Перата и приятели при блока на шизофреника Живко: Да го пребием!

Майка му твърди, че синът й осъзнава какво е направил и съжалява
Обновена: 18 май 2017 08:57 | 18 май 2017 08:52,
182
Перата и приятели при блока на шизофреника Живко: Да го пребием!
Кадър: YouTube

Десетки приятели и съмишленици на Петър Низамов-Перата са обградили жилищния блок, където живее 26-годишният Живко Кючуков, който зверски изрита възрастна жена на автобусна спирка.

"Който го види някъде, да пише веднага. Бил от нашия квартал: "Изгрев" бл. 19, наркоман, полудял преди няколко години от синтетика. Хайде всички там да го пребием!", пише Перата на профила си във Facebook.

Още по темата

Той и съмишлениците му се заканват, че ще дежурят, докат Живко неизлезе, за да отмъстят за бруталния ритник над 72-годишната му жертва - Виолета С., която е бивша учителка.

Жената все още е в болница, със счупен таз, докато вчера следобед биячът й бе освободен от Центъра за психично здраве, където бе настанен за освидетелстване, а по-късно бе прибран от майка си в жилището й, където тя живее с другия си син.

Стана ясно, че жената преди години е изоставила Живко, защото той залитнал по дрогата, а впоследствие бил и освидетелстван като шизофреник. Твърди, че всеки ден ходи до квартирата му, за да го види и да му даде поредната порция лекарства.

Именно тази диагноза, ако бъде доказана от медиците, може да остави 26-годишния мъж безнаказан и на свобода, защото той не може да носи отговорност за действията си.

"Сега вече осъзнава какво е направил. Казва, че съжалява и се страхува! Страх го е от полицията и хората – да не му направят нещо", обяснява пред "Флагман" майка му Дарина.

"След тази случка ще е под контрол, при мен. Той от години е болен. Не е осъзнавал какво върши. Много съжалявам за възрастната жена и съчувствам на нея и близките й", казва още Дарина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
8
 
! Отговори
burgaDidas преди 6 години
celiq burgas gymgi s ei takiva choveko podobnio torove brysnati deMbeli i gnusno-grozni chudq im se na burgazliikite za kysmeta a taq tor vednaga da se eksekutne n o predi tova mychenie
82
0
 
22
 
! Отговори
123 преди 6 години
Щом осъзнава какво е направил значи е напълно вменяем и нарочно го изкарват луд , за да отърве затвора .
81
2
 
17
 
! Отговори
До 75 преди 6 години
Тоя с един бой няма да мине ама първо ще гледа майка си със счупен таз, че тогава. Той съжалявал ама те невинни ? Гледай ти маминоното синче не пиео хапчета и се разкарвало по улиците и те ръкопляскали със какви очи излизат. Hагли, нагли по нагли и от наглите.
80
0
 
7
 
! Отговори
electricity chair преди 6 години
abe na el stola vednaga bez da s eobqsnqvate.....i videokamerata pokazva vsichko tova e mega skandalno
79
1
 
14
 
! Отговори
let it be преди 6 години
Да го обезглавим и да го пуснем на свобода, щом не го слуша главата или зятвор, или психодиспансер или обезглавяване.
78
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля си че този Петър Низамов е много добър психолог токсиколог защото е предписал изключително правилно лечение на пациента
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е луд да го вкарват в лудница и да го лекуват с ток докато се оправи. Ако не е луд да се обеси показно за назидание и после да се хвърли в морето за храна на рибите.
76
0
 
25
 
! Отговори
МММ преди 6 години
Абе, Ей ***. Тези, които защитавате наркомана, ***, лудият, който не дай си Боже и с вас може да направи същото, не дай си Боже, някой друг, същият като него направи същото и с вас. Вие Нормалнили сте? Този заслужава не да го пречупят, а да го лекуват принудително и да го затворят в затвора, докато не му дойде акъла. Там ще го излекуват както трябва. Тези които защитавате този ***. И вие сте за лудницата, *** такива.
75
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нaй-сетне, вярaтa ми в бългрските мъже се зaвръщa! Брaво юнaци, ей тaкa трябвa дa пaзите беззaщитните.
74
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом лечението с хапчета не е помогнало, нека да бъде пробвано и с бой. Какво губим?
73
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се решават въпроси в ислямския свят и това е справедливо. Око за око, зъб за зъб, хващат го и го смазват от бой и му чупят и на него костите.
72
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаме държава. От 27 години нямаме, затова и наркоманите са по улиците, и лудите, и тези, които искат да се саморазправят с други.
71
3
 
43
 
! Отговори
Варна преди 6 години
Познавх един такъв.....крадеше алкохол, цигари и пари от магазините, бил гладен каза.След като го попитах: като си гладен защо не крадеш хляб и кренвирши, индивида се усмихна и вдигна рамене.Това са мързеливи хора които ги устройва да са луди и наркомани. Просто не носят никаква отговорност и няма нужда да правят каквито и да е усилия за да съществуват.Защо един луд не съм видял да превърти и да започне да мете улиците или копае градинки?
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А един друг дето риташе бабички кога ще идете да пребиете във вицеминистерския съвет? Той също не е съвсем наред.
69
1
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Шизофренията е много непредсказуемо заболяване.Не знаете какво може да очаквате от шизофреник в криза.Повечето шизофреници вършат престъпления от всякакъв характер.
68
1
 
16
 
! Отговори
Българофрения преди 6 години
Половината от българите са точно като тоя.Другата половина са дървени философи, които тракат на клавиатура или приказват на маса... и си остават с голите (написани или изречени) думи.И едната и другата половина са еднакви в едно отношение обаче - до няколко дни, айде до седмица или две, вече ще са забравили за случката.Казано иначе, вие сте прокажена нация!
67
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То хубаво съжалява майка му, ама да вземе сега да плати разходите за операция на потърпевшата.
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пееушан, хайде като преборите *** идете и пребийте тези които пребиха чужденеца. Може да са бабички и те. Скачаме на болни и на старици.
65
0
 
28
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Наркоман да си в тая държава ! Не се осъзнавал какво върши ....ми що не се е метнал от някой балкон ?
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никой не защитава агресора бе!,оффф... с *** не мога да се разправям повече...... бийте чупете к'вото искате, вие сте най-добрите на света