Шофьорът, блъснал колата на Георгиева, карал със 150

Мъжът е шофирал служебна кола на фирма за авточасти
17 мар 2017 15:37, Красимир Ангелов
50
Шофьорът, блъснал колата на Георгиева, карал със 150
Снимка: Булфото, архив

Шофьорът, който с колата си е блъснал автомобила на члена на ВСС Галя Георгиева на магистрала "Струма" край село Долна Диканя, е карал със 150 км/ч, което е 20 км/ч повече от позволените на магистрала, съобщава "24 часа".

Мъжът е служител на фирма за внос на авточасти и е шофирал служебната си кола.

Още по темата

По първоначална информация на полицията Галя Георгиева, която е пътувала сама в колата си, е била застигната от автомобил, който я е ударил отзад. Вследствие на удара колата на бившата съдийка е помляна.

В районната прокуратура в Радомир е започнало дело за катастрофа. Галя Георгиева е настанена за лечение в "Пирогов".

Тя е член на ВСС, избрана от квотата на съдиите. Шеф е на дисциплинарната комисия на кадровия орган. Преди това е била част от Пловдивския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се казва съдийката с колко е карала и има ли други обстоятелства. Ако е карала в лява лента с 70, е логично някой да я отнесе. Скоростта от 150 км. при ограничение 130 не ми се вижда фатална - това са 12% отгоре. То километража на колата и радарите на КАТ може да дават няколко процента отклонение.
21
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това не беше се случило с члена на ВСС Галя Георгиева, дали щеше да получи такъв отзвук? Пълно е с ***, които се святкат по магистралата като ненормални и ти светкат да се разкараш от пътя доката изпреварваш със 140км./ч. и очакват да литнеш, за да им освободиш пътя!
20
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разрешаната не е ли 140? и как се уставновява точно с колко е карал?? Измерванията в каква степен са точни, допускат ли отклонение от 7.5%?нещо много на кантар е всичко. Защо с 150, а да не е карал с 143 примерно?
19
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как всички решиха, че съдийката е виновна? Може да не са ни най-милите, да не са решили делата според нашите разбирания, да не са готини хора... Но, да не би скоростта от 140 км да е нещо, което да не може да се намали, след като блъснатата кола е пред него? Тоя къде е гледал? Да не би да му е била извъртяна главата наобратно? Или магистралата да няма поне 2 платна? На мен лично ми прилича на гонене с настигане. А мотиви винаги има спрямо съдиите... Не казват какви дела гледа в момента, нали?
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До StormЗависи къде я удря. Ако я е ударил странични 100% е загубила контрол и колата се е завъртяла няколко пъти по капак. Хайде преди да пишете опитайте се да помислите малко сами.
17
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Недъгавите коментари се леят като водопад в този сайт хаха
16
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да и направят разпечатка на телефоните, за да се види дали не е бъбрила, докато шофира.
15
2
 
31
 
! Отговори
пижо преди 7 години
..това е било последното предупреждение на съдбата към въпросната съдийка.
14
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има много жени и ***, дето карат лапнали волана и със 70 км на магистралата!? Тея колело не трябва да им дават да карат, а те с коли се мъчат. Представям си я и тая точно такава.
13
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интересно сега колко години ще отнесе тоя, макар да няма убит. Може би ще го броят за терорист, зер ударил е колата на наша колежка!
12
3
 
42
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Много е вероятно тази да си е говорела по телефона и да е намалила значително скоростта. Отзад този идва с 10 км/час превишение на разрешената скорост от 140 км/час, но не очаква, че някой пред него е почти спрял на магистралата. Най-вероятно това е станало, но истината няма да излезе наяве, защото тогава и съдийката ще е виновна.
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми те повечето коли които се търкалят целодневно са служебни. Чужд компютър, чужда жена и чужда кола знаете как се ползват?
10
2
 
37
 
! Отговори
Storm преди 7 години
Той карал с 20 над разрешеното. ОК.Ами тя спряла ли е била, че я е потрошил така? ->"Вследствие на удара колата на бившата съдийка е помляна."
9
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно тъпата вца е тръгнала да изпреварва без да погледне в огледалото дали не идва някой отзад. Пълно е с такива кухи ***.
8
2
 
39
 
! Отговори
КОЙ? преди 7 години
В общи линии нищо сензационно не е станало. Превишил е скоростта с до 10 км/час, блъснал е предната кола, няма жертви, има ранена жена. Това се случва често.Въпросът тук е и дали съдийката е спазила закона? Дали го е засякла? Дали е карала неоправдано бавно в нарушение на член 22, ал.1 от ЗДвП?
7
0
 
42
 
! Отговори
ВЬЗМУТЕН ГРАЖДАНИН преди 7 години
ХОРА ТЕЗИ НИ ПРАВЯТ НА БАЛЬЦИ И БУДАЛИ !!! ОТ КАТАСТРОФАТА НЯМА И 24ЧАСА , НЯМА ЕСТЕСТВЕНО ДОРИ НАЗНАЧЕНА ЕСПЕРТИЗА , НЯМА ДОРИ ГОТОВ ОГЛЕДЕН ПРОТОКОЛ , НЯМА РЕЗУЛТАТ ОТ КРЬВНАТА ПРОБА НА ЧЛЕНА НА ВСС А ВЕЧЕ ИМА ОПРЕДЕЛЕНА СКОРОСТ. ЯВНО НА ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ МУ ОТВИНТАТ ГЛАВАТА.ДА СЕ СТЯГА НАПРАВО ЗА ЗАТВОРА АЗ ТАКА ПРЕДЛАГАМ ТАКА СЕ ОБРАБОТВА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ !!!
6
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Галя-смотаната ми беше съученичка. Още едно време беше натегачка, клюкарка, комсомолска секретарка на класа, подмазваше се на учителите, но в същото време беше изключително проста. Всичко зубреше наизуст без да го разбира. После никъде не е приемаха и записа платено право. Баща и беше ченге и е намърда където трябва и после се издигна, че чак като си спомня, какво тъпо парче беше не мога да повярвам. Ей такива ни управляват държавата...
5
1
 
28
 
! Отговори
Н еможе да бъде .... преди 7 години
Не може да бъде шофьор в България да си позволи да нарушава правилата.... Нали всички шофьори в България са убедени, че КАТ работи и ако нарушат правилата, КАТ неизбежно ще ги санкционира....
4
3
 
38
 
! Отговори
Грухтос Бомбастични преди 7 години
Да ме прощавате, но не беше ли 140 км/ч ограничението на магистрала? Не, че оправдавам да се кара с подобна скорост, но все пак фактите са си факти.Заб.: Имам спомен, че в правилника даже е записано 120 км/ч, но в закона е 140 км/ч. Законът е над правилника.
3
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега тази съдйка като се оправи, на тоя да му даде условна присъда за чисто съдебно минало.