Меле по ромски: Гости, юмруци и накрая... бой по полицая

Мъж и жена са в ареста за денонощие след побоя в Смядово
3 авг 2017 22:14,
59
Меле по ромски: Гости, юмруци и накрая... бой по полицая
Снимка: архив Булфото

Невинно гости в ромската махала в Смядово прерастна в жестоко меле, най-сериозни удари в което отнесоха полицай и патрулния автомобил.

Малко преди 22 часа 20-ина роми влезли в схватка и полицията се отзовала на място. Униформените се захванали да разтървават враждуващите, но някои от мургавите им оказали съпротива.

Още по темата

Въпреки че срещу ромите застанал местен униформен с авторитет в махалата, един от мъжете го ударил в рамото.

Много агресивна била и жена, която с няколко удара успяла да строши предното панорамно стъкло на полицейския "Опел", пише "Труд".

След известни усилията полицаите все пак успели да усмирят ромите.

Мъжът и жената, нападнали полицая, са задържани в ареста за едно денонощие. Това са 43-годишният Христо К. и 38-годишната Катя В.

Христо е известен на полицията с шофиране пиян а жената да момента не е имала криминални прояви. Срещу двамата е образувано бързо производство за хулиганство.

Причините за ромския бой са битови и уж започнали с невинно гостуване на мъж. После близки отишли в къщата на домакините и се стигнало до пререкание и юмруци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
43
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Не може ли да ги изпратите при тези без имена?Така хубаво ще си живеят заедно.Ще си се продават като животни по пазарите,ще ходят безименни,ще се плодят колкото си искат помежду си,ще се бият с камъни...все неща свързани с техните обичаи,бит и култура.
1
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социализацията започва така, първо *** бият полицаите, после шефовете, после който им падне. Има решение и то трайно. На другата сутрин влизат баретите, наказват ***, идват линейлите да приберат ранените. И дълго, дълго време има ред и спокойствие. Когато позабравят урока и се развилнеят, операцията се повтаря.