Роми в Сливен проплакаха заради полицейско насилие

Униформените стреляли и ранили дете в крака
3 май 2017 10:45,
41
Роми в Сливен проплакаха заради полицейско насилие
Снимка: архив, Bulphoto

Жители на ромския квартал Надежда в Сливен твърдят, че над 50 полицаи са нахлули в къщите им, произвели са изстрели и са упражнили насилие.

При стрелбата било ранено 14-годишно момче в крака.

Полицаите са влезли в квартала заради сигнал за силна музика.

От полицията в Сливен уточниха пред bTV, че акцията им е била в отговор на нападение над техен колега при проверка няколко часа по-рано, при което той е бил ранен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Сливенромиполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чий го е търсило "детето" нощно време по улиците?Да санкционират родителите му! Полицаите са изпълнявали служебните си задължения.
24
2
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Жалко, че не са го ранили в главата.
23
3
 
3
 
! Отговори
Гюпцинари преди 6 години
Добре, че все още нямат силен лидер, че ще станем като Македония!!! Не зная що за хора са, ако са хора, но проблемите с тях тепърва почват. Цял свят е с тях с нас никой. Роби сме на ромите. Лошото е, че каквото и да направим всичко ще е против нас.
22
2
 
19
 
! Отговори
Видинчанина преди 6 години
Може ли малко сливенски полицаи да пратите насам, че богоизбраните са се самозабравили?
21
2
 
20
 
! Отговори
Българче преди 6 години
Еи,вие от сайта,били ли сте в Сливен ?Няма по-нагли и по-нахални от сливенските ! Особено от тия в квартал "Надежда" Ами те крадат без спир,за тях билети за градс- кия транспорт не съществуват,а що шмекерии из мислят да крадат ток и вода -слаба ви е представата! По Тодор Живко во време работеха повечето от тях,но сега искат само помощи,просто са ненаситни! По много причини тяхното социализиране е много трудно а и не желаят да учат?! Много късно се задейства МВР!
20
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NARUSHAVANETO NA PRAVATA NA ROMITE NE VODI DO VARHOVETE NA DEMOKRAZIATA.
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото на демокрацията в 5 район на София се беше заформила махала от шведи. Нападаха жени по спирките за чанти, златни обеци, пръстени и колиета. На Столична дирекция на МВР и писна. Организира БМБ групата и една сутрин от всички страни, добре въоръжени и яко полицаи направиха един рейд през махалата. Що бой отнесоха шведите, какво бягане, с каква скорост, поставиха се рекорди. Години след това от махалата и музика не се чуваше. Малки чавета бягаха ужасени и викаха, бабааа, нинджяси!!
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От турската телевизия битиви пак се правят на интересни...
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вратата звъни, звънеца ***, отваряш - нинджа?!
16
11
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
С "българи "като теб каква да е?
15
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На полицаите май взе да им писва! Крайно време беше.
14
2
 
45
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Етническия ром разбира от бой и принудителен труд. А истинския ром се пие с кока- кола или под формата на Мохито
13
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ейййй, каква гадна полиция, да бие работливите, тихи и спазващи законите швеДци. Как не ги е срам, след тежък работен ден, възстановявали силите си за следващият такъв, да тормозят тази част от обществото която струва на България 1.4 МИЛИАРДА лева на година. Безсрамни полицаи, ще видят те, как се бият съвсем невинни трудещи се.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този стар ерген, що се е врял сред децата да ги подкокоросва...
11
11
 
8
 
! Отговори
Глав квартира бхк преди 6 години
Ние от бхк остро осъждаме нападението към роми от полицаи. В момента сме мобилизирали целият личен състав на организация и разпитваме ромите. Изказването на пресцентъра на мвр е долна и гнусна лъжа. Всичко е станало така както казват ромите, но без силната музика. Въобще не е била силна.Имало е безпрецедентно полицейско насилие.Ще отнесем въпроса и към хелзинкския съд за права на човека.Ще осъдим държавата,в частност мвр за произвола. Всички ще платите,а ромите ще ги издигнем за хора на годината
10
3
 
45
 
! Отговори
гост преди 6 години
По-добра новина от тази няма!!!!!!!!
9
1
 
37
 
! Отговори
аз преди 6 години
Браво на полицията,само така тези *** неспазващи никакви норми и закони ще влязат горе-долу в пътя.
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано всеки ден имаме такива новини. От София, Бургас, Варна, Пазарджик, Карлово и другите градове които страдат от шведите. Къде е онзи крадльо Илиев който защитава шведите нони го съдят за откраднат един милион от общ.поръчка в Русе. Бързо да отива да защитава невинните шведи. забавил се е днес.
7
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ако могат лично да напишат грамотно оплакване да им се разглеждат жалванията... За българско дете шамаросвано от маскирани съученици, жалба в писмен вид трябва, а за ромите, цяла телевизия на крака им се води.....
6
1
 
65
 
! Отговори
преди 6 години
Браво на шефа на полицията в Сливен!! Това е начина това нещо да се научат, че в държавата трябва да има ред, че трябва да се спазват правилата. А не само привилегии. Щом нападаш полицаи ще получиш това.следващият път ще знаят. Поздравявам този човек взел решението!!! Не стига, че ги храним и издържаме, а те си правят каквото искат. Такива новини ме карат да мисля, че все някога на някого ще му писне и ще създаде ред.