Постоянен арест за биячите на таксиметровия шофьор

Двамата - Милен и Евстати, били с богато криминално минало
22 дек 2016 18:42,
42
Постоянен арест за биячите на таксиметровия шофьор
Снимка: кадър, BTV

Двамата, които отвлякоха и пребиха жестоко в неделя 23-годишния таксиметров шофьор Венцислав Тодоров във врачанското с. Хайредин, остават за постоянно в ареста до приключване на разследването, реши окръжния съд във Враца.

Предварителното обвинение за биячите засега е за отвличане, но то може да се промени по-късно, казаха магистрати, цитирани от 24 часа.

Още по темата

24-годишният Милен Младенов и 23-годишния му авер Евстати Евстатиев са познати в региона с агресивното си поведение и криминалните си прояви.

В нощта на тежкото нападение пък са били и доста пияни след веселба в козлодуйска дискотека.

Младенов имал присъда за заплаха за убийство, нападнал с кухненски нож полицай. Разминало му се с порицание. В друг случай е пребил бивш военен в центъра на с. Зверино, който по-късно починал от заболяване, свързано с преживения стрес.Познат с множеството си хулигански прояви, Евстатиев бил спипан наскоро с голямо количество канабис.

Според жителите на село Манастирище, в което живее пребития Венцислав, нападението над него е опит за убийство и извършителите трябва да понесат отговорност и да не бъдат пускани на свобода повече. Биячите на таксиметровия шофьор опитали да го хвърлят в язовир, споделил пребития пред разследващите. Водоемът се оказал обаче замръзнал и това попречило на двамата да го удавят. Таксиджията качил пияните си клиенти от Козлодуй за Хайредин.

Сметката им е била 40 лв., но това им се видяло много и те веднага се нахвърлили на шофьора. За да не го бият, той се съгласил да не плащат, но да го оставят на мира. Вместо да си тръгнат обаче двамата подкарали таксито и продължили с мъченията. Накрая зарязали жертвата си в гората, вързан за вратата на изпотрошената му кола. Случаен ловец го открил и му спасил живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
62
 
! Отговори
redordead преди 7 години
ето ви разликите - в Германия за нашия, за ритането и счупена ръка - опит за непредумишлено убийство.В България за човек пребит почти до смърт, с опити да бъде хвърлен в язовир, завързан гол в студа в гората - само пит за отвличане - това си трябва да е опит за умишлено убийство по особено жесток начин и да влизат за по 20 години в затвора, ама да върнат тежък каторчниески труд, че да не ги изхранва държавата.
11
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е така ще е с нашата съдебна системапо времето на лошия живков такова нещо не можеха и да си го помислята сега *.ат на всякъде - гербавите в лимузините не им пукапомна 70-те един направи беля в студентски град загинаха хора- ами застрелян при опит за бягство а следващия да си помисли
10
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спирайте магистрали, тангенти, дъги, саниране. Затвори са ни нужни. Много затвори. Със запазени места за "строителите".
9
1
 
37
 
! Отговори
БАЙ Иван преди 7 години
До 8Защото ако си забелязал ,че не само държавата не се бори с престъпността а даже я толерира....незнам защо..С цел намаляне на бг населението зададено от големите началници?С цел когато едни хора живеят с постоянен хок и ужас по лесно се управляват и мамипулират..?С цел да няма престъпници по затворите и да може да има повече пари за крадене от бюджета а не да се хранят те??Има нещо но е целенасочено и очевадно!
8
1
 
56
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Извадил нож на полиций ... Порицание .... Хубава работа . Съдията да си го вземе у тях да го дундурка и порицава до живот .
7
0
 
29
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Ама трябва да се вдигнем малко на бунт . Първо да приберат отрепките където им е мястото и второ за дълго . ..... Всякакви психично неуравновесени се навъдиха . Аман .
6
0
 
48
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Всеки ден да ги изтезават , пак няма да компенсира това което са направили Безпричинно . Дайте да им видим майките , че ми е любопитно от къде са се пръкнали такива .
5
0
 
44
 
! Отговори
Неа преди 7 години
И защо е само за отвличане ? Какво не е бит ли ? Или пък не е доказано ? Кой пак прикривате? Какво пак омаловажавате ?
4
0
 
60
 
! Отговори
БАЙ Иван преди 7 години
За случилото се е виновна само и единствено държавата!!Забележете ,че огромен процент от тежките криминални прояви преди това са били предшествани от други по леки престъпления който не са били наказани....Ако и сега нищо не направи държавата следващия път те ще убият някой защото знаят ,че няма да им се случи НИЩО!Стари познайници на полициятаКак не ги е срам от полицията да кажат това !Това е все едно да кажеш ,че работиш нещо, но ефекта от него е никакъв а взимаш заплата за това!
3
0
 
18
 
! Отговори
опа преди 7 години
Трябва и постояннен *** да им назначът,та да им се чисти постоянно душата,та да не правят повече така
2
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия нещастници по добре да си сложат важето на врата. *** пьлни.
1
3
 
45
 
! Отговори
Каде преди 7 години
си цецко и бойко. нали сте полицай, генерали. ето това докарахте. а за тези и други подобни *** само бесилка