Жестоко нападение на бездомни псета вкара мъж в болница

Хасковлията е с комоцио, фрактура на носа и счупена кост
16 мар 2017 14:37,
123
Жестоко нападение на бездомни псета вкара мъж в болница
Снимка: архив, Булфото

73-годишен жител на Хасково е бил приет в отделението по неврохирургия на местната болница след нападение на глутница бездомни кучета, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е бил подаден вчера в 20:10 часа.

Пострадалият е паднал на земята при нападението.

След прегледа му лекарите са установили комоцио, фрактура на носа, счупена радиална кост на дясната китка и контузия на дясното коляно.

Установени са свидетели на случая, по който е заведена и преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
7
 
! Отговори
Цолова от Нова преди 7 години
Звездичките отдолу да се четат "пceта''
97
0
 
6
 
! Отговори
Анна Цолова преди 7 години
Защо обиждате кучетата, наричайки ги "***"? Това е нулева политическа коректност! Расисти сте!
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия НПО дето се изхранват с пари за "защита" на кучетата трябва да се забранят.
95
1
 
5
 
! Отговори
цивилиован преди 7 години
Не бива да сме такива диваци. Трябва да постъпваме хуманно и по европейски - там приюта няма право да отказва настаняване на кучета и котки. Ако е вече пълен, както често се случва, дълго застоялите се животинки ги евтанират, за да освободят място за новите.
94
3
 
10
 
! Отговори
Скънка преди 7 години
Ей, животнолюбците!Бездомните *** са резултат от подобни на вАС "животнолюбци", които след една година са решили, че не искат къче, а др "животнолюбци" ги хранят с пумия.Ако нападнт баща ви, майка ви или детето ви, едва ли ще сте мерлин догно.Лично аз , ако нападне мен или мой близък, не го/ги очаквА/т нищо добро;]
93
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** - вземи се дръж като човек и изтрий коментарите на ***, които директно призовават към убийство на животни. Това си е призоваване към жестоко отношение към животните!!!
92
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те тия * не могат да четат, задавени са от злоба и са много заети да плюят по животинките.Защо да четат, и да се информират, че пострадалия не е нахапан!!! Кучетата с пръти ли са го били?
91
3
 
20
 
! Отговори
каква ПРЕПИСКА??? преди 7 години
Като във филм на абсурдите!? *** да бъдат изловени, затворени в приемник , ако няма такъв- УМЪРТВЕНИ.КОЙ ще заплати страданията, лечение, рехабилитация на стареца? КОЙ ще го гледа?ЕВТАНАЗИРАНЕ на всички скитащи досега. Закон за чип с данни на стопанина при всяко куче и новородено.При ИЗХВЪРЛЯНЕ на улицата, стопанинът СЕ ЗНАЕ:1.Заплаща престоя в кучкарника.2Ако НЕ Иска да го прибере- се УМЪРТВЯВА кучето.3.Стопанинът да знае, че ТОЙ е убил кучето си, а не да се КРИЕ зад ОБЩЕСТВОТО!
90
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко филийки с антифриз и всичко ще се оправи. Който много обича животничките- да си ги взима в къщи и да им почисва лай..та.
89
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е от тези старци които като видят куче /може и болонка/ и се *** от страх.Веднага грабват камък или дърво или просто се навеждат уж да вземат и по този начин ги разгневяват.Така естанало и с този дядо уплашил се е ,,развихрил се е" и е паднал.Никъде няма рани от хапане и не пишат че е хапан.Никога улично куче на което не обръщам внимание не ми е налитало.Но като чета постовете на някои от вас мисля че си заслужават хапането.На злобата се отвръща със злоба.99 ти си от село нали?
88
4
 
14
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
В Хасково нямате ли тенекии и газ?Нали знаете как става?
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Anonimenn 96Как не пише, виж заглавието?
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БауНе се занимавам с преподаване на български език, М-р Граматика.Неграмотният си е неграмотен, няма значение с какво се занимава. Това означава, че му липсват първите 7 години, ама от училището, разбра ли умен ***?
85
14
 
5
 
! Отговори
Anonimenn преди 7 години
До 95Никъде не пише, че кучетата са нападнали човека. Обратното изглежда много по-вероятно. По простата причина, че човекът е с ''комоцио, фрактура на носа, счупена радиална кост на дясната китка и контузия на дясното коляно'', а НЕ НАХАПАН! Четете бе, хора!
84
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нападнат е стар човек!Всички които защитават уличните са зли хора,безсърдечни.
83
10
 
3
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 91Не се занимавам с преподаване на български език, М-р Граматика. Ако смяташ, че писането правилно е показателно, то прясно завършили 5ти клас са по-интелигентни сигурно и от теб. Не ми е било за цел никога да съм невероятен в правописа, но щом те успокоява ..
82
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пази къща,фабрика,имоти затова е кучето.Другото е глезотии и превземки.
81
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 90Защо? Защото някой е решил, че много иска кученце и после като е пораснало е решил, че не го иска повече и го е изхвърлил ли? Аз ли трябва да му събирам ***? Кой е той? Папата ли ? Я дръж таз глоба и забрана на притежаваш животно...
80
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БауЗа това обясних с какво се занимавам"Затова" е наречие и се пише слято, ясен си ми колко си умен...
79
3
 
18
 
! Отговори
до Кучкарите преди 7 години
Яжте им ушите! Вземете ги да спят при вас!