Хлапета свиха кола, минаха 338 км с нея и катастрофираха

Четирите деца избягали от Дом за непълнолетни в Завет
14 дек 2016 08:30,
11
Хлапета свиха кола, минаха 338 км с нея и катастрофираха
Снимка: Facebook

Четири хлапета избягали от Дом за непълнолетни в град Завет, област Разград, задигнали лек автомобил Опел и катастрофирали с него в Харманли.

Инцидентът станал малко след 20 часа снощи на кръстовището на ул. "Александър Константинов" и ул. "Сакар планина", съобщиха от МВР.

Четирите момчета са изминали над 338 км преди да катастрофират.

Зад волана на "Опел"-а било 15-годишно момче от Стара Загора, който пътувал заедно с още един връстник и двама - на 16 и 17 г.

Младият шофьор тръгнал да прави ляв завой на кръстовището и отнел предимството на лек автомобил "Ауди, който се движил направо.

След удара водачът на "Опел"-а и двама от пътниците побегнали в неизвестна посока. На място останал само 17-годишният от Бургас.

При заградителната акция полицаите установили, че автомобилът е откраднат. Преди това четирите хлапета избягали от Дом за непълнолетни в Завет и вече били обявени за издирване.

По случая е образувано досъдебно производство. Установеното момче е задържано до 24 часа. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО МИ Е НЕПРИЯТНО,ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ КОМЕНТИРА ТАЯ ТЕМА,НО ОСВЕН ЧЕ РАЗБИВАТ И КРАДАТ КОЛИ СЪЩИТЕ ТИЯ ДЕЦА,КОИТО СА НА БЕЗПЛАТНА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА/ХРАНА,ОТОПЛЕНИЕ,БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА, ПРАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО ИМ/ СИ ПОЗВОЛЯВАТ И ДА СЕ ДЪРЖАТ ГРУБО И НЕУМЕСТНО С ГРАЖДАНИТЕ НА ГР.ЗАВЕТ.СМЯТАМ ЧЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМА КОНТРОЛ ПРИ НАПУСКАНЕ НА ВУИ И РАЗХОДКИТЕ ИМ ИЗ ГРАДЧЕТО.ВСЕ ПАК ТЕ СА ВЪВ ВУИ,ЗА ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ,А НЕ СА НА ХОТЕЛ СЪС СПА ПРОЦЕДУРИ.НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ НЕПРИСТОЙНО И ДА ОБИЖДАТ И КРАДАТ
3
0
 
3
 
! Отговори
frog преди 7 години
Преди около две седмици имаше опити за разбиване на леки коли в Завет, Повече от десет са пострадалите коли някои от тях дори са успели да ги отворят другите са се отървали с разчекнати ключалки.Сега открадната кола... Да дойде организацията за закрила на детето и да си ги пребере в къщи. Нагли, просещи, крадящи.ТВУ!!!
2
0
 
5
 
! Отговори
инструктор преди 7 години
...Ухааа...изминали цели 338 км... ами те са навъртели повече от къолкото се кара в часовете по кормуване бе ! Катастрофирали са ,не ,че не са могли да се справят с волана ,ами защото не са познавали Правилника ...Сега да почетат малко листовки и са ...готови водачи !
1
1
 
19
 
! Отговори
7777777 преди 7 години
Не са хлапета.Това са малолетни престъпници.