Жестоко нападение на бездомни псета вкара мъж в болница

Хасковлията е с комоцио, фрактура на носа и счупена кост
16 мар 2017 14:37,
123
Жестоко нападение на бездомни псета вкара мъж в болница
Снимка: архив, Булфото

73-годишен жител на Хасково е бил приет в отделението по неврохирургия на местната болница след нападение на глутница бездомни кучета, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е бил подаден вчера в 20:10 часа.

Пострадалият е паднал на земята при нападението.

След прегледа му лекарите са установили комоцио, фрактура на носа, счупена радиална кост на дясната китка и контузия на дясното коляно.

Установени са свидетели на случая, по който е заведена и преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега лечението на стареца да го поемат от "3- 4 лапи".Справедливо е.И коя е тази фондация, която плаща на " осиновители" на куче, за да хранят по 100 бездомни кучета ?
37
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво доживяхме! Кучетата да имат повече права от хората! Да не можеш спокойно да ходиш по улиците на голям град.
36
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един Искаш ли да те затворя в клетка с 10 гладни човека и да държиш сандвич? Пък нека да са мили хора и да обичат децата. Глуповат си доста.
35
12
 
7
 
! Отговори
орк преди 7 години
До Един 18ми то и с гладни хора да те затворят, въпрос на време е да те нападнат... а относно бездомните кучета, те за съжаление нямат вина нито че са бездомни, нито че са се родили, нито че са гладни...
34
25
 
6
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Виждал съм ги подобни дядовци. Минават, крещят на кучетата целят ги с камъни. После "нападнаха ме озверелите ***". Мен защо не ме нападат ? Защо даже не ме лаят ? Това е живо същество, каквото посееш това ще пожънеш. И да съгласен съм, че мястото им не е на улицата. Но са на улицата, защото някой ск*паняк е решил, че не му се гледа повече куче и го е изгонил, или ще мъжкото му куче трябва да "пое*е", за да стане мъж. И после "институциите защо не се намесват!". Все някой трябва да почиства ...
33
9
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Ти пенсионер ли си и защо не можеш да съществуваш? От къде взе пари за тая джаджа на която пишеш.Защо обобщаваш,който си е правил вноските правилно и ЗАКОННО,без да крие доходи има нормална за живот пенсия. Тези от 90та годинаи невнасялите и не работили ще мизерстват.Само не излизай с номера как 40 години леля ти работила и взима160 лева пенсия.Аман от пишлигари -философи.
32
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам защо но защитници на кучета,вегани,обратни(хомо) ги слагам под общ знаменател.
31
4
 
4
 
! Отговори
до Един преди 7 години
Пич,изкефи ме.Благодаря.
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо да не слушат изкукуригали защитници мащитници ами да взимат мерки,а не да живеят хората в погнуса и страх. Да не говорим ,че разнасят и зарази-кучешки тении..свекървата на моя приятелка се понложи на 6,7 операциии заради кучешка тения.Постоянно и се образували мехури на вътрешните органи.
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито една свестна приказка не прочетох до сега. Явно дечурлига коментират.Проблема е двупосочен,но не е за малки,т.ъ.п.о.вати мозъчета.А има и полуграмотни шведи между вас или поне със,,шведско мислене."Вие ще оправите България,дано на всеки сто да има по един нормален че само с такива ,,умни" млади хора сме за никъде.
28
3
 
17
 
! Отговори
draj преди 7 години
Бездомни кучета ще има винаги,толкова е просто,дават се милиони на тези които трябва да се справят с проблема.Те от своя страна знаят че ако се справят, милионите ще секнат и ще останат дребни трохи за крадене.Общо взето си плащаме всяка година,за да не намалява популацията на кучета.
27
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грешно е да се скача по по-нисшето същество. Проблемът идва от хората. Ценностната ни система е таква, че най-лесно и изгодно ни е да се нахвърляме върху нещо, което няма интелект като нашия. Защо в Европа няма бездомни животни? Защото има закони. Всяко куче е с чип, ако изхвърлиш животното си на улицата, следват жестоки санкции. А относно Четири Лапи и подобни- това са неправителстени организации, които съществуват благодарение на дарения. Дарения от богати и умни хора не с първично мислене.
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си представя,че вчера бях в Хасково макар и за 1 час
25
8
 
16
 
! Отговори
един друг преди 7 години
До 12: ако това, което казваш е вярно трябва да се разпусна съда и на негово място да се сложи една глутница кучета, която да преценява кой е лош и кой не. Пий си хапчетата или *** да ти дадат нови по-силни.
24
3
 
12
 
! Отговори
Татяна преди 7 години
Те направо вълци бе леле...мъже взимайте мерки please
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24то и един достоен пенсионерски живот... с тези условия в тази държава достоен пенсионерски живот не съществува.
22
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати държавата сме! Тук загиват или се осакатяват повече хора, отколкото в саваните на Африка. Това нормално ли е?
21
4
 
15
 
! Отговори
кучегон преди 7 години
Бях ухапан от улично куче и си купих кучегон. От оръжеен магазин. Струва 65 кинта но върши работа. Не реагират само скопените песове.
20
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еей доживяхме да разчленяват стари хора.това ли заслужават след толкова години работа,бачкане.Вместо да си живеят достоен пенсионерски живот ,те да се страхуват аман заман дали някое освирепяло куче няма да ги нападне.
19
1
 
22
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
Хващате кмета и го давате да се забавлява с милите животинки.