С опасност за живота: Мъж в болница, след погълната течност

Преди това запалил автомобил на жена, пробвал да запали и нея
5 май 2017 19:56,
7
С опасност за живота: Мъж в болница, след погълната течност
Снимка: архив, Булфото

62-годишен мъж във Варна е откаран в болница, където е настанен с изгаряния на вътрешни органи и с опасност за живота в реанимация на токсигологично отделение, след като е погълнал неустановена към момента течност.

Мъжът е откаран в болница, след като вчера бил подаден сигнал за горящ автомобил на паркинг до Общината в с. Аврен. Пожарът бил предизвикан от запалителна течност, а автор на деянието 62-годишният мъж.

Той е полял с течността 55-годишната собственичка на автомобила, както и автомобила, запалил е колата и е направил опит да запали и притежателката му, но тя е успяла да се отдалечи от мястото преди възпламеняването и не е пострадала, пише Информационна агенция "Черно море".

Веднага след деянието извършителят е погълнал неустановена към момента по вид и количество течност и е откаран от екип на бърза помощ. Настанен е с изгаряния на вътрешни органи и с опасност за живота в реанимация на токсигологично отделение на Военноморска болница-Варна.

Горящата кола е погасена от граждани, изгорели са предна лява и двете задни гуми.

Случаят е докладван на прокурор от Окръжна прокуратура-Варна, образувано е досъдебно производство. Работата продължава, съобщиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
гошето преди 6 години
пешко по всичко личи че и ти си пийнал от тази чешмяна водичка.*** се предай в психиатрията да те вържат докато не си почнал и то да палиш че ще ти излезе дпста скъпо
2
3
 
0
 
! Отговори
промоциите преди 6 години
С.Аврен мързелива врана на дървото кацна,и на мен ми се прииска фасът ми да грабне ,чудото да стане....Да не е "блейзи" за миене на чинии
1
1
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Течноста е установена пил е вода от чешмата!