Трагедията в "Ечемишка" заради корозия на метална конструкция

Предстоял ремонт на падналия елемент
Обновена: 5 фев 2017 16:33 | 5 фев 2017 15:01, Красимир Ангелов
147
Трагедията в "Ечемишка" заради корозия на метална конструкция
Снимка: Bulgaria On Air

Паднала осветителна греда в неремонтираната тръба е причина за инцидента в тунел "Ечемишка" на магистрала "Хемус", съобщиха официално от АПИ.

Още по темата
Както е известно при случилото се загина жена, след като падналата конструкция удари колата, в която тя е пътувала. Шофирал е брата на загиналата, който не е пострадал сериозно.

В момента движението в тръбата в посока София е спряно и се извършва по обходен маршрут по път I-1 София - Ботевград. Трафикът ще бъде възстановен след като завършат следствените действия и след обстоен оглед на осветителната система, отчитат от АПИ.

Първоначалните оценки сочат, че причина за тежкия инцидент е корозия на носещата метална конструкция на осветителната система. Осветлението на тръбата за София предстои да бъде ремонтирано след като приключи цялостният ремонт на тръбата за Варна.

Експерти на АПИ ще извършат оглед на конструкцията на осветлението и при наличие на опасни елементи ще бъдат отстранени, за да се осигури безопасното преминаване през съоръжението, посочват от АПИ.

Заради случилото се временно ще бъдат спирани товарните автомобили в посока София на територията на ОД на МВР-Велико Търново, съобщиха от областната дирекция.

Леките автомобили ще се пренасочват в района на тунела от екипи на "Пътна полиция", по обходни маршрути, уточниха от пресцентъра.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е заради корозията заради управлението и контрола на герб е
40
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е заради корозията заради управлението и контрола на герб е
39
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Борисов, Засрами се и мълчи, а не се прави на велик! Тия новите не ме интересуват, но не те управляват от 2009! И ти, платено ***, дето ги подкрепяш тия крадци, и ти имаш вина за тая смърт и то огромна! Научете се да сте критични, но уви, вие сте овце!
38
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, колко от ват ще дойдат на протест срещу убийството ни и безумието от тая държава?Колко? Чакам ви на прощада пред презедентсвото. Какво още трябва да стане?
37
20
 
4
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
До АнонименЕ сега тия новите ще направят план!
36
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Борисов, Баце от 2009 управляваш, а нява дори план за цялостна поддръжка! Айде улево, убиецо!
35
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е да имаме скъпа винетка за хубавата пътна инфраструктура.. жалко, много жалко
34
0
 
28
 
! Отговори
есхач преди 7 години
Ще влязат ли в затвора за убийство тези, които трябва да следят за безопасността на трасето? Едва ли. А *** Павлова, шефката на строителната мафия? Аз ако съм на брат и на горката женица в Страсбург съд до дупка на Чоко,Боко и сие плюс шефовете на строителният контрол и строителните фирми - по 10 млн от всеки и по 10 години в панделата. Нали сме равноправни европейски граждани,а не втора ръка такива.
33
3
 
34
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Тато беше прав, каквото е направил, ние не можем дори да го боядисаме. Ако имаше кой да се сети да удари една боя на конструкцията нямаше да изгние.Лака и пръст на жената, поредната жертва на "демокрацията"!
32
32
 
15
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
Стига с тоя Борисов!Борисов поне започна да ремонтира нещо, от 100 години нищо не е пипано! Нито Борисов, нито Герджиков ,нито който и да било е в състояние да ремонтира държавата за няколко години, при положенеие ,че нищо толкова години не е пипано.Борисов поне режеше лентички, и правеше нещо.А онези дето 20 години само луканки режеха ,никой за тях нищо не казва.Сега пак се гласяли да управляват.И като гледам какви сме *** , най вероятно и ще ги изберем!
31
0
 
44
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
В България, след като се построи нещо, то АБСОЛЮТНО НИКОГА не се поддържа или ремонтира. Паднала сграда уби хора, асансьори убиха хора, влакови релси, непипани от царско време, убиха хора... Тази дива мъpлящина поставя България далече зад страните от т. нар. трети свят.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дам, всички, които подкрепят кражбити на "партийците" са виновни за тая трагедия. Всечки! Няма значение дали си гласувал за БСП, ГЕРБ, РБ...., след като си мълчиш, след като всеки ден плюеш другите, но не гледаш своити, след като чакаш снахата да ти помогне в енергото, то Ти си виновен за тая трагедия!СТИГА! Събудете се, жертви!
29
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наречете ме старомоден и комунист ако щете, но считам за недопустимо, че днес държавата се движи на самотек и ни се обяснява колко розово било положението. Проверката е висша форма на знанието, за толкова години никой не е ЗНАЕЛ, че трябва да ПРОВЕРЯВА състоянието на наличностите и да се ГРИЖИ за ПОДДРЪЖКАТА им! Поддръжка не се прави 1 път на 100 години, а всеки месец!!!
28
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен-комунист преди 7 години
И най-голямата радост да ти е, че днеска аи успял да отраднеш 50л нафта от предприятието в което работиш или че, ще ти дадът лятото картада отидеш да видиш морето! Естествено с влак, защото неможеш да си позволиш автомобил.Уникално беше по Татово, ама за некадърниците и мързеливците и слугите на партията!Айде да си говорим истината!
27
1
 
12
 
! Отговори
бааа го преди 7 години
До анонимен комунистТи явно си от''работодателите'' в днешни времена!
26
37
 
10
 
! Отговори
анонимен комунист преди 7 години
Ех жалко, че не сме "по Татово" време. Напиши още 10 коментара по Татово, колко хубаво е било! На кой ги пробутваш тия *** ? Заради това Татово още неможем да се оправим, да не говорим за щетите върху психиката на овчия народ, който и до ден днешен неможе да свикне, че в условията на пазарна икономика се искат умствени качества,работа и всеотдаденост, а не да си гледаш часовника, кога ще ти свърши работния ден и от 35годишен да мислиш за пенсия.
25
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази новина предизвиква единствено гняв в мен. Но не към държавата, а към лешперите, които се тупат в гърдите, че били държавата и се грижели за нея.
24
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съжалявам за жената, но това ще са все по-чести случаи, защото крадците от всички партии не знаят какво означава поддръжка. И не казвайте, че няма пари, нали имате за подкупване чрез така нареченото саниране, сред като за това има пари, значи има и за поддръжка, въпрос на съвест!
23
0
 
48
 
! Отговори
Глупости.... преди 7 години
Тази трагедия в този тунел е аналогия на държавата. Всичко е оставено на самотек и доизживяване и докато издържи. Пълен разпад. Пълна липса на превенция, контрол и отговорност. Така е и в Либия, Замбези и Сомалия..... в UK проверяват дали люлките са безопасни, а за Дартфорд да не говарим. Сами сме и да се молим ва Господ да ни закриля и пази, че тук държава няма.
22
1
 
21
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Dnes padna lampa a nyakoy zamislyalisi 4e nyakoy i drug den shte po4nat da padat i panelkite stroeni predi pove4e ot 70 gd .togava kakvo shte pravim gospoda upravlyavashti