Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас

Групата е издирена благодарение на информация от летище Бургас
101
Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас
Кадър: Нова тв

Нападнатите от млад мъж в Несебър незрящи туристи вече са издирени. Става дума за група от словенски произход, отседнала на почивка в Св. Влас, съобщи "24 часа".

Разпитана е жената, на която 21-годишният несебърлия Тодор Николов забил юмрук в лицето. Тя е била водач на групата и най-вероятно ще бъде извършено разпознаване между нея и нападателя.

Още по темата

Разследващи разкриват, че издирването на групата е било трудно, но ключова се е оказала информацията от Летище Бургас за туристи с по-специален режим на придвижване, пристигнали през последния месец.

Биячът е арестуван за 24 часа, които изтичат тази вечер в 20,30 ч. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, но най-вероятно то ще претърпи известна промяна, казаха от прокуратурата в Несебър.

Ако несебърлията бъде признат за виновен, го очаква наказание до 5 г. лишаване от свобода.

Поредният инцидент край морето стана известен отново благодарение на разпространен в медиите видеоклип. На записа се вижда как група туристи с бели бастуни пресичат ул."Месемврия" в Стария Несебър.

В същото време скъп мерцедес, който се движи зад групата, почти удря една от туристките. Това ядосва водачката на групата и тя удря по стъклото на колата.

Вбесен, шофьорът изскача и забива юмрук в лицето й пред десетки туристи.

Седем са разпитаните свидетели на инцидента, но не е ясно кой е авторът на клипа. Видеото не е предадено в полицията. До днес не е имало и заявителски материал от потърпевшите, уточниха от полицията.

След разпространението на клипа полицията в Несебър издири и задържа бияча Тодор Николов. По-късно днес прокуратурата ще поиска мярка за задържане на обвиняемия. Все още обаче не се знае дали това ще е възможно най-тежката - арест за 72 часа или парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
21 годишен, мерцедес :thinking:
70
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пропаднала територия. Бантустан.
69
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много правилно анализира един по-долу, селските дизтарикати/ мутри са основният проблем на Лай//морието. Пейзана с Мерцедес, кой съм аз?? Това е по цялото Лай//морие. Местни урангутани, задължително с татуировки, анаболни задължително, със скъпи коли, прости до болка, овърдаляли се в далавери, кражби, изнудвания, фалшив алкохол, дрога и ***. Естествено са купили местните джандари и прокурори, и се чувстват недосегаеми. Как ще му ходят пред Мерджана.Ще го пуснат и ще бъде герой. България!
68
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После черноморските селяни се чудят защо ходиме на почивка в Гърция и Турция. Родното бетономорие е сборище на пияници и простаци от години
67
0
 
15
 
! Отговори
777 преди 6 години
каква мутра е този 20 годишен ***?!
66
0
 
12
 
! Отговори
ЪпсурТ преди 6 години
На село ми показаха карате, На Албена ми пуснаха Челентано бате!
65
0
 
32
 
! Отговори
Това е преди 6 години
ново дъно...Гнус ме е, че живея в такава държава...Каква ти държава бе брате, лумп*ени бият слепи хора по сред бял ден на претъпкана улица...Това и в Африка го няма сигурно...Постнете го видеото в министерство на туризма да набират още туристи за сезона. После и на сайта на МВР с молба за ново увеличение на заплатите....Нещастници...Ако бях там на място щях да го сваля от колата тоя и да го млатя докато ме заболят ръцете!!!!
64
0
 
44
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Смешна държава. Нали тръбяха че чакали туристи, че пращали полицай по морето да пази, че вземали мерки ... пффф същата държава цирк.Когато го осъдят на 5г елате ми се обадете. Всички знаем че ще го глобят 100 лв и ще го пуснат на втория ден. Това не е съдебна система, това е подигравка.Само да не ревете после че нямало туристи другия сезон или че всички подминават БГ като малка гара. Държава цирк с 240 палячовци.
63
1
 
23
 
! Отговори
Колчо слепеца преди 6 години
В чуждо село, и керемидите бият. Добре дошли в България - рая на Балканите
62
46
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми ще ги оберат, кьорав карти не играе. Като не им харесва да се махат в тъпата си държава на техното море. Хората бизнес правят по морето а не да се занимават с тия словенски ***
61
6
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
5 години затвор че сложил токат на няква ,а вчера осъдиха убиеца на Костов ,който го застреля в главата от упор ,пред десетки свидетели в кафето на 4 години затвор .....да са смея ли ,да плача ли
60
0
 
17
 
! Отговори
писнани преди 6 години
Полицията не работи и хората вече взимат нещата в свой ръце,а полицаите да връщат заплатите и да се омитат.
59
0
 
31
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Абсурдно е и това, че ако не е бил показан клипа, полицията изобщо е нямало да дойде да прави разследване. А потърпевшите са звъняли н 112. Това бездействие на МВР кой ще го разследва?
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баткаааааа,всеки си намира майстора рано или късно !
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие какво искате ...Това е едно село на морето. Какви да са. Въпроса е съда , какъв е сега.
56
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работил съм няколко сезона в Стария град и в квартала,както несбърлии от стария град наричан ,новия град. По-нагли и по-прости от несебърлии не съм срещал,хора с голямо самочувствие без покритие и със селски манталитет.Такива ,са поне 80 %от мъжете и юношите,жените им са,по-цивилизовани.
55
0
 
4
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
#37верно ли баща му го е ошамарил заради Мерцедеса? Дай линк към видеото моля. Аз намирам само видео от случката.
54
0
 
52
 
! Отговори
обективен преди 6 години
Не познавам нито един дори средноинтелигентен от Несебър.Нито един.Само нискочели анаболни пуяци с татуировки, и задължително със скъпи коли.По цял ден обикалят улиците и се чудят с кого да се заядат.Не ходете там.В близка Гърция не можеш да срещнеш подобен "Тошко" никога.А за подобна случка "Тошко" вече щеше да е осъден на поне 10 години и поне 50 000 евро глоба.
53
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторът на клипа е камера от магазин
52
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега гледах клипа....Не мога даже да си обесня ...видяното. Това е абсурдно общество нашето. ДАНС и МВР трябва да се намесят силово тези дни , защото работата излиза от контрол в бургаска област. Как може да блъснеш и удариш СЛЯП човек ?!? Тоя поне 10 години затвор.