Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
23
 
12
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Нещо не се връзва в разказа на драскачите - уж били заключили вратите, а той ги отворил и почнал да ги бие!? И те, горкичките, и една снимчица не са направили в подкрепа на обвиненията си?Според мене драскачите лъжат. Да им е.. ...... ;-)
133
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малко им е, трябвало е да ги нарита
132
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не са нападани от никой. отпратени са да си вървят защото са били нежелани от семейството.и при мен да дойдат такива и аз ще ги поканя да си тръгнат
131
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добряк по душа , но невъзпитан и *** човек. Той е медийна личност и много добре е знаел ,че ще има папараци. След като е искал спокойствие , да беше оженил дъщеря си далече от България и да не беше тръбил много с нейната показност.
130
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига писахте глупости да ги пробутвате за сензации и скандали.изгонил ги е защото е семейно тържество и не се идва непоканен и нежелан, а те са нахалствли и са стоели
129
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност Стоичков е голям футболист, който се вписваше отлично в мутренските години в мутренската среда и изцепките му се приемаха като мутренски фолклор. Сега нещата са коренно различни и ТОВА НЕГОВОТО Е ПОРЕДНАТА НЕОБЯСНИМА, ПРОСТАШКА АГРЕСИЯ, ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ПО ЗАКОНОВ РЕД- ОБЩЕСТВЕНАТА СРЕДА ТРЯБВА ДА ВЪЗПИТАВА ДЕЦАТА НИ, А НЕ ДА ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА КОПИРАТ БЕЗНАКАЗАНО СПОРТНИ ИДОЛИ.
128
1
 
37
 
! Отговори
простак от класа преди 7 години
Със сигурност няма Прокуратура, както няма и Държава.Ако аз бях сторил това, вместо въпросният Фукльо,още на момента да са ме закатанчили в полицейскя дрънголник и да са ми повдигнали обвинение за едро хулиганство.Къде си,господин Цацаров?Друг път пръв се показваш за да разследваш.
127
4
 
13
 
! Отговори
Крал и крал преди 7 години
Айде,айде.Английският премиер Дизраели,наш голям враг през турското е евреин.Евреите са подкрепяли турците срещу нас и са участвали в градежа и управлението на османската империя.Сюлейман безумвий сочи върха пак....не беше ли Соломон.Така ,че всичко е манджа с грозде.
126
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принцеса Даяна щеше да бъде жива....=========Принцеса Даяна беше бременна от мюсюлманин. Великобритания едва ли щеше да позволи бъдещия им крал да имат братя мюсюлмани. Най-смешното е да сравняваме един селянин с кралското семейство.
125
19
 
8
 
! Отговори
Нема начин преди 7 години
Не съм привърженик на саморазправа и бой, но пък човек не може да става заложник на копои с камери. Принцеса Даяна щеше да бъде жива, ако някои беше понапляскал папараците около нея навместо тя или да плаче пред камерите (веднъж бяха я разревали, тая красива и стилна жена) или да бяга панически от тях.
124
2
 
10
 
! Отговори
Джукър преди 7 години
До МакедонМного ти е странен деалекта. От западна България ли си?
123
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало е и да го нaeбe.
122
26
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай, Ице!
121
6
 
42
 
! Отговори
Научете се да четете преди 7 години
Не става въпрос за журналист.Пребит е шофьор. Четете! Това е втория ред след заглавието:--------------Камата пребил шофьор на редакционна кола--------------Затвор за хулигана Стоичков - ефективна присъда от 3 до 5 години.
120
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала Ицо! Требвало е да му пръснеш и пъpдялниka, ама дали ти става??????? Да живее пpocтoтията бугаристанска: ) Тук и извънземни да дойдат, ще ги прee6eме с вековната си пpocтoтия! А дали е имАло на сватбата српско? Щото щом е имало бой си требе и српско! Аферим! Баш за Костурица!!!!
119
2
 
20
 
! Отговори
дц преди 7 години
По...мака е щастлив, че се намериха двама буда..ли, които да се "бра...куват" (пък макар и временно) за двете му дъщери с интелект и красота на раз....го...нени ко...зи!!!
118
2
 
12
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Христо Стоичков е ***, *** при това!
117
5
 
32
 
! Отговори
Чете новините преди 7 години
Да напомним, че битият не е журналист, а шофьора на автомобила.Просто Стоичков се е нуждаел да намлати някого и си е избрал вероятно по-слабия.Ефективен затвор за този хулиган.
116
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не уважавате великите българи , защото си нямате и понятие как се постига успех.===========Преди всичко т.н. "велики българи" трябва да уважават обществото. Доста спорно е дали един ритни топковец е "велик".В заключение, всеки човек трябва да спазва законите в държавата. Не трябва да има изключения за никого.Така както един от най-великите боксьори за всички времена Майк Тайсън търкаше затворническите нарове така трябва и Стоичков да отиде в затвора поне за 3 години.
115
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли дело срещу Неизвестен извършител ?!))())))))