Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас

Групата е издирена благодарение на информация от летище Бургас
101
Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас
Кадър: Нова тв

Нападнатите от млад мъж в Несебър незрящи туристи вече са издирени. Става дума за група от словенски произход, отседнала на почивка в Св. Влас, съобщи "24 часа".

Разпитана е жената, на която 21-годишният несебърлия Тодор Николов забил юмрук в лицето. Тя е била водач на групата и най-вероятно ще бъде извършено разпознаване между нея и нападателя.

Още по темата

Разследващи разкриват, че издирването на групата е било трудно, но ключова се е оказала информацията от Летище Бургас за туристи с по-специален режим на придвижване, пристигнали през последния месец.

Биячът е арестуван за 24 часа, които изтичат тази вечер в 20,30 ч. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, но най-вероятно то ще претърпи известна промяна, казаха от прокуратурата в Несебър.

Ако несебърлията бъде признат за виновен, го очаква наказание до 5 г. лишаване от свобода.

Поредният инцидент край морето стана известен отново благодарение на разпространен в медиите видеоклип. На записа се вижда как група туристи с бели бастуни пресичат ул."Месемврия" в Стария Несебър.

В същото време скъп мерцедес, който се движи зад групата, почти удря една от туристките. Това ядосва водачката на групата и тя удря по стъклото на колата.

Вбесен, шофьорът изскача и забива юмрук в лицето й пред десетки туристи.

Седем са разпитаните свидетели на инцидента, но не е ясно кой е авторът на клипа. Видеото не е предадено в полицията. До днес не е имало и заявителски материал от потърпевшите, уточниха от полицията.

След разпространението на клипа полицията в Несебър издири и задържа бияча Тодор Николов. По-късно днес прокуратурата ще поиска мярка за задържане на обвиняемия. Все още обаче не се знае дали това ще е възможно най-тежката - арест за 72 часа или парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селски мамини дечица ... в 100% от тези случаи в БГ иде реч за селски мамини дечица по-кораво от *** си не държали.Мама и тате им купуват коли и им дават пари и те са царете на селото
50
0
 
7
 
! Отговори
99 преди 6 години
/todor.nikolov.50 Това е майстора
49
0
 
36
 
! Отговори
Герасим преди 6 години
*** от Нова ТВ съобщиха само инициалите на бияча, сигурно шефпвете им наредили да не бързат с името че може да е човек на някой важен мутраген свързан с нова тв.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
/todor.nikolov1
47
0
 
31
 
! Отговори
Ганеца преди 6 години
Този е баси тъпата мутра. Слезе да се бие и хукна да си гони колата. Останалите мутри сигурно дълго ще подиграват.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сураттефтер/todor.nokolov1 ... това ли е бияча?
45
3
 
8
 
! Отговори
Палмето преди 6 години
Много взеха да бият по това море вече,и то за щяло или нещяло.По добре на язовир в планината,по-сигурно е ,а и хората са по-благородни.Да там е по-добре.
44
0
 
15
 
! Отговори
Баце преди 6 години
По избор - 3 месеца булка в затвора или 6 месеца да *** камъни в няко мина ми се сува справедливо. Може да му се налее акъла на момчето.
43
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобно на "камериерката с висше", словенците би трябвало по паралелна логика да искат 50 000 евро компенсация за причинените травми.
42
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да е направил един сляп човек...е твърде ниска топка да го удариш. Повече нямам какво да кажа.
41
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шведите кви били... ей ги ние кви сме
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е полицията , не е най-големия проблем. Съда е този , които налага присъди и глоби...Когато той не работи ...полицията е само за украшение . И да те хванат знаеш, че ще те пусне съда . Претенциите на обществото трябва да е насочено към Съда и вдигане на присъдите.
39
0
 
30
 
! Отговори
До Анонимен 30 преди 6 години
Първо незрящите не са кучета, за да им се осигуряват специални зони. Второ, ако не сте гледал клипа, те бяха ударени първи от питекантропът с мерцедеса, което провокира по- нататъшната им реакция. И трето да Ви светна, принципно бастунът на слепите не служи за да удрят безцеремонно скъпоценните тенекии на разни дребнопи*ковци, а за да се ориентират с негова помощ и когато имат препятствие е невъзможно да го заобиколят без да по*укат няколко пъти по него за да разберат размера иместоположението му
38
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5 години на лек режим в обща стая с братята . Това му пожелавам . Там ще му избият всичко мъжко от акъла
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toзи сигурно е вече топ-хит за бургаските жени.
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После шведите кви или...ей го ппредния български ***. Според мен Медиите трябва да спрат да показват такива неща....ронят престижа на България с некакви льохмани. Праслайте му 15 години затвор и следващия да му мисли , като напада туристи.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАЖЕ СПОМЕНАВАТЕ ЧЕ БИЛ АРЕСТУВАН ЗА 24 ЧАСА И ЧЕ НЕ МУ МЪРДАТ 5 ГОДИН ,БИХ КАЗАЛ БЕТОННИ САНДАЛИ И ДА ХОДИ ДА ПЛУВА БЕЗ МНОГО,МНОГО ШУМ
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя ще му отиде зян алката в панделата
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Номер 30 е от второто поколение мутри. Те вече имат малко повечко мозък и разбират, че трябва да се инвистира в зони за инвалиди,асфалтират улици и прави нещо за норада, щото в крайна сметка и те живеят там. Но все още са със същият манталитет-по-силният печели. Какво ще стане като тоя изчака 3 мин да пречат хората?Утре твоето дете ще пресича и някой като тоя ще се ядоса и не се знае какво сте стане, никой не е застрахован.
32
0
 
12
 
! Отговори
Тоя много зле преди 6 години
Гледайте клипчето да видите как баща му го опердаши! Ама не за това, че е ударил незрящата туристка, а за това, че скочи без да спре колата, в следствие на което се блъсна...