Майката на Крис: Познава местността – крие се, защото е в шок

Продължава търсенето на момчето, което блъсна туристи и избяга
14 юли 2017 07:00, Александър Попов
102
Майката на  Крис: Познава местността –  крие се, защото е в шок
Снимка: Facebook

Майката на издирвания 16-годишен Кристиян е убедена, че той се крие, защото е в шок. Момчето блъсна туристи преди дни, след което избяга и до днес няма следа от него.

Според нея момчето познава много добре местността и докато не реши сам да се появи, няма да успеят да го намерят. Полицията пък на няколко пъти правила проверки дали не крие детето си.

"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е", заяви тя пред bTV и допълни, че той не е правил опит да се свърже с нея.

Още по темата

Майката на тийнейджъра смята, че той е в района на Триград.

"Познава добре местността и докато не реши сам да се покаже, няма да го намерят", каза разтревоженият родител.

Хората, които са се включили в издирването му се надяват да го намерят жив и здрав. Претърсват се ливади, пещери, гори. Проблемът е, че в планината има мечки, нощем температурите падат, а Кристиян е само по тениска.

Кметът на Триград също е разтревожен, след като вече пети ден не намират следи от присъствие на човек, че момчето няма къде да се храни и сериозно се притесняват за живота му. В Триград не вярват, че Кристиян е избягал зад граница, нито че се крие при приятели.

Издирващите наблюдават всички водоизточници в района с надеждата, че заради топлото време момчето ще потърси вода.

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него.

Притеснения за живота му изразиха учители и съученици на Крис в София.

Класният му ръководител Станислава Докторова коментира, че е сгрешил сериозно и това, което се страхува е дали той ще може да понесе толкова вина на 16-годишния си гръб.

Директорът на 137-мо училище Владимир Миков, заяви, че е редно да сме толерантни към тази първа грешка и да не го нападаме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още малко и светец ще го изкарате. Родителите му много добре знаят къде е и със сигурност не е някъде навън. А статията така манипулативно е написана, да му се догади на човек!
4
1
 
75
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Аз съм майка и разбирам родителите. Но това непрекъснато внушаване колко е добро и детето ми идва в повече. Нека сме наясно - перченето без книжка в кола не е невинно деяние.Хората са оживяла. Ами ако не бяха?Морално е да си поемеш отговорността за всичко, което сътвориш.
3
1
 
49
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ако бе отговорен да се бе показъл. Те за убийство не вкарват в затяора вече. Така ,че ще се размине с условна и евентуално няма да напуска смотаната ни държава. Майката знае къде е , нали някой трябва да го храни. Няма да стой гладен...
2
1
 
69
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
То толкова страхотно детето, а те да го набеждават така подло, че е карал кола и е блъснал хората. Сигурно колата я е карал Цв Цв, който се е опитвал да впечатли Омбудсмая. "Детето" всъщност е жертва. На Обществото. Родителите му нямат вина, как да му откажат да кара колата, той за един имидж пред приятелката си живее. А и тези, туристи, какво ми щъкат по пътя, айде де! Те са виновни, "детето" е невинно.
1
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крие се при роднинилекето, не в гората.