Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пореден път доказваме че сме *** овце! Журналистите от всички медии до сега трябваше да са изригнали в защита на своя колога и поне медийно прос.така Стоичков трябваше да бъде размазан и унищожен.ЗА ТОВА ВИДИТЕ ЛИ МУТРЕЕЩА СЕ ***,НЕ СИ МЪЛЧЕТЕ,А ИМ ПРАВЕТЕ ГЛАВИТЕ НА ШЕСТОЪГЪЛНИЦИ,ИЗВЕДНЪЖ ИМ ДОМИЛЯВА ЖАЛКИЯ ЖИВОТЕЦ И БЯГАТ ПРЕЗГЛАВА КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН!!!
153
19
 
10
 
! Отговори
фен преди 7 години
Само така Ице, те са много нагли и се мислят за нещо повече от останалите хора.
152
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те хората са констатирали,че 22 празни кратуни,гонят една кръгла топка.
151
18
 
7
 
! Отговори
край преди 7 години
Всеки има право да не бъде сниман. Тия имат желание и от спалнята на щерка му снимки да имат. Бой по простите нагли тикви. Омети паркинга с тях Ицо. Ицо не мекочувствен и на наглеците на прощава.
150
12
 
15
 
! Отговори
Милен преди 7 години
До АнонименНавсякъде по света,включително Испания,истински журналист няма да се завира там,където е само за поканени!!!Но тук им плащат доста сериозно,за да предизвикват скандали.
149
13
 
7
 
! Отговори
Милен преди 7 години
"След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници...Той е с подуто лице, синини по цялото тяло..."Моля някой да обясни как се съвместява първото действие с второто:седял в колата,ама цялото му тяло било в синини!!!Стоичков бил го ритал пак при това положение?!Колко ли са платили на тези набедени журналисти за разиграване на тази небивалица!??
148
4
 
26
 
! Отговори
До днеса преди 7 години
Въпреки, че забележките към вас са доста, прави ви чест, че написахте истината за побоя от Христо Стоичков над шофьора, който просто си е изпълнявал служебните задължения! Живеем във времена, а и в държава, където е ясно, че за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони, тъй, че и на бебетата е ясно, че "Камата" за пореден път ще се измъкне от "правосъдието" българско, но все пак БРАВО, че го написахте! Повечето други медии го скриха!
147
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добър футболист,лош човек - талантът в спорта не може да компенсира липсата на човещина,не го харесвам
146
3
 
44
 
! Отговори
Нели преди 7 години
Селянин си беше, селянин си и остана!
145
5
 
8
 
! Отговори
Упи преди 7 години
До Анонимен 223 относно принцеса ДаянаДа, казват. Но казано не значи доказано. И без да има връзка с мюсюлманин, принцесата беше преследвана изключително грозно и нагло от фотографи. Една нейна снимка носеше огромни хонорари и мирисът на парите влудяваше папараците, караше ги да газят през всяка етика, мяра, човечност. Принцесата пък беше женствена и благородна, не можеше да си позволи поведението на побеснял грубиянин, единственото, което правеше е да бяга и да се крие. Позорна история.
144
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само бой по тия измислени джурналисти
143
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ицо президент .Кандидат на Герб.
142
6
 
36
 
! Отговори
Ицака преди 7 години
Не е паднал на майстор! Аз съм цесекарин ама ако на мен ми направи така ще го счупя от бой!Той само плаши с разярена , накривена мутра а иначе е пълен въздух! Въобщр не ме инъересува Стоичков ли е моичков ли е , излизам и го смачквам!!!!!! Егати наглеца , за какъв се изживява, като му е приятел Борисов мисли че всичко му е позволено ли?!
141
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков , Бирисов , манталитета им е един и същ! Даже си спомням навремето как Борисов беше дал на Стоичков синя лампа! Дано човека го съди до дупка!
140
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любопитен съм как би завършила подобна изцепка на Ицо в Испания?
139
0
 
50
 
! Отговори
Учителя преди 7 години
Много добър футболист, но за сметка на това един много *** човек...
138
0
 
36
 
! Отговори
бръм... преди 7 години
Едно от имената, които както славят, така и срамят България.Незаменим футболист, но елементарен и без възпитание, интелект и култура човек.
137
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТържеството вярно е семейно и само поканените са добре дошли! Ама нито паркинга,нито църквата са на семейството на тоя празноглавия!И в крайна сметка всичко е могло да се разреши по много по-нормален начин!
136
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само бой е оправията
135
6
 
30
 
! Отговори
Anonimus преди 7 години
Селянин ***, така ли за толкова години не се образова?