Оперираха по спешност пребития от роми Георги

Момчето било с хематом в мозъка
Обновена: 9 юли 2017 14:20 | 9 юли 2017 12:13, Петя Славова
39
Оперираха по спешност пребития от роми Георги
Братът на Георги. Снимка: bTV

Пребитият от двама роми в Смолян Георги Кадиев бе опериран по спешност в нощта срещу неделя в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Състоянието на 27-годишният мъж след операцията е стабилно. Причината да се наложи спешната хирургическа интервенция е бил хематом в мозъка, съобщава "Монитор".

На 6 юли около 13 часа до ученическия пансион над Строителния техникум в смолянския квартал Георги Кадиев бил нападнат от двама роми. Единият от нападателите му бил обучаван от майката на Георги във фирмата, в която жената работи. "Много жалко, че го познавам това момче, но те и двамата са си такива – агресивни", казва майката Мария Камбурова, която е неотлъчно до болничното легло на сина си.

Още по темата

Ромите удряли с колове Георги по главата и според майка му един сантиметър само по-наляво и ударите са щели да попаднат в слепоочието на сина й и да го оставят на място.

Скандалът в Смолян станал заради 15-годишно момиче, което Георги Кадиев с прякор Гейзера, защитил от двамата роми. След първото спречкване, в което той спасил девойчето, ромите се върнали, въоръжени с колове и го нападнали втори път.

27-годишният смолянчанин бил прегледан в смолянската болница, откъдето преценили, че състоянието му е тежко и го транспортирали до Клиниката по неврохирургия в Пловдив. Георги е с фрактура на черепа и с второ счупване на базата на черепа, съобщиха от Клиниката по неврохирургия.

Георги дължи около 1000 лева за здравни осигуровки, а след като бъде изписан от болницата, ще се нуждае от още средства за възстановяване и рехабилитация.

Можем да помогнем на Георги на тази сметка.


Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-07-09/semeystvoto-na-prebitiya-georgi-moli-za-pomosht
 

Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-07-09/semeystvoto-na-prebitiya-georgi-moli-za-pomosht
 

 
 


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
1
 
! Отговори
месара преди 1 година
*** бият , крадат , обират , убиват ......, а държавата стои на балкона и гледа сеира !!! да живее бкп ( бсп ) , дето им даде тая свобода , та да гласуват за тях !
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе , дори и Георги първи да е защитил приятелката си, ти нямаше ли да направиш точно това? Или щеше да оставиш да закачат момичето ти?
27
27
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 година
А защо не споменават,' че 'невинния георги''почнал първи да ги налага,след като ромите са закачили приятелката му,той се е направил на мъж,и ромите,след това са грабнали коловете.
26
2
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 1 година
" посягат на непълнолетна, най-вероятно се касае за посегателство на сексуална основа"

Аааа недей така бе това са особедности на етноса ,къде белият необразован дас си вре носа в обичаите на ромите ,а? По всички европейски норми им е нарушил спокойстието със свойте действия .За това си е заслужил боя .Сега Бойко трябвада ги награди с медал тези храбри защитници на традициите и културата си .Слава, слава на тези европейски чеда !Браво.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо са го били ? Сигурно е казал нещо лошо срещу Макрон и Меркел за туй ше да е. Ами даа ! Ромите бият най демократично и справедливо само в името мна МЕКРОН (Меркел-Макрон).Браво чеса го били само ЕС само МЕКРОН САМО БРАТЯТА РОМИ СА ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙЦИ УРАААА
24
2
 
15
 
! Отговори
Сапун и абажури преди 1 година
Първо посягат на непълнолетна, най-вероятно се касае за посегателство на сексуална основа, след като момчето върши работата на полицията и защитава детето, двамата страхливцибпитекантропи се връщат въоръжени с маймунски оръжия и правят опит за убийство, не само да протестират а трябва кожичките им да снемат на тях и на съдиите, ако не се дадат адекватни присъди. Моля ви пратете колкото може за здравните на момчето, тая престъпна държава ще го накаже за доблеста.
23
1
 
