Триград изпрати Кристиян в последния му път

В памет на момчето отмениха празника "Орфически мистерии"
Обновена: 23 юли 2017 17:14 | 23 юли 2017 17:12, Веселина Йорданова
59
Триград изпрати Кристиян в последния му път
Снимка: Facebook

Цялото село Триград, приятели и дори туристи изпратиха в последния му път 16-годишния Кристиян Младенов на гробището в девинското село Триград.

Още по темата
Погребението събра огромно множество и след обедната молитва в джамията. Погребението на момчето е по мюсюлмански обичай, предаде "24 часа".

В памет на 15-годишното момче кметът на община Девин Красимир Даскалов отмени празника на Триград "Орфически мистерии", който трябваше да се проведе идната събота и неделя.

Кристиян изчезна, след като удари с колата на баща си петима туристи на 9 юли през нощта и бе обявен за издирване. Тялото му бе намерено в събота от баща му Радослав в основата на скала, висока около 100 метра.

Ученикът или се е хвърлил от скалата покрусен и уплашен от това, което е направил, или се е подхлъзнал.

Аутопсията е установила множество фрактури, получени при падането от високата скала. Тя е категорична че степента на разложение на трупа съответства на дните, от които е обявено издирването му, тоест в нощта на катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НадетоТи познаваш ли Триград...!?И традициите...!?
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има виновни за всичко и това са родителите! Лека му пръст на момчето!
34
3
 
10
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Зщо се прави от престъпление, трагедия? Блъска хора, между които и деца, бяга от отговорност, което е резултат на "отговорното" му домашно възпитание, а сега и национален герой ще го изкарат...... Защо сега не казват как са пострадалите хора? И много "горди родопчани" крият произхода си, та наводниха всички градове, после що смилянския боб бил скъп, без да е сят или картофите..
33
3
 
11
 
! Отговори
от 12 карам преди 6 години
Османе, не бъди толкова категоричен! Не всички българи ви мразят! Аз съм българин, но преди няколко месеца плаках като дете след като разбрах че бивш квартирант на баща ми който живя на квартира при нас десетина години със семейството си е починал! Случайно минавах през селото и там като питах за него разбрах че е починал! Така както плаках за него, за много малко мои роднини бих плакал! Само добро съм видял от тези хора!
32
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дсно да не е подбуден от син кит.
31
3
 
2
 
! Отговори
от 12 карам преди 6 години
в Девинско съм ходил, и честно казано мисля че за този забутан край предполагам е често срещано 16 г момчета да са зад волана! Както казах - не книжката кара колата/мотора!!! Естествено, решението да караш преди да си изкарал книжката си върви с задължителната вина при птп, просто защото си бил зад волана! И понякога, някой може да плати много висока цена, както и стана в конкретния случай! Не мога да разбера обаче защо е избягал, странно! За мотор се искат топки, знам го щото и аз съм моторджия
30
1
 
2
 
! Отговори
от 12 карам преди 6 години
Може би, ако беше водач с опит, резултата щеше да е по-различен при тези обстоятелства - през нощта , без улично осветление в някакво забито село! Но може и да не е! Може да е направил адекватен опит да избегне сблъсъка, но да е била неспасяема ситуацията! Да, той няма право да е зад волана след като е неправоспособен! И най-лошото е че е избягал след сблъсъка, няма оправдание за това! За карането - мога да го разбера, но за това че е избягал, НЕ! Бог да го прости момчето! Дано се оправят бързо
29
8
 
4
 
! Отговори
Как не се сетих преди 6 години
Ако наистина е починал, да почива в мир! Ама аз не вярвам, тате има влст да бутне някой *****aл в пропаст, да го остави достатачно да се поразложи и после, ей така "случайно" да го намери и да страда. Набързо погребение, без много следствие и айде, абе ние да не падаме от марс, 45 години падахме ай стига!
28
9
 
1
 
! Отговори
от 12 карам преди 6 години
Както някой писа по-долу - ако беше пълнолетен и имаше книжка, какво!!! Да не би да няма подобни случай всяка седмица и да не се случват с правоспособни шофьори с опит! Не книжката кара колата! Такива неадекватници с книжки съм виждал на пътя, особено жени! Аз самия карам от 12 годишен, и до 18 нямах нито едно птп, ама очите ми бяха на 4 и карах внимателно! Не съм от село, от доста голям град съм! И колата я взимах без знанието на баща ми! Момчето явно си е било карач - коли, мотори! ......
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости момчето.
26
13
 
3
 
! Отговори
Гадове преди 6 години
Противни мръсни гадове! Повръщано се от вас и се гнуся ,момчето почина,лежи мъртво,а вие ядете разкожената му плът.Гаден ,злобен,завистлив,народ-***!Най големите *** на балканите-Овчество обречени предатели роби!Вашите дечица златни,роби наследници също са смъртни не,го забравяйте Овци!
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега го направете национален герой.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Какво ли остана скрито? Ще разберем ли истината?какво искаш да научаваш повече. Истината е очевидна: близките му получиха своето най-тежко наказание за безотговорното възпитание и отношение към този юноша! Сигурно вече съзнават това и ще си го мислят всеки път, когато стане дума за техния Кристиян.
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагична развръзка,много се надявах да го намерят жив и здрав това момче,толкова младо.Съболезнования!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙТО МЕ ИЗТРИ Е СЪУЧАСТНИК НА БУДА!
21
4
 
33
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Днес слушам някви глупости, че момчето било много отговорно и затова се метнало от скалите.Как отговорен човек бяга от помлени хора? Не трябва ли отговорен човек да помогне на пострадалите, да викне 112, да превози тежко ранени до болница?Според мен той е бягал от правосъдие и в тъмнината се е пребил.
20
4
 
33
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
Значи виновните са не родителите, които са учили сами детето си да кара, защото той не сяда за пръв път зад волана, позволили са му да взима и кара колата без книжка, не са му обяснили какви могат да бъдат последствията. И естествено пикльото на тате решил да се прави на супергерой, взел колата, блъснал хората, избягал, защото не е научен да поема отговорност. знае се само, че една жена е със счупен таз и някак си жетвите са виновни!?
19
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиян. Така и не видяхме лицето му. Името му е произхожда от Христос, Християн. Погребан по мюсюлмански обичай. За броени часове му направиха аутопсия и го погребаха. Много странна експедитивност за България. Какво ли остана скрито? Ще разберем ли истината?
18
3
 
22
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Ако тоя кeлеш беше чуваш поговорката "по добре 12 да те съдят, отколкото 6 да те носят", още щеше да е жив
17
1
 
18
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
Продължение...Една друга пловдивска Curwa на "НЯКОЙ" уби полицай и си вее шутката на воля!Дори скоро пак я хванаха и....