7 години тъмница за изнасилвач, насилил 14-годишна

Мъжът, с богато крими досие, зарибил девойката във Facebook
Обновена: 4 май 2017 15:28 | 4 май 2017 13:52, Венцислава Вельова
19
7 години тъмница за изнасилвач, насилил 14-годишна
Снимка: Flickr.com

Районният съд в Гоце Делчев осъди на 7 години затвор мъж, осъществил блудствени действия с малолетна девойка.

Магистратите в Гоце Делчев постановиха най-строгата присъда за това престъпление на подсъдимия заради тежкото му криминално минало. Осъденият има куп ефективни присъди за най-различни престъпления, сред които и 10 години затвор за убийство, които той е излежал в периода от 2005 до 2013 година.

Поредното престъпление рецидивистът извършил на 26 февруари 2015 година в дома си в Гоце Делчев. Там той подмамил 14-годишно момиче, след което осъществил блудствени действия след употреба на сила, информира "Дарик".

През 2014 година двамата се запознали във Facebook и комуникирали онлайн. Една вечер през лятото на същата година пострадалата била в градския парк. Около 20:00 часа там отишъл и подсъдимият, който я заплашил с нож и я подгонил, но тя успяла да избяга. След това, за дълъг период от време, двамата нямали кореспонденции в социалната мрежа.

Около 14:30 часа на 26 февруари през следващата година подсъдимият се обадил на 14-годишното момиче по мобилния телефон и й се извинил за случая в парка, казал й, че иска да се срещнат, за да й се извини лично очи в очи. Девойката се съгласила да се видят пред дома на мъжа.

Когато тя стигнала до къщата му, подсъдимият я хванал с едната ръка за косата, а с другата ръка затиснал устата й. Така я завлякал до стая на втория етаж, където осъществил блудствени действия. След като удовлетворил нагона си, той я изгонил.

Магистратите бяха категорични, че престъпното деяние е извършено умишлено от подсъдимия. Той е осъзнавал, че пострадалата не е навършила 14-годишна възраст и не е съгласна да участва в осъществяването на блудственото действие.

Районният съд наложи най-строгата присъда заради криминалното минало на насилника. Присъдата може да се обжалва пред Окръжен съд-Благоевград.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"10 години за убийство ?"

Пак много са му дали. Практиката е за още по-леки присъди. Ти не знаеше ли къде живееш?
9
3
 
18
 
! Отговори
Пародия преди 3 години
10 години за убийство от 2005 до 2013....Рецидивист да си в днешно време!!! Претрепваш някой на воля лежиш 8 години, изнасилваш деца, лежиш 4-5, тоя няма да стои там повече от 4-5 години и като излезе познайте с какво ще се захване наново...*** народ слаба държава...
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 години за убийство ?
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Магистратите в Гоце Делчев постановиха най-строгата присъда за това престъпление на подсъдимия заради тежкото му криминално минал"
Не съм юрист, но не мисля,ч е това е най-строгата присъда. За отвличане на такова момиче е май до 15 години, а за блудство мисля, че е до 8 години, а в случая има и двете.
6
4
 
12
 
! Отговори
LaSombra преди 3 години
Тя милата е очаквала да гледат "Целуни ме" и заедно да плачат на края.
5
1
 
19
 
! Отговори
vlady преди 3 години
С обвинение в блудство в затвора няма да му е никак добре - подобни там се считат за най-низша категория.
4
3
 
19
 
! Отговори
До Димитър преди 3 години
Такива като теб трябва да получават най-тежката присъда, без протакане в съда. Докато има такива като теб, ще има и вилнеещи престъпници.
Във Фейсбук всеки може да търси всякаква информация и да контактува с всекиго.
Не се знае на какви теми са си писали.
Не се знае защо момичето се е предоверило и този е получил възможност да разбере кога и къде ще се намира тя по определено време.
Щом е избягала, значи или не е имала никакво намерение да се среща с него, или той се е представил за съвсем друг.
3
12
 
30
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
А мога ли да запитам чий е търсела да се зарибява с такъв във фейсбук, че и да ходи да се сдобрява с него? Именно. Търсела е това, което е получила.
2
6
 
7
 
! Отговори
БеГе мама преди 3 години
Поредната бегедрама не ни отмина.
1
1
 
27
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
Сега в пандиза за 7 години поне 700 пъти х.я ще го яде той,да види как се изнасилва.Там много ги обичат такива-хем бой хем е.ане на килограм.Всичко се връща.Тъпкано!

Спонсорирани публикации