Бой над ромите в Каменар. Заради изнасилената жена?

Маскирани нахлули в махалата и започнали да бият
98
Бой над ромите в Каменар. Заради изнасилената жена?
Снимка: Информационна агенция "Черно море"

Маскирани нахлули в ромската част на село Каменар и започнали да удрят наред хората. Побоят започнал около 14 часа днес, разказаха потърпевши пред информационна агенция "Черно море".

Хората, както и и кметът на селото Светослав Райков твърдят, че нападателите са били полицаи.

Още по темата

За час жителите на махлата блокираха входа на селото, въоръжени с колове, железа и камъни. Благодарение на намесата на органите на реда не се стигна до ексцесии. Според жителите на Каменар те не са предизвикали с нищо нападателите и дори след като са изпълнили заповедите им да легнат на земята, са били ритани и удряни.

Положението се нормализира малко преди 16 часа.

Според разследване на медийна група "Черно море" има връзка между случая в Каменар и бруталното изнасилване на жена тази сутрин в центъра на Варна.

Сигналът за жестокото престъпление бе подаден след 6.30 часа. Пострадалата жена е на средна възраст. Тя е направила описание на нападетеля, задържани бяха десетина мъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е имало изнасилена жена боят е малко само разстрел .
26
7
 
44
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
a валерката симеонов що си мълчи или щом не е в Бургас не го интересува. Неговаа и на Сидерката телевизии ни лук яли ни мирисали.
25
4
 
16
 
! Отговори
Патладжан преди 6 години
Брей, сигурно ли е че са българи, да не е някой клан?
24
3
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна не бях .........на такава новина! Убеден съм, ще има още наказателни акции. Че не са полицаи е ясно, от силна групировка са. Индийците са посегнали на жена на която не е трябвало и ще гризат дървото. Явно добре са ги налагали а после и полицията малко се е отпуснала. Е, няма начин, дълго си го търсеха.
23
4
 
58
 
! Отговори
гого преди 6 години
все и се струва че са момчетА от една трибуквена варненска груоировка. те също са добре облечени .
22
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как можа така да се отнасят с мнозинството коренните жители на държавата защото българите вече са малцинства крият го цели области са с аборигени ужас ходих скоро в Новозагорските села не е за разправяне вижте сами
21
2
 
80
 
! Отговори
Хистолог преди 6 години
Към нищо и към никого конкретно - казал е народът "" На зла круша - зъл прът!!!""
20
5
 
4
 
! Отговори
аз преди 6 години
До АнонименТова е бил оня орган,най-важният бре.84032
19
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората, както и и кметът на селото Светослав Райков твърдят, че нападателите са били полицаи. Благодарение на намесата на органите на реда не се стигна до ексцесии. Как да го разбираме това? Полицаите ги били но органите на реда не са стигнали до екцесии? Значи едните полицаи ги бият а другите органи на реда ги помиряват. Само че не уточняват какви органи са били? Далак бъбрек дроб или някакви други от необяснимо вещество!?
18
3
 
13
 
! Отговори
аз преди 6 години
До ЦветанНие се познаваме достатъчно.Тия приказки ги запази за *** сборове.36769
17
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Монокнижника и сие заблуждават хората за плана Натура 2000, българинът вече не издържа и започва да се организира. Този бой над мингишите ще им държи влага дълги време. Ще изнасилват ли отново, ще де замислят. Добре, че изнасилената жена не в била на военен. Че ако вземе танка и се развърти из махалата, поне 10 години няма да има престъпления от тях. И това ще стане един ден, а този ден наближава.
16
61
 
6
 
! Отговори
Цветан преди 6 години
Ако опознаеш един човек не можеш да го мразиш. Омразата е признак на НЕВЕЖЕСТВО.
15
2
 
76
 
! Отговори
21760 преди 6 години
Какъвто и пацифист да е човек, след безобазията, извършени напоследък от ромите, подобна акция има оздравителен ефект. Може би след изпитаната физическа болка, ще си дадат сметка какво са причинявали досега на невинни хора. Каквото повикало, това се обадило. Сега вече да седнат да планират точно как ще протича тяхното приобщаване към законите, реда и нашите цивилизационни ценности. Гледах снимки на купищата иззето злато от Столипиново. Постоянно ги виждаме в скъпи коли. Защо им даваме помощи?
14
3
 
59
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Имам предложение за година на "ромската интеграция" - взимаме милиардите от еврофондовете и разпределяме на всичкото ци гане ако се изсели и изгори бг паспорта. Това му викам интеграция чрез екстрадация
13
2
 
9
 
! Отговори
гого преди 6 години
до 26бъркаш понятието гражданска война, прочети и тогава пиши
12
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те не били виновни за нищо ,ами виЯ никогъ ни стье виноуни за нишо уа...АМА ВЕРНО Е ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ СА ТИЯ ДЕТО СЕ КИЧАТ С ИМЕТО ПОЛИТИК,ОБЩЕСТВЕНИК,ЖУРНАЛИСТ,ПОЛИТОЛОГ,КУЛТУРОЛОГ И СЕКВИ ДРУГИ ПУ..КИ МАЙНИ,а си трябва един хуууубав масов бой ама да държи влага една година най-малко,какво е това БЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ СПОКОЙНО ДОКАТО БЛИЗКИТЕ ТИ НЕ СЕ ПРИБЕРАТ??????????
11
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не възпрепятствайте полицейската акция. Подсъдно е.
10
7
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си спретнем една бърза гражданска война във Варна ? Кой е за да гласува с плюс .
9
2
 
98
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво , най - накрая да видя , че има мъже в тази държава . Бой и пак бой . Границите са отворени , да се спасяват , кой при меркел кой в майка индия .
8
3
 
72
 
! Отговори
Ганг преди 6 години
Изселване от страната. Техният начин на живот го има в Индустан, там е родината им, дано са щастливи там.