И днес търсят Кристиян, който блъсна туристи в Триград

Момчето било достатъчно хитро, за да оцелее в гората
13 юли 2017 09:21, Мария Захариева
50
И днес търсят Кристиян, който блъсна туристи в Триград
Снимка: Facebook

И днес доброволци, полиция и служители на горското стопанство продължават да издирват 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи с автомобил край Триград и избяга.

До момента са обходени всички гори около града, но момчето не е намерено. Снощи в търсенето са се включили и полицаи с термокамери.

Още по темата
"Всички сме отчаяни, цяла нощ го търсим – нито следа от него", каза кметът на Триград Цветан Славков. По думите му момчето е достатъчно хитро, за да успее да оцелее в гората.

"Претърсихме всички колиби в радиус от 20 км, никъде не намерихме следи от човешко присъствие. То няма откъде да си набави храна по тези колиби и вече сериозно се притесняваме за живота му", допълва Славков.

Днес зоната за претърсване ще бъде още по-голяма, като ще се включат и служители на горското стопанство. Теренът е много труден за търсене заради гъстите гори и стръмни местности.

Издирващите наблюдават всички водоизточници в района с надеждата, че заради топлото време момчето ще потърси вода.

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него. Вчера в гората бяха разлепени и листовки с актуалната информация на пострадалите с надеждата, че Кристиян ще ги види и ще се предаде в полицията, като разбере, че инцидентът се е разминал без жертви.

Според закона момчето ще получи или пробация или условна присъда. Родителите на Кристиян пък ще бъдат глобени заради това, че е взел колата им и я е карал без книжка.


50
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Добрева преди 3 години
Мене ми е жал за горките премазани туристи, а не за маминото синче Кристиян ! Всички сте ревнали за това говедце и ни дума за премазаните хора !
46
1
 
15
 
! Отговори
Ганчо преди 3 години
Господа и дами да спрем да го коментираме защото:
1. Той е добро и умно момче - класната го каза;
2.Възпитан, интелигентен, добър - съучениците му;
3. Отговорен и много умен - пак класната.
А бе хора това е ангел херувим, пострадалите са виновни те са скочили под колата му. Трябва тях да накажем и да пратим под домашен арест. И много важно да платят щетите по автомобила.
Скапана работа - този ни прави на маймуни, а селяните в Триград го бранят като Матросовци. Селска чест и подлизурство.
45
2
 
7
 
! Отговори
Родителите преди 3 години
на Кристиян да бъдат подведени под отговорност, че са го укрили(извели чрез познати извън страната).Щом като той е непълнолетен, ще отговаря т те.Ясно, че НЕ ОКАЗВАТ съдействие, "замитат следите му" и се правят на "мъртви котки".
Дори не са разтревожени.СЛЕДОВАТЕЛНО????
44
1
 
14
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 3 години
Перата ударил оператор на Босфор телевизия и много хора се възмутиха. Аз също се възмутих, защо само го е ударил, а не го е помлял. Журналистите в България само това заслужават. Сопата да не им слиза от гърба. Както и други преди мен са писали, защо не се намери един доблестен журналист да напише как са пострадалите, с какви травми са, ще имат ли трайни увреждания. А някои говорят за журналистическа съвест и етика. Срам и позор. Тук се възхваляват само престъпниците.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз лично мисля да зачеркна Триград от местата за ходене на екскурзия.
Щом за местните е ОК да смелиш 5 човека, от които 2 - деца.
137-мо училище също няма да го коментирам, като им гледам критериите за 'добро момче'.
42
1
 
8
 
! Отговори
Нашата полиция преди 3 години
ни пази. Тя не можа 10 дни да намери във Велико Търново изчезнала възрастна жена, че този ли младеж? Знам, че не е по темата, но за случая в Търново има някакво информационно затъмнение. Може би защото намериха трупа на женицата в изкоп в центъра, направен преди 4 години, дълбок около 3 метра, вече полузалесен и необезопасен. Ако случаят се разчуе, кметът ще вземе да пострада, а се говори, че е човек на Ухото. Лек ден.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рамбо - "Първа кръв" - втора част. Ще го намерят ама друг път.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя вече е в Гърция на плажа. От Триград надолу до Драма не са много километри. Щом е моторист значи познава всички пътеки в гората там.
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо лицето му е закрито?
38
0
 
25
 
! Отговори
Курт Вагнер преди 3 години
Защо не направите репортаж за жертвите на този инцидент ? Те не са ли хора ? Добре не са умрели но всички включително и ДЕЦА са с тежки травми, за тях нищо не чухме а за Кристиян 16 годишния от сто тридесет и някое от София се пишат романи и снимат репортажи, правят се чак включвания на живо. Пълен позор, ужас.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търсете го по кафевите следи на чакалите и мечките, оня вече са го изяли хищниците! Амин за това добро и отговорно момче, което кара без книжка и блъска невинни туристи с бясна скорост, демонстрирайки завидни немайсторски умения и прикривайки малкия размер на първичния полов белег. НО съдейки по постъпката му, този тертополов индивид повече го оприличавам на женски полов орган, кратката дума ще я спестя.
36
1
 
12
 
! Отговори
Не отивайте там преди 3 години
В Триград ще бъдете убити! Бойкот на частните им проклети къщи за гости! Прав е Бойко Борисов - много доходи за едноличните спекуланти по тия места! Бойкот!
35
0
 
10
 
! Отговори
ЛОМБРОЗО преди 3 години
ПРЕДСТАВЯТУ ЛИ СИ КАК СИ КАРА МОТОРИТЕ ИЗ СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ. ПЪК СИГУРНО КАРА И БМВ-ЕТО. ДА МУ МИСЛЯТ НЕЩАСТНИТЕ ХОРА, НА КОИТО ПРЕДСТОИ ДА БЪДАТ БЛЪСНАТИ ОТ НЕГО.
ТАКА ЧЕ БЪДЕЩЕТО МУ Е В ЗАТВОРА, ЦЕЛИЯ МУ ЖИВОТ ТАМ ЩЕ МИНЕ.
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОГАТИЯТ ТАТКО ДАЛИ ВЕЧЕ Е НАМЕРИЛ ПОДКУПЕН ПРОКУРОР, ТА ДА ЗАМАЯЖАТ РАБОТАТА?
33
0
 
10
 
! Отговори
Stefko 88 преди 3 години
до 32

Викаш да го решне баба Меца и да го к*еца... :)
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на 16 години пикльо, а я го виж - мотори кара, скъпи коли кара, момичета вози. Тарикат е той, тарикати са и мама и тате, не го мислете понеже е покрит от родата вече. Ако наистина пък е по горите, то да се срещне с баба меца му пожелавам
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В каквато и държава да живеем, рано или късно ще си го получи! Всичко се връща!
30
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туристите да бъдат наказани дето съсипаха живота на такова добро момче
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е толко добро и съвестно момче е най-вероятно да го намерят увиснало на някой клон
28
0
 
28
 
! Отговори
Мислител преди 3 години
Впрегнаха всички медии и половин държава да търси този престъпник. Всички трябва да плачем за "прекрасното момче" което се крие от правосъдието. Пострадалите, вероятно инвалиди за цял живот, кучета ги яли.
Най-вероятно таткото на този престъпник е "чичко паричко" или родителите му са от "правоимащите".
Накрая жертва ще се окаже "прекрасното момче", а виновни са пострадалите туристи.