МВР сметна бежанците напоследък - 244 за месец и малко

Задържани са 20 трафиканти на хора
14
МВР сметна бежанците напоследък - 244 за месец и малко
Снимка: архив, БулФото

244 чужденци са задържани на вход и изход на държавната граница без регистрация от органите на МВР и във вътрешността на страната за периода 29 декември 2016 г. – 2 февруари 2017 г. Това показва справка на сайта на МВР.

За същия период бежански и хуманитарен статут са получили 76 души, а броят на напусналите самоволно домовете на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) е 922.

Общо от страната са изведени 141 лица. Задържани са и 20 души, които са превеждали незаконно мигранти през държавната граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: МВРбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Не бързайте да се успокоявате това са не реални данни просто стъкмистика за пред гражданите .Навярно по будните си спомнят МВРБъчварова при всяко явяване пред журналисти непрекъснато подававаше протеворечиви данни.днес едно на следващия забравила какво е казала та и сега.Като се стопи снега и с появата на първите кокичета и мензухари ще довтасат и те макар и не желани в гостоприемна българия.
10
0
 
3
 
! Отговори
Realist преди 7 години
Pakistan e 205 miliona, a ne 145. Chetete poveche, predi da se izlgate po forumite I da formirate greshno mnenie.(suzhalqvam za shlokavucata, no sum sus vremenen telefon)
9
0
 
16
 
! Отговори
Циник до 11 преди 7 години
Какво? Това е само скромното начало! Докато всеки мангафар може необезпокояван да пресича европейски граници - само ще се увеличават ордите! Само в Пакистан са 145 000 000 белгийски люгера ( цвят на кожата - лъскавометалнотъмносин) дето едва се сдържат да не се юрнат всички към немските хранилки - цяла черна Африка се събира на стартовите дупки в Либия....ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!
8
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Те "бежанците" вече се изнесоха в Европа! Сега следват фоерверките! Благодарете на мама Меркел!
7
0
 
6
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Я стига глупости Освем ако *** и арабите ги броите за българи...
6
0
 
15
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Успехите на тикварите по границата се дължат на дълбокия сняг и големия студ.Щом се стопли времето нещата ще се променят.Тези цифри нищо не значат.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кадафи май беше прав
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи границата продължава да бъде "врата в полето", нещо като нищо....Направиха смешни всички закони, правила и ред, а ще искат ние да ги спазваме!
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така.. Вече намаляват, така че можем успешно да ги евтанизираме до крак. Трябва да действаме бързо, защото скоро времето ще се стопли и отново ще се почувстват силно желани и необходими на Европа.
2
0
 
33
 
! Отговори
Топло преди 7 години
Чакай да се стопли и тези 244 ще се умножат по 100. Дигайте по 2-3 телени мрежи и слагайте мини на границата че няма управия с тази ***
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами защото е зима.Тя ни пази от нашествениците.На пролет пак ще тръгнат ордите.