Жертвите на катастрофата на "Тракия" вече са три

Още не е ясно как е шофьорът на ТИР-а, спасителите не са стигнали
Обновена: 25 ное 2016 10:43 | 25 ное 2016 09:40,
28
Жертвите на катастрофата на "Тракия" вече са три
Снимка: Кадър "Нова"

Жертвите на АМ "Тракия" вече са три. Тази сутрин в района на 21 км на АМ "Тракия" за по-малко от два часа са станали 4 катастрофи. Последствията от тях са трима загинали, една жена в тежко състояние и ранени, съобщават от МВР.

Първият инцидент става малко преди пет часа между два леки автомобила, в който няма данни за пострадали хора. Малко по-късно в същия район възниква втори пътен инцидент отново между два леки автомобила. Към момента и за него няма данни за сериозно пострадали хора.

Още по темата

След това обаче при тежка катастрофа между три леки автомобила загива водачът на единият от тях. Около 6.30 ч. се получава сигнал, че под виадукта, намиращ се на отсечката, е паднал тир и лек автомобил. Водачът на тира, както и водачът на лекия автомобил, са загинали на място. Жена от лекия авомобил е откарана в болницата в тежко състояние. Засега не е ясно как е водачът на ТИР-а , тъй като спасителните екипи не са стигнали до него, съобщава Bulgaria ON AIR.

В момента движението в участъка в посока София е ограничено, извършва се оглед на местопроизшествието с цел установяване на точните причини, довели до пътните инциденти. Движението се пренасочва през пътен възел Вакарел.

Гъстата мъгла и тънкият лед върху пътя са най-вероятната причина за катастрофата, но това ще се уточни в хода на процесуално-следствените действия и експертизите, подчертаха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 11 ВСЕКИ ПРОДАВАЧ НА УСЛУГА СИ КАЛКУЛИРА И РАЗХОДА ЗА ГОРИВО В ЦЕНАТА. ТАКА ЧЕ ДИГА СЕ ГОРИВОТО , ДИГА СЕ И КРАЙНАТА ЦЕНА.
19
1
 
10
 
! Отговори
Даниела преди 7 години
Последно водача на ТИР-а жив ли е или не защото така сте го написали,че нищо не се разбира !
18
4
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Причината ще е "несъобразена скорост", няма какво да разследват...
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да се пишат глупости....най напред: "Водачът на тира, както и водачът на лекия автомобил, са загинали на място", а след едно изречение: " Засега не е ясно как е водачът на ТИР-а , тъй като спасителните екипи не са стигнали до него, съобщава Bulgaria ON AIR."....Е, нали е загинал човекът, как да е?
16
1
 
27
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
Най лесно се печелят плюсове, като псуваш ББ, магистралата и България. Това, че на моствете си има играничения по 70км, а при мъгла дори трябва да е и по ниска, никой не го отбелязва. Не спазваш ли поне това ....
15
0
 
17
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Стига сте писали глупости за пътищата дето не се обледенявали на запад. Преди ден в Швейцария паднаха в езерото и се удавиха с BMV няколко младежи. Точно на заледен път!
14
0
 
21
 
! Отговори
Очевидец преди 7 години
До РеалистОграниченията са 70 км/ч или 90 км/ч, но тази сутрин на мен дори ми се виждаха много като км. Видимостта по мостовете около Вакарел беше почти нулева! Колите и камионите се движиха наистина съобразително!!! Това може да се случи на всеки и не става въпрос за скорост, а за видимост и много хлъзгав път.
13
2
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Доколкото си спомням там трябва да има отделно ограничение на скоростта за шофиране при зимни условия. Това ограничение явно не е спазено. но тук има поне две наща. Има огромно обезценяване на знаците в България защото масово не отговарят на пътните усповия и шофьорите спряха да ги спазват, а понякога както в този случай това не води до нищо добро. Второто е, че никой в България не контролира за спазването на Закона за движение по пътищата и всички, вкл. и чужденците нарушават масово закона.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До # 6 Колко да стане хляба и другите хранителни продукти ако дизела е 4лв. а бензина 3.50лв. Да увеличим и тока заради електромобилите какво ще кажеш?
11
7
 
20
 
! Отговори
Grom преди 7 години
Как пък в Западна Европа не им се заледяват мостовете?Не е нормално, макар и без сняг, да не минат да хвърлят смеска против заледяване!!!
10
1
 
41
 
! Отговори
Ванко преди 7 години
Абе хора ноември е,не е август,намалете тая пуста скорост,не бързайте няма да сте вечно живи!
9
0
 
42
 
! Отговори
Joe преди 7 години
"Водачът на тира, както и водачът на лекия автомобил, са загинали на място. Засега не е ясно как е водачът на ТИР-а , тъй като спасителните екипи не са стигнали до него, съобщава Bulgaria ON AIR." ..............................ДНЕС.БГ, уникални, както винаги..........
8
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
несьобразена скорост промени в закона за движение по пьтищатанавьршени 18 години завьршено средно образование и здрав
7
12
 
33
 
! Отговори
зяпнал преди 7 години
Че не е съобразена - това спор няма.Но, как по дяволите може да разбереш, че разни безхаберници не са си свършили работата и не са обработили платната срещу лед????
6
4
 
21
 
! Отговори
Причината е преди 7 години
несъобразена скорост!!!
5
16
 
14
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
Магистрала убийца!
4
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен хората са бързали да хванат промоциите от магазините заради Черния Петък! Искали са може би да си купят плазма на аванта!
3
26
 
11
 
! Отговори
AZ преди 7 години
Тва са някои щастливи , че промениха да може с летни гуми и грайфер до 4мм.Лошото е че са повлекли и други хора със себе си.
2
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми щото като е заледено се опясъчава, ама бойкича нали трябва да краде пари, да не говорим че магистралите с които се праска вече на места асфалта се слива и са неравни, а са само на няколко години представете си ги след 20 години
1
3
 
39
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До ЗападноевропеецГенерала още няма никаква власт, *** ти си спами, дано поне ти плащат!