Пенсионерска немотия! Под гумите на колите... за 50 лева

Защо пенсионери инсценират инциденти на пешеходни пътеки?
12 юни 2017 19:42,
124
Пенсионерска немотия! Под гумите на колите... за 50 лева
Снимка: архив Булфото

Възрастни хора рискуват живота си за някой лев, като се хвърлят пред леки коли. Последният случай е от Карлово, а "блъснатата" баба учтиво признала на шофьора, че го прави за 50 лева.

"Миналата седмица ме блъсна един. Даде ми 50 лева. Сестра ми беше с мен. Чу и видя всичко", казала старицата на ошашавения водач, пише "Монитор". Историята се развила по обяд преди няколко дни на зеленчуковия пазар в Карлово.

Мъжът паркирал и отишъл до близък магазин. Пет минути по-късно той се върнал и потеглил. Внимавал при маневрата за заден ход, за да не блъсне някой.

В този момент жена на видима възраст около 70-75 години, която била на тротоара, изведнъж се хвърлила зад колата. Човекът веднага спрял и отишъл да я попита дали е добре и дали да я закара в болница. Тя отказала да се вика линейка и директно заявила, че иска пари.

"Останахме като гръмнати. Да не говорим за стреса, който изпитахме. Ужас! Явно това й е коронен номер. Пазете се", коментира в социалните мрежи шофьорът.

При друг случай, но този път в Асеновград жена на средна възраст махнала на спряла пред зебрата кола да минава. Когато лекият автомобил започнал да ускорява уж разсеяната пешеходка изведнъж и то гърбом към посоката на движение стъпила на пешеходната пътека.

"Хвърлих се с двата крака върху спирачките, за да не я блъсна и слава Богу, размина се, но стресът, който изживях, не може да се опише. Първо спрях пред зебрата да й дам предимство, а тя отказа да пресича и дори ми махна да продължавам. Сякаш я усетих какво е намислила, та успях да реагирам", се жалва друг шофьор от Пловдив.

"Не сме получавали такива сигнали. Ако бъдем сигнализирани, ще назначим проверка", коментираха от КАТ Пловдив.

Оттам припомниха, че преди години е имало случаи на деца, които се хвърлят пред автомобили в "Столипиново", но тази "практика" в махалата е била отдавна прекратена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в "Столипиново" ?! Ясно за какво става дума и каква е бабата.
57
8
 
9
 
! Отговори
ЛОШО преди 6 години
Комунистите са виновни - откраднаха Пенсионния Фонд . Ако тази жена , която е на 75 години , получи това за което е работили 40 години , нямаше да ги прави тези номера за да си изкара хляба . Искрено се надявам че Пенсионерката е работила поне 5 години , но мисля че е ромка .
56
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че Бил Гейтс не се роди при Бай Тошо Сатрапа сега щеше да се фърля под колите за 5 лв. Само Бил Гейтс има БВП колкото на целия СССР.А Бай Тошо не можеше да осигури на хората дори тоалетна хартия. Xората нямаха пари за градския транспорт и за да скалъпят някак си икономиката червените каскети решиха билитчето за градскя транспорт да е 6 ст и пак фалираха.
55
3
 
14
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Метне 20000 лв от балкона, после се метне на кола за 50 лв.
54
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста се построи в демократично време. И то не панелки.========Построиха тези, които откраднаха пари от приватизацията, трафик на акцизи, всякаква друга престъпна дейност и кражби свързани с разграбването на живковите заводи или далаверки с еврофондове и подобни. Спечелиха бандитите прикачени към партиите, а също така онези, които ограбват в момента парите от външни дългове и европрогами.
53
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият факт, че още се спори комунисти-антикомунисти показва, че държавата не е в ред. В чужбина този въпрос много отдавна беше решен веднъж завинаги. И те тръгнаха напред. Осъдиха комунизма и се разграничиха от него.А тук някои (явно дъртаци) все още гледат миналото и искат да го върнат. Така не се върви напред. Трябва ясно разграничаване от престъпната идеология и всеки, която я пропагандира да влиза в затвора. Така се прави в нопрмалните държави. Ама тук е Абсурдистан все още. Докога?
52
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сърбия, Македония и Черна гора заплатите са ниски. Стига сте лъгали комунисти.
51
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста се построи в демократично време. И то не панелки. И продължава да се строи. Хората обикновено предпочитат ново строителство да купуват.И странното е, че щом се строи, значи строителните фирми печелят, т.е. продават.Има един парадокс в София, панелките се изпразват, кой по чужбина, кой в провинцията избягал, а новото строителство обикновено няма празни апартаменти.Затова в София на новите блокове прозорците нощем светят, а на панелките има цели етажи, където нищо не свети.
50
11
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 6 години
Всички старци в трудови възпитателни лагери или който мине 60 да се евтанизира. Подяждат нормалното общество.
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зле сме но именно заради червените пенсионери дето гласуват за БКП.=========Над 90% от членовете на ГЕРБ или техните родители са членували в БКП. Като пример давам Б. Борисов, който е напуснал системата на МВР защото е предпочел да остане член на БКП вместо да се деполитизира.
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоалетната хартия по принцип е вредна. Най-добре е човек да се подмива.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе важното е милионерите от БКП (българска капиталистическа партия) да преяждат и да лъжат бедните пенсионери, че са социална партия и, че мислили за тях.
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братле зле сме, сега имамe всичко и по телевизор във всяка стая...=============Братле, имате по телевизор във всяка стая в жилищата строени и купувани по живково време.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зле сме но именно заради червените пенсионери дето гласуват за БКП. Не ги разбирам, нали именно заради БКП взимат мизерни пенсии. Абсурдистан.
44
2
 
5
 
! Отговори
Висок стандарт преди 6 години
Аз съм доволен - по магазините сега има банани и аз ям банани всеки ден.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България никога не е имала по висок стандарт от Полша, Чехия, Унгария, ГДР. Даже навремето беше по-назад от Югославия, защото онези ходеха да работят на Запад и имха пари. Тито им даваше червени паспорти. Докато в България нямаше право на червен паспорт гражданинът и ходеше само в комунистически държави. От нас по-зле бяха само румънците и албанците.
42
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mizeriya v BILGARİYA
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо само в България има мизерия?======В Африка има няколко държави около Сахара, където няма нищо. Всички останали държави на Африка имат огромни залежи на природни ресурси, диаманти, нефт и руда.В Африка освен капитализъм друг строй не е имало, но там мизерията е много по-голяма отколкото тук и ние се оплакваме. Който не вярва може да отиде и да провери на място.
40
2
 
4
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
Братле зле сме, сега имамe всичко и по телевизор във всяка стая жалко само за пенсиите дето величаят правешкия селянин и червените онанисти а пък се хвърлят под колите 28г. по късно още не могат да се отърват от червените мизерници дето им откраднаха живота.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама то и Чехия е пълна с българи дето работят там и взимат много по-добри заплати от тук.