Къща под наем, но без наем. Що е то?

Ирена Ненчева с Facebook инициатива
9 май 2017 10:04,
27



Над 100 изоставени къщи в български села са намерили своите стопани в рамките на Facebook инициативата "Имот под наем без наем".

Идеята е на бургаската куклена актриса Ирена Ненчева, а целта е да се преодолее обезлюдяването на селата у нас.

Всичко започва преди две години, когато Ирена тръгва да си търси имот на село. Тогава вижда с очите си колко много изоставени къщи има в българските села и така се ражда инициативата "Имот под наем без наем".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
37
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Много хора от години точно това правят - пускат някакви хора да живеят в имота, срещу опазването му и поддръжката и за това няма нужда от група в Фейсбук. Лошото в цялата работа е, че желаещите за наематели обикновено са точно от тези, които не искаме да пускаме в къщите си и те са тези, които разграбват имотите.
3
2
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"Къща под наем, без наем. Що е то?"Заем. Къща на заем.
2
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз лично не бих си оставила имота на някой непознат. Ако не ми трябва бих го продала, дори за символична цена, или в краен случай да пустее, но някой да трупа сметки на мое име , че и данъци да плащам няма никакъв смисъл.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
видео без звукбраво бе и до там ли успяхте да стигнетее нали поне от кликове сте направили стотинките и сте взели пари за рекламата.това са по важните неща. смешници