Седем пострадаха при катастрофа, сред тях три деца

Инцидентът е станал сутринта между Струмяни и Градешница
18 юни 2017 13:50,
5
Седем пострадаха при катастрофа, сред тях три деца
Снимка: архив Булфото

Седем души, сред които три деца, са пострадали при катастрофа на главен път Е-79, между селата Струмяни и Градешница. Това съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

Около 11.45 часа днес е получен сигналът за пътнотранспортното произшествие, което е станало между два леки автомобила на път Е-79, между селата Струмяни и Градешница, предава Фокус.

По първоначална информация са пострадали три деца и четирима възрастни, които са транспортирани за оказване на медицинска помощ в МБАЛ - Благоевград. Движението за ППС е затворено и в двете посоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Бойко Шахматиста преди 6 години
Ко става БЕ.Махнах табелите на камерите.За един месец събрахме 1 000 000 лв. глоби.Тези защо са катастрофирали, нали ги няма табелите.Да взема още 55 камери, може пък да помогне да намалят преди дупките в асфалта.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиолитиците искат геноцид, затова и правят всичко възможно войната по пътищата да не стихва. Те искат да измрем до един-това е тяхната цел!
3
3
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Пишеш за себе се. Писна ми от такоива нихилисти като теб.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай на българина една мощна кола и само прав без дървета,мантинели и каквито и да е други пречки път и гледай сеир - той ще намери къде да катастрофира.Даже на небето и в космоса да го пратите с кола и там ще катастрофира.Не говоря за конкретния случай който е доста неприятен, говоря по принцип.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С толкова деца, май са от ШвеДция? Кой българин има толкова деца? Ако е така, да отговаря този който им е продал книжките.