Опасен дрифт изпрати тийнейджър в болница

Момчето е пострадали при катастрофа край Дебелец
1 сеп 2016 22:01,
7
Опасен дрифт изпрати тийнейджър в болница
Снимка: архив "Булфото"
Тийнейджър е в болница след катастрофа заради опасен дрифт.
 
Пътният инцидент е станал край Дебелец, информираха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Сигнал за произшествието е получен около 14.00 часа.
 
Катастрофата е станала между две коли на моста на стария път за Дебелец. Според информация на “Нова телевизия“ сблъсъкът е причинен от лек автомобил, който излязъл от завой на дрифт с ръчна спирачка и се блъснал в идващата насреща кола.
 
В резултат на удара е пострадало 17-годишно момче от Велико Търново, което се е возило на предната седалка на едната кола. 
 
То е откарано в болницата в областния център, състоянието му не е сериозно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
запознат преди 7 години
Мястото е много удобно за такива изцепки -слизаш от едно леко баирче и точно на кръстовището е много широко и пълно с пясък свличал се с години по нанадолнището. Лошото е че и с 20 да влезеш в кръстовището , пак си дрифтиш.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И вие не четете много какво са написали. Пострадалото момче не е ясно от коя кола е. Може само неволно да е участвало в дрифта, намирайки се в друга кола на това място, а вие искате да го погребвате веднага.
4
1
 
5
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До до 1 (2)За каква раса става дума, бе тикво?
3
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Сега ще "дрифтне" ли от болницата към погребалното?
2
1
 
5
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
То е откарано в болницата в областния център, състоянието му не е сериозно.Аз за първи път чувам за НЕ СЕРИОЗНО СЪСТОЯНИЕ! Алооооу драскача,преди да публикуваш,прочети какво си написал.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'ва болница бе?Хич не ги и спасяваите такива,хвърляите го отстрани на пътя със все варела му,да не затапва движението,и колко изкара...Защо спасявате някакви ***-самоубиици?