Откриха обувките на Ивелин от Смилян, вече седмица го няма

Бащата моли доброволци от района да се включат в издирването
Обновена: 13 май 2017 10:06 | 13 май 2017 10:04, Вера К. Александрова
21
Откриха обувките на Ивелин от Смилян, вече седмица го няма
Снимка: bTV

Акцията по издирването на Ивелин Узунов от смолянското село Смилян, намери на нови следи от него.

Вчера са били открити обувките на младия мъж, в тях били и чорапите му. Те са намерени в близост до река, под една от махалите в района.

Днес близките на младежа организират мащабна акция по издирването му и умоляват хората от региона да се включат на доброволни начала в нея.

Още по темата

"Обувките и чорапите му бяха мокри, бяха оставени до реката. Изглежда това се е случило преди дни, тъй като следовото куче не успя да надуши следите", коментира бащата на изчезналото момче Велин Узунов, цитиран от "Дарик".

Той обясни,че в първия от почивните дни се организира акция, в която участват предимно близки и доброволци, но издирването има нужда от още хора. Ще се претърси районът, в който са намерени последните следи, в околностите на селата Турян, Пещера и Смилян.

Велин Узунов се надява синът му да е жив и здрав и час по-скоро да бъде открит.

Това са вторите стопроцентови следи, открити от Ивелин. Преди това той бе заснет от фотокапан. Получавани са и два сигнала от граждани, че е засичан в района на село Чокманово и в смолянският квартал "Райково".

Момчето изчезна на 5 май от село Смилян и от тогава се провежда акция по издирването му.

Издирваният 20-годишен млад мъж е от Смилян е с ръст 180 см, очи – кафяви, облечен е със сив суитшърт и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си на 5 май и е в неизвестност. По молба на бащата е обявен за местно издирване, а впоследствие и за общодържавно.

От полицията призовават всеки, който забележи момчето, да сигнализира в полицията или на телефон 112.


 


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано се намери този младеж жив и здрав.
10
0
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Имай предвид, че Ванга не винаги е казвала направо, ако се е случила трагедия. Може да е преценила, че в момента не бива да им казва. Знае се също, че не е назовавала убийци. Не знам какви точно са й били подбудите.
Пиша всичко това, защото ми е известен от първа ръка потресаващ случай, свързан с внезапно изчезнал човек. Казала им къде да отидат и да копаят и го намерили там (край село, с което нямат нищо общо), но не им е казала кой и защо го е обесил на колана му, а после го е погребал.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро пътувах Лъки -Давидково и гледам едно момче с колело викам си ако го срещне мечка само колелото ще остане няма обхват ако стане нещо няма кой да ти помогне коли рядко минават
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калена, относно шарлатаните и врачките... Моите роднини отидоха при покойната вече Ванга, за да помогне в издирването на изчезнал близък. Тя им казала, че човека е жив и ще се върне, да го чакаме вкъщи. Познайте дали се върна. След месеци намерихме останките му. Просто е паднал и си е останал там или пък е сложил край на живота си, нямаше начин да се разбере... Това са врачките, кръвопийци хранещи се от безнадежността и трагедиите на хората.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МИСЛЯ, ЧЕ БЯХА НАПРАВЕНИ ПРОМЕНИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗДИРВА ЧОВЕК ИЗГУБИЛ СЕ В ПЛАНИНАТА ПО ТЕЛЕФОНА МУ НО НА ТОЗИ СПЕЦИАЛНО ТЕЛЕФОНА Е БИЛ ИЗКЛЮЧЕН!!!

ИЛИ Е ИЗБЯГАЛ ИЛИ Е ОТВЛЕЧЕН ИЛИ Е УМРЯЛ НЯМА ДРУГИ ВАРИАНТИ :D
6
1
 
11
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Вече е забранено. Когато ми откраднаха телефона, тка ми обясниха в полицията. Депутатите го отменили, защото ги подслушвали. Сега можело, само ако прокуратурата издаде заповед, а такава заповед за да се издаде, трябва да се касае за разкриване на много сериозно престъпление. При издирвания не се използва вече. Иначе преди време една моя позната точно така я откриха, ама сега не можело вече, че да не се изпорти далаверата на депутатите, дето я говорят по телефоните си.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде ще ходи човек без обувки... Значи се е самобул горкият. Знам от личен опит най-лошото е да търсиш изгубен човек, а накрая... Ами ако не се появи в първите 3 дни, почти винаги е фатален край. Дано поне скоро открият тялото. Пожелавам сили на близките, не искам да си представя какво е да изгубиш дете.
4
4
 
21
 
! Отговори
Хм... преди 3 години
В деня, в който съобщиха, че е изчезнал, младежът е говорил по телефона с баща си. Не разбирам много от технологии, но съм чувал, че всеки телефон има код, по който може да се установи местонахождението му, дори и да е изключен. Нищо не се казва по този въпрос. Не можеше ли и по този начин да го издирват?
3
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше някой бежанец с пари, веднага Динковци и Перовци щяха да го "заловят:, ама нали момчето няма пари в него, за какво им е сега да се правят на "патиоти"?
2
5
 
29
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 3 години
Чакам от някъде да се появи оная керата и да ни напомни, че пълнолетните имат право да са в неизвестност от родителите си, а родител който се безпокои, че не е виждал детето си, нито го е чувал два, е балкански тиранин не разбиращ ценностите на евроатлантъзъмъ!
1
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО Е ВЛЕЗНАЛО ДА СЕ ИЗЧИПКА В БАРАТА НЯМА ДА Е ПЪРВОТО ОТИШЛО СИ ОТ ТИНЯТА!