Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека

Инцидентът е станал ноа булевард в Стара Загора
Обновена: 1 апр 2017 17:04 | 1 апр 2017 15:35, Венцислава Вельова
38
Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека
Снимка: архив, Булфото

87-годишен мъж от Стара Загора е бил блъснат на пешеходна пътека от лек автомобил, вследствие на което е починал в местна болница, съобщават от МВР. 

Инцидентът се е случил вчера, около 16:50 часа, на бул. "Цар Симеон Велики".  

Водачът на автомобила, 32-годишен мъж от областния град, блъснал възрастния мъж на пешеходна пътека от повдигнат тип. От удара пешеходецът е получил множество травми, а малко по-късно е починал в болницата. 

Шофьорът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като и двете проби са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство. 


38
Още от
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 месеца
От три години кмета има писмено предписание, лично от Бойко Борисов, да поставят камери на бул. "Славянски" за ограничаване скоростта на движение, където има два смъртни случая и няколко наранени, но и той и н-к КАТ Стара Загора от "девет баира докарват вода" и НЕХАЯТ. До другите смъртни случаи ли ???
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кмета залудо ръси захар:)
32
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ама и тия пенсии се юрват да пресичат, без да мислят. Не могат да преценят как и за колко време се спира една кола.
31
0
 
9
 
! Отговори
Сп€€€нс преди 11 месеца
Преди 20-тина години във Варна сложиха първите "легнали полицаи" край училищата и бяха толкова ефективни ,че даже и автобусите започнаха да минават по друга улица , та трябваше да вървя пеша до даскалото , да ги наслагат отново и ще се спасят много хора , тъй като бъгаринът не е дораснал за автомобили развиващи повече от 20км/ч
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Той не си загуби живота, отнеха му го.
29
1
 
11
 
! Отговори
FUCK OF преди 11 месеца
КАКВИ КАМЕРИ, КАКЪВ КАТ БЕ АЛООООО......ВСИЧКО Е В ГЛАВАТА...ДО САМОДИСЦИПЛИНА И СЪЗНАНИЕ......БЪЛГАРИНА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК И НА ГОЛЯМАТА РАБОТА КАТО СЕДНЕ НА ВОЛАНА А И ВЪОБЩЕ.......ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ И СОЛЕНИ ГЛОБИ ЩЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА.....ПРИ СЕРИОЗНО НАРУШЕНИЕ,ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ДО ЖИВОТ.....УБИЛ СИ ЧОВЕК НА ПЪТЯ, 2О ГОДИНИ НАЙ-МАЛКО В ПАНДИЗА.....И ОЩЕ И ОЩЕ СУРОВИ НАКАЗАНИЯ.....ЗНАЧИ КАТО СМЕ В ЧУЖБИНА МОЖЕМ ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА. А В БЪЛГАРИЯ...КАРАЙ ДА ВЪРВИ......АЙДЕ ДЕ....?
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Шофьорите в България са безсмъртни! Пътищата ни са нацвъкани с паметни плочи за "храброст" и величие!
"Който загине там у канала той не умира и не е за "срам! Над него лежи Астрата бяла и ще го копат като свят "гигант"!
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Шофьорите в България на зелен светофар на пешеходна не спират ,освен ако няма контролиращ орган или камера.В Испания 90% спират сами още преди да си стъпил на пешеходната-не че са самодисциплинирани ,просто са им наложени правилата.И българските шофьори много бързо започват да спазват правилата,когато отидат в чужбина
26
5
 
17
 
! Отговори
ЗзЗ преди 11 месеца
Преди няколко месеца и аз щях да блъсна един дядо на "пешеходна" пътека. Оказа се че на мястото където той тръгна да пресича имало пътека чиято боя е изтрита. Знак от моята страна на платното нямаше. От срещуположната се оказа че има, но с гръб към мен как да го видя? Та ако беше станала беля и го бях блъснал, аз щях да лежа в панделата, а общината дето не си е свършила работата пак щеше да се прави на разсеяна...
25
16
 
4
 
! Отговори
Колио преди 11 месеца
Днес бях в Стара Загора ми те там пешеходците са като колоездачи от Амстердам расккарват се все едно пътя е тяхен не пьтното платно е за автомобили е заралий ще мрат като мухи докато го разберат.
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така ще бъде, докато КАТ не започне да глобява за всяко нарушение, в случая за всяко неспиране при пешеходец на пешеходната пътека. Така е в държавите, където правилата се спазват - там шофьорите са убедени, че неизбежно ще будат санкционирани, ако нарушат правилата. В България е точно обратното и по вина на КАТ загиват хора, както е и с този човек.
23
0
 
26
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 11 месеца
Само да добава че снимката е на кръстовището в Пловдив до Синдикалният Дом нагоре
е МОЛ Пловдив и Альоша а по диагонал се вижда хотел Лайпциг .
Та с пловдивска снимка старозагорски новини пробутвате ?!
22
1
 
10
 
! Отговори
на чеушеско комшията преди 11 месеца
много садисти и убийци с коли, ромеи с фалшиви книжки, неграмотни, ! стареца не са ли го обрали, горкия! ВКС тълкува, че кой е убит на пешоходна - сам си е виновен, не е преценил ког ..., сега убиеца може да съди роднините , че са го депресирали и обидили!
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така ще е докато им дават условни присъди.Като почнат да лежат по 20 години заедно с глоба от 400-500 хиляди лева такива неща рязко ще намалеят.Адвокатите ще дигнат тарифите.Куките ще си раздават медали-тежко престъпление.Гражданите ще са доволни.Престъпниците ще са зад решетките за четвърт век.Изобщо няма да има губещи.
20
1
 
27
 
! Отговори
Протестант преди 11 месеца
Така ще е докато великите шофери не започнат да спират на всяка пешеходна пътека .... Как в другите държави може, само нашите и диоти не могат ...
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
България , блъснат старец , пешеходна пътека , отрицателна проба , неизвестен извършител ... просто класика .
18
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Такива пешеходни пътеки няма почти никъде в Европа отдавна, защото пресичането на група пешеходци затруднява видимоста на водачите.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пешеходната пътека ако става въпрос за туй от снимката не си е на мястото, трябва да се премести и да има легнали полицаи а също и камери сега близките на дядото да осъдят общината.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Снимката е от Пловдив
15
0
 
23
 
! Отговори
Anon преди 11 месеца
Дядото не е дете да изскочи изведнъж на пешеходна пътека. Този сега да го лежи колкото е там по закон.

Спонсорирани публикации