Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас

Групата е издирена благодарение на информация от летище Бургас
101
Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас
Кадър: Нова тв

Нападнатите от млад мъж в Несебър незрящи туристи вече са издирени. Става дума за група от словенски произход, отседнала на почивка в Св. Влас, съобщи "24 часа".

Разпитана е жената, на която 21-годишният несебърлия Тодор Николов забил юмрук в лицето. Тя е била водач на групата и най-вероятно ще бъде извършено разпознаване между нея и нападателя.

Още по темата

Разследващи разкриват, че издирването на групата е било трудно, но ключова се е оказала информацията от Летище Бургас за туристи с по-специален режим на придвижване, пристигнали през последния месец.

Биячът е арестуван за 24 часа, които изтичат тази вечер в 20,30 ч. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, но най-вероятно то ще претърпи известна промяна, казаха от прокуратурата в Несебър.

Ако несебърлията бъде признат за виновен, го очаква наказание до 5 г. лишаване от свобода.

Поредният инцидент край морето стана известен отново благодарение на разпространен в медиите видеоклип. На записа се вижда как група туристи с бели бастуни пресичат ул."Месемврия" в Стария Несебър.

В същото време скъп мерцедес, който се движи зад групата, почти удря една от туристките. Това ядосва водачката на групата и тя удря по стъклото на колата.

Вбесен, шофьорът изскача и забива юмрук в лицето й пред десетки туристи.

Седем са разпитаните свидетели на инцидента, но не е ясно кой е авторът на клипа. Видеото не е предадено в полицията. До днес не е имало и заявителски материал от потърпевшите, уточниха от полицията.

След разпространението на клипа полицията в Несебър издири и задържа бияча Тодор Николов. По-късно днес прокуратурата ще поиска мярка за задържане на обвиняемия. Все още обаче не се знае дали това ще е възможно най-тежката - арест за 72 часа или парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси, респектирах се от тоя бияч на жени-инвалиди!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
полиция ? за тази година всичко, което чух за полицията е - заловеини полицаи обвинени за грабежи, наркотици, проституция, побой и т.н.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е бъдещ вице-премиер (поне).
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
значи при такива инциденти ако не са ви заснели с камера, забравете за справедливост, а по-добре се криите тоз да не ви намери и да довърши започнатото! Добре, че на полицията им пука!
27
0
 
23
 
! Отговори
ДоАнонимен-зa ceгa23 преди 6 години
"Не мога да разбера защо такива комплексирани б*клуци като тоя никога не попадат на правилния човек"Защото са страхливци и си правят много добре сметката преди да покажат "мъж"-а в себе си. Тези са от най-долния вид, кръстосващи земята.
26
0
 
13
 
! Отговори
до Пипи преди 6 години
Разкажи повече за майката на тая селска ***
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Може и да съм мутра, но моите клиенти не пречат на никой и не бият хората с бастуните. Някой да ги е карал черноморските мутри да презастрояват ами да инвестират пари и във улици и зони за инвалидите, не да им продават райски газ и да ги дрогират. ще първия западняк който ми посегне одма го трупсвам насила не се канили тука наркоманите на ЕС.
24
0
 
23
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Какъв "юнак"?Можеш ли да си представиш по-комплексирано и жалко човече от този? Прави се на герой, като удря с юмрук възрастна жена. При това е и позьор - оставя автомобилът да се движи, докато той малтретира жената и после го догонва, за да се качи. Видял е това в някой филм.Цялото му самочувствие идва от цената на колата, в която се е качил. Но чия е тя, той какви функции изпълнява? Дано да получим информация по тези въпроси. Предполагам, че тогава нещастникът ще се окаже още по-жалък.
23
0
 
27
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Видях майката на *** по телевизията! Тоя е ангел в сравнение с майката!
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАгли, алчни и смятащи се за богопомазани - това са ла*ната, които смеят да се самоопределят като хотелиери, ресторантьори и бизнесмени по бг черноморието! Ето заради такива не ходя там и няма и да стъпя повече! Да изгният, ама преди това да фалират дано!
21
0
 
30
 
! Отговори
Voltron преди 6 години
Тоя треба да му сложат превръзка на очите и да го пуснат на магистралата
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да скочиш да биеш жени говори за изключително мъжкарство в този регион. А пък да биеш слепи жени вече си топ хита в региона и кариерата ти в местния "бизнес" е гарантирана.
19
0
 
31
 
! Отговори
25 преди 6 години
Като знам как гледат да оберат и прекарат туристите от който им идва хляба, не знам как съществува този град... в такива моменти ме е срам,че съм от такъв град..
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера защо такива комплексирани б*клуци като тоя никога не попадат на правилния човек когато започват да си избиват жалките селски комплекси. Защо няма един 100-килограмов ММА-боец който да е брат/братовчед на един от тия словенци някъде на близо за да го видим тоя юнак как ще се бие.
17
0
 
22
 
! Отговори
25 преди 6 години
Като човек който е живял 18 години там от който 15 в стария град мога да кажа,че почти всички младежи ,по-възрастни или мой набори са криминални и имат и досиета. Там полицай в стария град не стъпва по принцип. Понякога се разхождат :D От толкова време там всеки си прави каквото си иска ,че това закон - такава дума в речник на несебърлия не съществува.95% от младежите са наркомани или алкохолици. Другите 5% са хора като мен който не живеят там.Те живеят в съсвем друг свят на безнаказаност....
16
6
 
1
 
! Отговори
балки преди 6 години
Баща му яко вече го е ошамарил ! Няма и да си помисли повече да посегне. Дори може да го лиши и от наследство. Някога, напред във времето.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eдин обичаен ден из бургаския регион.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taзи случка е много по-жестока от ритника на пияндето Ралф и би следвало сега във всичките медии в Словения да започнат да ругаят българите какви сме о*игофрени и ***. Но понеже са по-нормална нация от нас надали ще го направят. Идеален контра-пример за родните "патриоти" защо не можеш да определиш един цял народ по действията на един плитк*умник. Запомнете го, "родолюбци".
13
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам чувството, че особено в региона на Бургас като цяло има най-висока концентрация на тотално пропаднали и комплексирани с*ляндури в цялата страна. Не мога да си го обясня. Всеки те гледа лошо, жените намръщени а мъжете някакви супер-агресивни татуирани орангутани с бръснати тикви и крака
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьора комплексар, явно е заченат след а.ален секс между *** и прасе... просто предположение.