Обещание: Нов асфалт за "вълните" по "Тракия". Но наесен

Ремонтът ще е след лятото, за да не пречи на трафика към морето
15 юни 2017 19:12,
60
Обещание: Нов асфалт за "вълните" по "Тракия". Но наесен
Снимка: архив "Булфото"

Магистрала "Тракия" между Пловдив и Стара Загора ще бъде преесфалтирана наесен. Това обяви строителният министър Николай Нанков.

Подновяването ще започне след края на лятото, за да се избегнат задръстванията по пътя към морето.

"За ремонта на отсечката са предвидени 6 милиона лева", каза Нанков.

Още по темата

Участъкът е един от най-критикуваните от шофьори и опозиция заради настилката, която на места се е повдигнала и е образувала своеобразни вълни на платното.

Днес министърът се оплака, че заради обжалване на тръжни процедури се бавят голяма част от проектите на АПИ за ремонт на пътната инфраструктура.

"От общо 15 планирани за ремонт пътни отсечки, можем да започнем работа само по четири от тях - участъкът от Разград до Търговище, пътят Добрич - Варна, отсечката Старо Оряхово – Гроздово и още една в Хасковско", обясни Нанков, цитиран от "Дарик".

Реконструкцията на тези отсечки ще започне в събота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
За мурзилажа: лентичките бяха за лотове от Стара до Нова Загора, от Нова до Ямбол и от Ямбол до Карнобат. От Оризово до Стара Загора осирането е на ваш серьожа. Впрочем по същото време Борисов, като кмет асфалтира, как му казвахте Цариградцко море. Всеки може да види, кое как изглежда.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооо Винету ! Наший благодетелю помношли предупреждаваха че се строи некачествено ? Кой ще плати масрафа сега знаеш ли колко милки са това то тея вдлъбнатини са от основата не от асвалта
8
1
 
22
 
! Отговори
Bulgarishe преди 6 години
Хубава работа ама Българише.Елате да видите магистрали в Германия, даже тези които да правени през Втората Световна още седят в супер състояние. У нас на 2 години и вече плачат за ремонт.
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А следващият ремонт след този който ще го правите след лятото зимата ли щее? Кога го Направихте този път кога стана на дунавски въЛни? Елате тук в бялата държава Норвегия да видите на какво се казва магистрала! Основата е направена от железобетон асвалта е от най качественият и е с дебелина 17 см. Път като слънце. При скорост от 180 км. колата заспива.
6
1
 
11
 
! Отговори
Магистрален бос преди 6 години
Ама няма нужда ремонта да е наесен, все пак бързата работа е срам за майстора. Може и догодина по това време- нали кабинета се закани да изкара пълен мандат.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълните са направени нарочно като малки спящи полицайчета. Да не карат бързо джигитите. Ако карат - подпомагат икономиката. Чупят колите, купуват части, активизират авторемонтните услуги. По- малко замърсяване на въздуха докато са на ремонт. Изобщо, помислено е за всичко много задълбочено.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Магистрала "Тракия" между Пловдив и Стара Загора ще бъде преесфалтирана наесен."Не думайте. Няколко години след откриването на участъка, по който лентички бяха *** на всеки 100 метра. И ремонти всяко лято. Сега - цялостен. Нищо, може пък да са се научили как се прави. Ако не - догодина пак цялостен ремонт. То тия заеми трябва да се "усвояват".
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и времето контролира, вие говорите за някакви си пенсии и ремонти
2
19
 
5
 
! Отговори
Човек от народа преди 6 години
Единствено Бойко Борисов се грижи за хората и успява да даде пари на пенсионерите, на полицаите, учителите, а и за ремонт на магистралите успява да отдели!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така на есен за да има време да се пререже лентичката преди да я затворят за зимата