 08:52,
78
Мъжът на Мейзер назобан с хормони – интимни проблеми!
Снимка: архив, Bulphoto

Варненката Анита Мейзер, която бе обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си - културиста Николай Димов, както и за подкуп на полицай, ще обжалва наложената ѝ мярка "задържане под стража".

Заседанието е насрочено за днес във Варненския апелативен съд, съобщиха от апелативната прокуратура. На 17 август Варненският окръжен съд остави Мейзер в ареста с мотива, че има реална опасност да се укрие, ако е на свобода.

Още по темата

Анита има двойно гражданство и американски паспорт, но той не е открит при огледите в дома ѝ, пише 24 часа.

Според съда от интервютата на жената в интернет има данни, че тя е била на различни места в чужбина - в Коста Рика, САЩ и Китай, и макар че притежава жилище във Варна, не пребивава постоянно в България. Още не е приключила работата на съдебните лекари по убийството, но към доказателствата по делото е приложен диск със записан разговор. От него става ясно, че Анита е предложила да даде пари на служител на МВР, за да не разбират медиите за случая. Предложението е записано в 3:30 ч, когато Мейзер е подала сигнала за убийството в 5-о РПУ.

Последвали още 3 предложения за подкупи към един от разследващите полицаи. Първата оферта - за 10 000 евро, втората - за 20 000 евро, а третата - за 30 000 евро.

Близки и роднини на Николай имат съмнения, че той е бил убит умишлено, а не по непредпазливост от страст по време на полов контакт. Негови приятели твърдят, че с Анита били в лоши отношения и не са имали сексуални контакти поне от година.

Резултатите от аутопсията показват, че в кръвта на мъртвия културист са открити свръхколичества от хормон на растежа. Според специалисти това означава, че той е имал проблеми в интимно отношение. Хормоните на растежа се съдържат в големи количества в анаболните препарати и влияят негативно върху половия живот.

Според разследването във фаталната нощ след поредната обиколка на Варна - Николай и Анита се прибрали в апартамента ѝ. Едрогърдата варненка решила да използва нестандартни техники. Завързала 40-годишния културист към леглото със свински опашки и вероятно е почнала до го души, но не е преценила правилно момента, в който да спре. Това довело до смъртта на Димов. Час след настъпването на смъртта Мейзер подала сигнал в полицията. После няколко пъти променила версията си.

От видеозаписите на камерите в кооперацията станало ясно, че във фаталната нощ Мейзер и Димов са били сами. До мезонета на варненката се стига с индивидуален асансьор с чип карта.

Вчера стана ясно, че разследващите работят върху версия, според която в прикриването на убийството своя роля има и културистът Кирил Вълчев - Скалата. Часове след убийството полицията разбира, че Вълчев е първият човек, който разбрал за фаталния инцидент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
11
 
10
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Права е жената да си плаща на куките да не разгласяват факти пред медиите. Това не е възпрепятстване на техните задължения и процесуални действия. , Че ходят и изнасят вътрешни данни към медии е дори в разрез с техните задължения. Така , че това обвинение ще падне лесно в съда. Дори се чудя защо прокурорите го повдигат. Смях.
37
1
 
27
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Един приятел навремето казваше:"От железото бега акъла"! Няма лошо, стига тези напомпани младежи да си избиват агресията само в залата. За съжаление често виждаме, че избиват и другаде.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Арнолд 34Иначе Дека Дураболин, Нандтолон Деканоат и Тестостерон Пропионат е едно и също. :)------------------------------------------Първите две ОК, ама Тестостерон Пропионат и кво общо има с Деката :)
35
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са звездите на България, по пътищата и по ТВ-то! Напомпани маймуноподобни същества от мъжки пол, с 2 мозъчни гънки и кифли със същия брой мозъчни гънки, които се мислят за певици, реалити звезди и така нат. Стига вече простаците в тази държава да са най-отгоре! Има и интелигентни и нормални хора тук! Все още!
34
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за красивата българка. Чудно ми е ако тази попадне на оня другия българин от Шумен с щилката кой ще надделее? Българската красота или немската инженерна мисъл?
33
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да си уважаваме лидерите ние ги закопаваме,свобода за това нежно същество.Ани България те подкрепя
32
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова ли няма какво друго да се каже, че само с тези "хора" ни занимавате?
31
3
 
20
 
! Отговори
До 40 преди 7 години
....ЗАЩО ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИ!Ех, пак старомодно мислене! Та това е елитът! Наш светъл пример, еврейско-гейски ценности.
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анита Шмайзер - президент!
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ ПОВЕЧЕТО НАПОМПАНИ СА ИМПОТЕНТНИ КОМПЛЕКСАРИ Е ЯСНО ЗА ВСИЧКИ, НО ЗАЩО ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИ!!!
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до Дознател 34да бе да тази ще се размине с 3-5 години условно дори и да е виновна все пак деото се гледа в варна
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз се пиша мъж, но с такава миска в леглото и на литър мастика ще изпадна в криза.
26
1
 
15
 
! Отговори
Падение! преди 7 години
Преди партизаните избиваха елита, днес елитарите един друг се душат!
25
5
 
7
 
! Отговори
Арнолд преди 7 години
До 28: Прегнила не е за след цикъл с GH, а за след стероиден цикъл, идеята му е да възобнови собственото производство на тестостерон, което е почти спряли, защото на тялото му идва на готово и спира да го синтезира. Имам 10+ години опит във фитнеса, 4 стероидни цикъла и съм запазил поне 80 процента от мускулната маса, имам преки впечатления. Проблемът не са стероидите, а незнанието как точно се използват. Иначе Дека Дураболин, Нандтолон Деканоат и Тестостерон Пропионат е едно и също. :)
24
0
 
12
 
! Отговори
Дознател преди 7 години
Усещам как ще накиснат Киро скалата пък таз ще я пуснат
23
0
 
19
 
! Отговори
Бойко преди 7 години
Никиолай е бил гюленист,намерени са следи за връзки на Николай със последователи на Гюлен във САЩ.Работим по освобождаването на Майзер и нейното награждаване за заслуги към република Турция.Общо взето тази теза би била по подходяща пред убийство по непредпазливост
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше някоя ромка нямаше да си правят труда изобщо да изкарат мъжа виновен, ама нали е мисис България трябва да и пазим реномето.
21
0
 
29
 
! Отговори
СА преди 7 години
Нена.бана,жена жив дявол,а в случая и прилича на такъв!!
20
0
 
10
 
! Отговори
глупости, преди 7 години
Абе арнолде, къв прегнил за хормон на растежа бе :) В един форум четох, че предписваха прегнил и при употреба на дека :) По фитнесите е пълно с *** дето няма елементарна представа какво и как да взимат. По форумите е същото, някой чул нещо от назобената батка У фитнесо и го разказва авторитетно на други балъци.
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красавица,едва ли го е убила ,та тази жена е пример за подражание на младите ,не бива с лека ръка да губим звездите си,не бива да плюем елита