Бой над ромите в Каменар. Заради изнасилената жена?

Маскирани нахлули в махалата и започнали да бият
98
Бой над ромите в Каменар. Заради изнасилената жена?
Снимка: Информационна агенция "Черно море"

Маскирани нахлули в ромската част на село Каменар и започнали да удрят наред хората. Побоят започнал около 14 часа днес, разказаха потърпевши пред информационна агенция "Черно море".

Хората, както и и кметът на селото Светослав Райков твърдят, че нападателите са били полицаи.

Още по темата

За час жителите на махлата блокираха входа на селото, въоръжени с колове, железа и камъни. Благодарение на намесата на органите на реда не се стигна до ексцесии. Според жителите на Каменар те не са предизвикали с нищо нападателите и дори след като са изпълнили заповедите им да легнат на земята, са били ритани и удряни.

Положението се нормализира малко преди 16 часа.

Според разследване на медийна група "Черно море" има връзка между случая в Каменар и бруталното изнасилване на жена тази сутрин в центъра на Варна.

Сигналът за жестокото престъпление бе подаден след 6.30 часа. Пострадалата жена е на средна възраст. Тя е направила описание на нападетеля, задържани бяха десетина мъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
9
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
Това е постепенен процес бавно ще ни сварят като жаба във вряща вода.Първо селата...да не забравяме с.Мечка и избиването на български стари хора...оставиха ги и полиция и политици....а хората цъкаха за 2_3дни пред телевизорите и после новините се смениха........и не им пукаше абе някакви стари хора селяни...далечно некак беше ..е да ама *** настъпиха и са вече пред вратите на големите градове и посягат вече на децата ни не на дядовци и баби ....асеновград е само началото
46
2
 
6
 
! Отговори
до 47 преди 6 години
Могат да са полезни когато им "разрешат" началниците.
45
2
 
12
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
всичко се потули,мълчанието на агнетата , ей така да се забрави да не разваляме сезона с протести кат Асеновград
44
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Можели и полезни да бъдат полицаите
43
2
 
44
 
! Отговори
Адонис преди 6 години
Ако това се беше случило в Израел едно НЛО щеше да изпепели родното село на изверга по- случайност и при неясни причини....
42
2
 
63
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
А сега си представете какво е по селата ,щом в Морската ни столица жена на път за работа бива изнасилена от паразита ,който тя храни с данъците си....После Бойко и Валери да ми разправят ,че сме Япония на Балканите...
41
2
 
21
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Аз като Ви казвах че Цацаров трябва да подаде оставка още 2013. Тук хората си правеха оглушки. Последствията ще трябва да се отстраняват с години.
40
2
 
30
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Беззаконието идва отгоре. Хората не очакват закона да ги защити.
39
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
правилната тактика е да се подпали махалата с обезпечени изходи, на които да има картечни гнезда
38
2
 
27
 
! Отговори
чочо преди 6 години
... и да завърша мисълта си - Цацаре, да не вземеш сега изнасилвачите да съдиш по бързата процедура за хулиганство, а хулиганите от побоя да съдиш за опит за масово убийство... това сме го виждали вече да правиш и ефекта е точно което се случва в момента на всякъде в държавата.
37
2
 
26
 
! Отговори
чочо преди 6 години
Липсата на усещане за държава влече зад себе си асоциално поведение, то от своя страна рано или късно предизвиква ответна реакция. Тя от своя страна е спорадична но в социален аспект е с неизбежно засилваща се сила. т.е. роми крадат, изнасилват, бият - потърпевшите се увеличават постоянно и гнева на хората се засилва постоянно - стига се до такива масови побоища, а те са на крачка от масови убийства и в двете посоки. Накрая държавата остава без хора, а само с ***. Жалко за децата ни!
36
2
 
60
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Браво на полицаите! Независимо кой какво ще каже, менгасаряните инак няма да бъдат вкарани в ред
35
2
 
91
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Започвам да си връщам доверието към родната полиция! Дано да са били полицаи!
34
4
 
32
 
! Отговори
Хичкок преди 6 години
Интересите на хотелиерите за патриотите са по- важна тема от оцеляването -физическото оцеляване на народа ....
33
3
 
48
 
! Отговори
Бесен съм преди 6 години
А по БНТ в момента Валери Симеонов пак разтяга локуми за каманите в Калиакра.....
32
2
 
132
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За втори път тая година службите да реагират адекватно. Преди 2-3 месеца имаше подобна акция в Пловдив . Така трябва да се прави срещу всеки престъпник или организация , която се мисли за по-силна от общността наречена държава. Хората са и дали правомощия, за да спят спокойно.
31
2
 
118
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Браво ! Това е оздравителната и поправителната функция на боя ! Приложен спрямо когото трябва има бърз , лечебен ефект !
30
3
 
89
 
! Отговори
?! преди 6 години
... въоръжени с колове, железа и камъни ..._____________________Ако се бяха въоръжили така, за да линчуват изнасилвача, тогава щяха да спечелят симпатиите на цяла България.А те се въоръжават, за да нападнат кого? За какви евентуални ексцесии става дума? Не е пояснено.Ако са имали намерение да нападнат полицаи или мирни граждани от не-ромски произход, тогава бронетранспортьорите трябваше вече да се връщат от руините на бившата ромска махала, а ромите на бегом да се изнизват към границата.
29
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама някой вярва ли им на тези, които се оплакват?Тях емисарите на БХК са ги научили да кярят от всичко. Сега има арести в махалата им и те реват, че са яли бой, за да изкрънкат някаква компенсация.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦветанВ грещка си Цветан, голяма грешка ...