Още 30 000 лева и злато "полетяха" от тераса... в Перник

83-годишна жена е поредната жертва на ало апашите
Обновена: 11 апр 2017 15:58 | 11 апр 2017 15:30,
29
Още 30 000 лева и злато "полетяха" от тераса... в Перник
Снимка: архив, Булфото

Възрастна перничанка е измамена с 30 000 лева и множество златни накити, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Приложена й е изпитаната схема със залавяне на телефонни измамници.

Вчера на домашния телефон на 83-годишна жена се обадил неизвестен мъж, който се представил за полицейски началник и заявил, че се осъществява акция по задържането на престъпници, занимаващи се с измами на граждани.

Мнимият служител на реда поискал от пенсионерката всичките й налични пари и златни накити, които да послужат като доказателство при задържането на бандитите, като обещал, че след това ще ги върне.

Лековерната перничанка събрала 30 000 лева и множество златни накити и ги изхвърлила през терасата. След известно време разбрала, че е измамена и подала сигнал в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Така е преди 7 години
И още ..Как измамниците веднъж не нацелиха един пенсионер без пари , които да каже на майор Иванов че няма пари и не може да участва в акцията по залавянето. Извод ? Някой дава информация.
22
0
 
1
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До Анонимен 4 Разбира се че полицаите работят с измамниците. Нали майор Иванов предупреждава по телефона ще ще има опит за измама и да хвърлят парите..Ха , ха...
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много неточни коментари бе хора.ЗАщо не попитате тези възрастни хора откъде имат тези пари.Всеки знае че възрастните са спестили за погребение от продажба на имоти и др. но това са суми около 3- до 5 хиляди лева.А над тези суми трябва информация вътрешна.И как пък досега всичко се знае, но измамите продължават.Нали картите са поименни, нали има срс,нали са арестували голяма част от тях.И все по старому, ако разбирасе са истина тези новини и са реални сумите.Все пак в БГ има и друга каста- крадци
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Б.Б.Да не мислиш, че ще ги уплашиш бе тикво?Те вадят всеки ден десетки хиляди левове той тръгнал да ги плаши с някакви кирливи 50лв.......***!
19
0
 
1
 
! Отговори
do 17 преди 7 години
До Анонимен 17И да вярваш, и да не вярваш все тая.Не 50 000, миналата година имаше новина и за 125 000лв, дори й отделиха репортаж в централната емисия новини.Ти си вярвай в каквото искаш.Никой не те пита!
18
1
 
0
 
! Отговори
stefan преди 7 години
vseki den edno isisto nama zkoni v taa dirjava
17
0
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
След известно време разбрала че е излъгана и подала сигнал- хахаха Български реотан бавно загрява. По цял ден какво прави, телевизия не гледа ли, там бърборят всеки ден за излъгани.
16
1
 
6
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
На една баба на 83за какво и са 30хиляди?Хубаво погребение е 1500 лекарства,това онова още 5000.Другото що не го е дала на деца ,внуци че и на приятелки ако е някой саможив караконджул.Сега ония тъмните ще се облажат.Ако новината е истинска разбирасе
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верваме...верваме!!! До довечера още една такава новина, ама този път нека да са 50000лв! ;)
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти лети, лети! Пликче със пари! И при мен кацни! Бабичката забрави! :)))))))))))))))))))))
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Крила ги в сукмана ама и писнало че и драскали! Взела па ги метнала от "родолюбие"!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Телефонист 8Цял живот на черешата ама сега са я усетили! Колко пъти си срещал напълно-нормални възрастни българи! И до ден днешен "лудницата" е табу за нацията ама там е на практика истинската помощ!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От къде извади толкова много пари тази баба?
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто показва колко откъснати от реалността са някои хораи после защо Бсп има толкова гласове
9
6
 
3
 
! Отговори
пернишки крокодил преди 7 години
Какво се ослушват? Да вдигат пенсиите на тези които не са внесли лев за пенсии и децата им не внасят осигуровки в България. Сакън, някой да не вземе да провери дали тази баба не получава някакъв вид социални помощи от нашите данъци. Нямали пари! Гладни! Всеки ден от 500 до 40хил.лева ДЖОБНИ ПАРИ! А колко не си казват! Смятайте!
8
3
 
17
 
! Отговори
Идват празници преди 7 години
Е на това му викам Великден !Тя и без това нямаше да ги харчи.Поне, някой да разбере нещо от тези пари.Сега ще реве, че й е малка пенсията и Борисов не иска да я увеличи.
7
1
 
16
 
! Отговори
Телефонист преди 7 години
Дай Боже всекиму такъв плитък акъл! Тая кокошка ли е, врабче ли е, *** ли е? Хак да и е!
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакви роми не си платили билетите и "българите" (истинските) ревнаха по тях! А още по-истински "българин" се гаври с възрастна жена и съответно няма кой да и помогне! От звист е това! как така жената ще има цяли 30 000 лева! Великата българска нация!
5
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малки им били пенсиите ли? Намаляй още!
4
1
 
20
 
! Отговори
нат пинкертон преди 7 години
А бе,журналисти,питайте прокурорите и полицаите дали такъв феномен има в западния демократичен свят-да се ръсят пари и злато от балконите на поразия.интересно е какъв ще е отговорът/ако го знаят/.