18
 
! Отговори
Тихо преди 1 година
Нещата постепенно ескалират. Това племе трябва да бъде респектирано, а то разбира единствено от тояга
22
4
 
10
 
! Отговори
Do d-to преди 1 година
Някой неуки и прости роми правят така да, както и някой неуки и птости Българи бият по светофари дискотеки и молове. На едните викаме *** на другите викаме мутри... Проблема не е в етническата принадлежност а в отказа на държавата да поеме отговорност инда накаже виновните. Докато полицията е корумпирана и съдебната система не работи ще е така за нещастие...
21
1
 
18
 
! Отговори
Д-то преди 1 година
Римите бият без умисъл, за да убият, животът за тях няма стойност, ценностна система липсва, първобитни и примитивни са. Така им изнася, защото им харесва. Дори повечето напудрени, изтупани и уж социализирани *** са същата утайка, доказваща, че еволюцията ги подминава.
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХОРАТА ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА СА ПРОПИЩЕЛИ ОТ РОМИТЕ
19
2
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИКИЯ преди 1 година
Ясня е работата - добрите дроми са си търсили изработеното с пот възнаграждение, ама лошият гнусен българин не е искал да им даде тези 2.50 лева и ги е нападнал! Български произвол над честни дроми!!
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ако *** дължаха 1000 щяха ли да го пишат или номера щеше да мине че няма проблем
17
3
 
5
 
! Отговори
Chantal преди 1 година
Makron slojil bg flag na Eifel Tour i nadpis "je suis Gueorgui"...
16
0
 
18
 
! Отговори
Българина преди 1 година
Или да си заминават в индия или ще направим това което на 1000 км от са направили 15 16 17 и 18 в , физическо изтрепванв. Друго решение никой за 1000 г не е открил, те не са от този свят
15
27
 
12
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 1 година
Георги дължи около 1000 лева за здравни осигуровки

А АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ САМО РОМИТЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ И СА ТЕЖЕСТ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТНИ ?! ПОНЕ ТАКА ЧЕТЯХ В КОМЕНТАРИТЕ ПИСАНИ ОТ БЪЛГАРИ !
14
33
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 1 година
РАБОТАТА Е ЯСНА ,ПОБОЯТ НЕ Е СТАНАЛ ЗАРАДИ НЯКАКВО МОМИЧЕ КОЕТО ПРЕБИТИЯТ УЖ Е СТАНАЛ ДА ЗАЩИТИ ! РОМИТЕ СА БИЛИ ОБУЧАВАНИ ВЪВ ФИРМАТА НА МАЙКАТА НА ПРЕБИТИЯТ МЛАДЕЖ ! ВЕРОЯТНО ИМ Е БИЛО ОБЕЩАНО НЯКАКВО ЗАПЛАЩАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОБУЧЕНИЕТО И ПОЛОЖЕНИЯТ ТРУД ,НО ТОВА ПЛАЩАНЕ НЕ СЕ Е ОСЪЩЕСТВЯВАЛО КАКТО Е БИЛО ОБЕЩАНО ! ЗАТОВА РОМИТЕ ПРЕБИЛИ СИНЪТ НА СОБСТВЕНИЧКАТА ! ПРОСТО РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ !
13
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българи юнаци ама на маса.
12
1
 
23
 
! Отговори
Голата истина преди 1 година
До седмица-две случаят ще е тотално забравен, поради вялата обществена заинтересованост от ццигганския проблем, както и поради същността на факта, че дотогава ще станат още поне 5-6 подобни цциггански зулума, и този случай ще бъде забравен. А, и да не пропуснем, "младежите от ромски произход" ще си бъдат на свобода в катуна.
11
2
 
10
 
! Отговори
Гаврят се с нас преди 1 година
Добре де как става така че Валери С. е фашист за Българите и закрилник на ромите какъв му е случаят на този човек!
10
1
 
19
 
! Отговори
Стискам палци.. преди 1 година
.. на момчето! А после да е жив и здрав дълги години!