Насилие в училище: Ученичка удари учителка в час

Причината за конфликта е отнет GSM на детето
36
Насилие в училище: Ученичка удари учителка в час
Снимка: Flickr.com

Ученичка от Попово е ударила учителка по време на час, съобщава БТА.

Спречкването между 14-годишната ученичка и преподавателката по химия е станало на 16 февруари. 48-годишната учителка е подала сигнал за инцидента в полицията на същия ден.

Повод за конфликта станал мобилен телефон. В учебното заведение има издадена заповед учениците да не използват апаратите си по време на занятия. Девойката нарушила заповедта и учителката взела телефона й. След това ученичката станала, отправила обиди и ударила преподавателката.

В училището е нямало други подобни случаи. Майката на момичето е в чужбина, бащата в друг град, като за него се грижела баба му. Преди време девойката е имала спречкване с друго момиче от Селскостопанския техникум в града.

По случая е образовано досъдебно производство. След изясняване на обстановката, предстои да се вземе окончателно решение по случая.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
2
 
! Отговори
Aннa преди 3 години
Цялaтa тaзи история е много грознa....кaто почнеш от детето,че свършиш до учителя......Децaтa ми сa нa 14 и 17 и не бих позволилa дa се държaт тaкa с никого В същият момент обaче aз също рaботя с децa и могa дa кaжa едно -товa хлaпе имa нуждa от психолог не от полицaй.В момент ,в който един педaгог със стaж не се зaмисля ,че товa дете имa нaтрупaнa омрaзa и вместо дa се опитa дa му помогне бягa в полицейското....смятaм ,че ние сме изгубени!!!Жaлко и зa детето и зa Бългaрският учител!
26
1
 
11
 
! Отговори
Софийски учител преди 3 години
Знае ли някой как се чувства един български учител след такова изживяване.За тези,които са на страната на детето пожелавам техните майки да са на мястото на учителя.Срам и позор за тази нация! Мързеливи, невежи и прости същества.Заслужили сте си този тежък живот.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До to pa

Ако ученичката е била някоя яка, 80-килограмова маслинка, пощръкляла поради това, че все още не са я омъжили, а даскаличката ако е слабичка, изгладняла персона (поради малката си заплата), тогава нищо чудно, че е яла бой от "детето".
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заделят се още %-ти от БВП защото видите ли в Европа колко много се заделяло. Но в този процент влизат и разходите напр. в образованието това са парите, които се дават на учениците посещаващи училище (300€ месечно в Германия). В бюджета за здравеопазване са включени и разходите за инвалидни пенсии (20% от населението на страните от ЕС са инвалиди) и разходите за безплатни лекарства. Нашите системи - наливайте пари! Никой не е длъжен да робува за 400 лв заплата, за да прати детето си на училище.
23
15
 
1
 
! Отговори
to pa преди 3 години
То па и това е един учител да го бие няква дрисла. И тези смешници ще ни учат децата.
22
2
 
4
 
! Отговори
Do 20 anonimen преди 3 години
Ti si mnogo prost ...navsyakade v sveta e taka kato ne si darjis telefona v cekmedjeto ucutelkata ima pravo da go vzeme i sled svar6en cas i go vrasta
21
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривайте системата. Има нови технологии в епохата на Интернет, позволяващи обучение чрез компютъра вкъщи. Разходите за тази система са колосални, а вредите от насилственото струпване на деца от 6 до 19-годишна възраст в тези скотобойни (училища) са непоправими. Резултатите - неграмотна ***. Ползите са само за работещите в тази система. Учениците само задължително въртят оборота на системата още от 6-7 годишна възраст. Докато изперкат окончателно на около 19 години когато са абитуриенти.
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Таа па, кфа е тя та да взима телефона!" - каза новото поколение сервитьорки, които ще чоплят семки и ще пушат цигари чакайки принца на черно БеЕмВе да ги вземе и отведе в Монако :)
19
4
 
8
 
! Отговори
смЕх преди 3 години
Какво е образОвано по случая дело ли хахахаха ,ами то и вие сте си играли с GSM-ма в час само ,че учителката не ви е видяла.
18
55
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от каде накъде учителката ще и взима телефона, да не го е купувала тя? браво на момичето че и набило канчето и си е взело собствеността. тиа учители минаха всички граници, децата трябва да ходят с оръжие вече за самозащита!
17
4
 
27
 
! Отговори
нищо чудно преди 3 години
Че тази е пикла е ясно. Но само преди няколко седмици всички институции в цялата държава се занимаваха с някакъв дри.шльо, който биел учителките си (май ги душеше), а те патките излезнаха на протест и кудкудякаха пред камерите. После всеки келе.ш като тази селянка започва да удря и да рита. Пълно е с келешчета, ама и много даскали са си баш за бой
16
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има учителки които са в състояние да изнервят всички в класната стая.
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори децата, растящи в сплотени семейства могат да станат нагли кифли, пък какво остава за едно захвърлено момиче. До година- две вече ще е бременна и ще отпадне от училище по естествен път, за облекчение на учителите.
14
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизма учеше хората,че всички са равни. Затова сега ученичката иска да е равна на директора а неграмотния ц-ика-нин: на президента!
13
4
 
33
 
! Отговори
Попова лъжичка преди 3 години
Малка сeлянкa.
12
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалга културата в действие.
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уво'17
утре в учлищния двор да я поздравят с "батальона"
10
62
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момичето е право. Учителката няма право да взема телефони.
Момичето трябваше да се оплачи на директори и да не я удря
9
1
 
33
 
! Отговори
Мартин преди 3 години
Хаххахахахахаааахаааха не стига че цензурирате "***", а решихте да ми изтриете и коментара след като обесних, че цензурирате думата и казах че свободата на словото е на първо място...? Хаххахахахахахаха вие не сте медия, вие сте по-долно от гавра с труп...
8
3
 
60
 
! Отговори
Милена преди 3 години
Как така ще удариш учител?
Ако аз съм преподавател такъв шамар
ще й зашлевя, че ако иска да се оплаче
на Арменския поп.
Кой позволява да се случва това?
В каква държава живеем?
Вероятно в третия свят.
Жалко!