Роми пребиха двама горски в Панагюрище

Единият от пострадалите служители е с увреден черен дроб
66
Роми пребиха двама горски в Панагюрище
Снимка: архив, БулФото

Двама горски служители от Панагюрище са пребити от група роми по време на изпълнение на служебните им задължения. Единият от пострадалите е в тежко състояние, съобщи БНР.

Инцидентът е станал по време на рутинна проверка на територията на село Поибрене. Мъж от ромската махала влязъл в пререкание с тях, като за кратко време към него се присъединили още роми.

В резултат на побоя единият от горските служители е с увреден черен дроб.

"Тук говорим за много дръзко престъпление и нападение над длъжностни лица, каквито са горските служители. Има задържани три лица", съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

В знак на солидарност с колегите си всички горски служители се събраха пред сградата на полицията в Панагюрище, където са задържаните нападатели. Те заявиха, че ще използват всички правомощия и няма да позволят следващи посегателства върху тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
:-) преди 7 години
На бара бармана като ми говори за отлежал ром, си мисля за дърт ***.н.
31
6
 
1
 
! Отговори
ROM преди 7 години
"Полското радио RMF 24 съобщи, че бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова е била задържана на летището във Варшава заради кражба на козметика на стойност 1600 злоти (около 725 лева) от безмитен магазин. Инцидентът е станал вчера следобед." Ей много крадат тези българи! Даже и посланиците им крадат!
30
0
 
10
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Не пипайте шведите-електората на Боко и Лечков.За убито куче затвор,за горски-кола дърва премия от бхк и друм.Закона е врата в полето,т. е. за нас важи.
29
0
 
12
 
! Отговори
Филип преди 7 години
Абе тия роми как са ни подкарали ще ни избят бе.. Кой хванат бия, убиват краднат ни полиция ни закон ги плаши.....
28
1
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 7 години
Povqrvah :)))))
27
0
 
17
 
! Отговори
Е преди 7 години
Дано се оправи бързо човека!Трябвало е да стрелят! Имат това право. Защото този бразилски терор вече не се търпи! И чувството за безнаказаност явно е водещо. Къде е сега Б.Х.К? А? А другите с.оросоидни либерали?
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това е проблем. А не дали Борисов и Нинова ще си говорят. Никой не говори за истинските проблеми. По тази причина дебатите са безсмислени.
25
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ушефите имат устна заповед, да прикриват всячески престъпността на тази неграмотна ***. Оповестява се само ако се разсмърди много, както в случая. А реалността е съвсем друга. Обаче много скоро ще стане интересно, мисля така нещата не могат да продължават.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И по лошо ще става...А, Курнелийка и Бойко си говорят за глупости...
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
както е тръгнало скоро ще почнат да влизат в районните мвр да бият служителите а отвънка някой адвокат от бхк ще крещи ,че пребиват роми вътре на расова основа
22
0
 
15
 
! Отговори
Покйният д-рГеоргиев преди 7 години
обърна внимание на особености на ДНК-то на ромите. Той стои зад тази своя публикация с целия си авторитет на лекар и националист, лежал в затвора заради идеите си!Но още неизстинал в гроба си, вчерашна натегачка използва толерастките настроения на д/педайниците в българската наука, подмазва им се, заклеймявайки научен извод в област, в която тя не е специалист. Прави това от идеологически позиции, в стила на социалистическото идеологизирано, родоотстъпническо празнодумство и МОН я НАГРАЖДАВА !
21
0
 
17
 
! Отговори
НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОД преди 7 години
Помните ли какво беше написал за тях д-р Иван Георгиев, светла му памет?Но се намери вчерашна пръдла, етнографка от БАН, която чак след смъртта му го заклейми като автор, изрекъл нещо неуместно! Написала е за това пет реда в дисертацията си и по този повод получи награда от МОН.Пръдлата не е лекар, нито биолог, представя се за културолог. Завършила е един от ВУЗ-овете в провинцията, а факултетът, който е завършила, искат да го закриват за неефективност.У нас така се прави научна кариера днес!
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега къде е оня илия илиев от дром!
19
7
 
2
 
! Отговори
Звероукротител преди 7 години
до 26! Успокой се калитко.
18
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес говорих с приятел от малък град в Ловешка област населен предимно с тях.Разказа ми за швед който е сводник на дъщеря си и шведка която си е продала детето в Гърция!!!!При въпроса защо го е продала отговора е ами аз имам още няколко!!Щях да падна,не се бъзикам истина е....това са животни!!
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом са роми, може! А и ако са гей, направо Оскар!
16
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата да раздаде Калашници на всеки горски. Да ходят по трима. При проверка двама да я вършат а третият да ги охранява. При нападение се открива огън и ако това стане на няколко места, незаконна сеч повече няма да има. Гаранция!
15
4
 
23
 
! Отговори
Малкия тошко преди 7 години
По тошево време имаше дьрва за всички! Бьлгари арменци роми турци работиха заедно по цехове и фабрики, а Алюша изкупуваше Бьлгарското призводство! А сега само подкупни лица *** на всякьде, колкото да разделят хората по религия и народност само и само да напьлнят бездьнните си куфари с евро и долари!
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При ромите подобно събиране на "групички" и осъществяване на конкретно действие/в случая побой/ се се случва много бързо и изключително стихийно. Добре е в такива моменти всеки човек да е нащрек, защото това може да му коства и живота.
13
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този побой е на расово-етническа основа,искам да чуя организации ,занимаващи се с дискриминацията като БХК .