Майката на Крис: Познава местността – крие се, защото е в шок

Продължава търсенето на момчето, което блъсна туристи и избяга
14 юли 2017 07:00, Александър Попов
102
Майката на  Крис: Познава местността –  крие се, защото е в шок
Снимка: Facebook

Майката на издирвания 16-годишен Кристиян е убедена, че той се крие, защото е в шок. Момчето блъсна туристи преди дни, след което избяга и до днес няма следа от него.

Според нея момчето познава много добре местността и докато не реши сам да се появи, няма да успеят да го намерят. Полицията пък на няколко пъти правила проверки дали не крие детето си.

"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е", заяви тя пред bTV и допълни, че той не е правил опит да се свърже с нея.

Още по темата

Майката на тийнейджъра смята, че той е в района на Триград.

"Познава добре местността и докато не реши сам да се покаже, няма да го намерят", каза разтревоженият родител.

Хората, които са се включили в издирването му се надяват да го намерят жив и здрав. Претърсват се ливади, пещери, гори. Проблемът е, че в планината има мечки, нощем температурите падат, а Кристиян е само по тениска.

Кметът на Триград също е разтревожен, след като вече пети ден не намират следи от присъствие на човек, че момчето няма къде да се храни и сериозно се притесняват за живота му. В Триград не вярват, че Кристиян е избягал зад граница, нито че се крие при приятели.

Издирващите наблюдават всички водоизточници в района с надеждата, че заради топлото време момчето ще потърси вода.

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него.

Притеснения за живота му изразиха учители и съученици на Крис в София.

Класният му ръководител Станислава Докторова коментира, че е сгрешил сериозно и това, което се страхува е дали той ще може да понесе толкова вина на 16-годишния си гръб.

Директорът на 137-мо училище Владимир Миков, заяви, че е редно да сме толерантни към тази първа грешка и да не го нападаме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
59
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Горкия Крис - да се качеш неправоспособен на кола, да блъснеш четирима души и да избягаш без дори да се поинтересуваш как са и дали все пак не можеш да им помогнеш. Какъв ли шок изживява?!! Прав е класния му, дайте шанс на момчето някой ден да стане шофьор на автобус и да затрие повече хора!
24
0
 
32
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
в случая родителите му трябва да отидат в затвора т.к. колата е тяхна
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка на престъпник.
22
0
 
38
 
! Отговори
ДАЙТЕ МУ ЛИЦЕТО преди 6 години
ЗАЩО ГО КРИЕТЕ ,като всички го търсят. Дайте му лицето....Да го заплуя, ако случайно го видя в гората...Мерзавци в келава държава
21
0
 
46
 
! Отговори
срам преди 6 години
Мен ме е срам, че в България има такива родители! Да блъснеш 5-*** човека и да избягаш и да си без книжка...Що за родители са това?!? В белите държави родителите на това дете щяха да влязат в затвора!!! А директора на това у-ще, който оправдава детето, да бъде уволнен!!! Срам и позор!!! А това дете е покрито от родителите си...какво го търсите?!!!! Пожелавам на този младеж и на него да му се случи същото!
20
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички притеснени, само мама е спокойна за детето....
19
0
 
41
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Верно ли е в шок? От кво? Не е ли незаконно да кара мотор на 16г. И е блъснал 5 човека. Абе повреден народ. Трябвй дй ми е жал за него ли. За това ***? А дано се крие цял живот. Държавата и обществото ни няма нужда от такива юнаци
18
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безобразие! Всички ожалват горкото момче престъпник, а какво става с жената със счупен таз? Ще може ли да ходи нормално, ще може ли да работи и да храни децата си, ще изпитва ли болки доживот? Какво става с другите пострадали, а с двете блъснати деца? Безсрамните изявления на семейство и учители е нечовешко, но каквто винаги хората мислят само са *** си. А престъпникът дано си получи каквото е заслужил.
17
3
 
43
 
! Отговори
* преди 6 години
Няма кой да научи малките лизгяри, че има една понятие - ОТГОВОРНОСТ. Всеки трябва да носи отговорност за действията си.Казармата липсва, казарматааааа....
16
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мама момчето Крис явно отдавна не е в България а тая кукумявка разиграва театри
15
1
 
50
 
! Отговори
реалност преди 6 години
1. Имаме едно престъпление, като престъпника най-вероятно се укрива с помощта на близки, приятели и роднини. Подобно на онзи убиец в София, което цялото училище не видя и не позна. За което от сърце желая на директора на училището да се случи същото на нейното дете.2.Имаме една безпомощна полиция, която само протестира за заплати, а едно 16г. инцидетно избягало и се укрило дете не може да намери. Независимо,ь че подслушват всичко като последните копои.3. Имаме една държава в която морала е 0
14
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката да се замисли как се е стигнало до там,че да си крие детето и прави на луда. А не да дрънка простотии .
13
1
 
37
 
! Отговори
Майка преди 6 години
Добро или отговорно дете предполага: да осъзнае и признае вината си,да поеме отговорноста си,и да поенесе последствията от безотговорното си поведение!!!Другото е ала-бала!!!Мнението на майката и пристрастието на директора,учителите или съучениците обясняват всичко останало,най-вече защо "ангелчето" или "отрочето" представяно,като света вода ненапита е стигнало до тук!!!Дано да са живи и здрави пострадалите хора,и Господ Бог да ги пази от такива софийски "херувимчета"!!!
12
8
 
25
 
! Отговори
Питанката преди 6 години
Толкова е отговорен милият , че на 16 се качва да кара кола. А тая крава майка му, даже и защитава решението ми. Да хване дано рак на панкреаса това триградско селянче че да не му е леко а да се мъчи, а милата му майка да седи да го гледа и да му обяснява колко е миличък. Такива малолетни ***, няма за какво да хабят кослорода - той вече е изграден престъпник. Няма как да се върне в правият път. И верно- защо му крият лицето....
11
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като карале мАтори беше много отворен. Като вземаше на баща си кАлата па беше много отворен. Като настъпваше газта до ламарината и газеше пешеходци, па беше много отворен.Сега, като трябва да се яви в съда - *** горкия му 16 годишен гръб можел ли да понесе вината... Ами ще я носи!
10
2
 
57
 
! Отговори
това вече е наглост преди 6 години
Ако престъпника е в шок, дали същото в по-голяма степен не важи за жертвите? Може ли да сме толкова....гнусни!
9
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо му криете лицето?Ако го срещна днес в гората как да позная,че е издирвания младеж?
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У панделата ще го превъзпитат набързо този малък престъпник, а и родилите, които са го възпитали така също трябва да бъдат прибрани на топло.
7
2
 
53
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Крие се докато чака роднините да го изведат в чужбина.Мама да не се прави на улава.
6
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с това хайванче! Излиза, че жертвите са виновни. То отсега е с поведение на престъпник, какво ще е като порасне!