Собственици на морски дискотеки: Симеонов гони туристите!

Акциите му били показни и нарочни, жалват се те
Обновена: 14 авг 2017 10:24 | 14 авг 2017 10:23, Камелия Цветанова
54
Собственици на морски дискотеки: Симеонов гони туристите!
Снимка: Булфото, архив

Собствениците на нощни клубове в Слънчев бряг се оплакаха от действията на вицепремиера Валери Симеонов, който две поредни нощи прави проверки в курорта, защото имало много нарушения.

Наемателите на заведенията обаче са категорични, че всичко им е изрядно.

"Това беше една показна акция. До момента не сме имало нито един съставен акт. Нарушаването на нощната тишина е много абстрактно понятие", коментира пред Нова телевизия Веселин Борисов, собственик на Bedroom, клубът, в който Валери Симеонов беше освиркан при пристигането си.

Още по темата

Борисов е категоричен, че акцията е била показна и нарочна: "От 10 години съществува този клуб и винаги сме били 100% законов обект и това се доказва и от проверките, които ни се правят ежедневно".

Според него нощният клуб е в пълното си право да работи и след 00 ч. и това ще бъде доказано в съда. Борисов попита кой ще поеме загубите на клуба заради проверката на вицепремиера.

"Контролираме силата на звука в заведението чрез уредбата за музика", поясни Данаил Петков, управител на клуб Оксижен, в който беше арестуван известният DJ Станчо.

Той настоя, че в клуба не е имало никакви нарушения. Според него проблемът е в това, че компетентните органи не са казали през март или април, че Слънчев бряг ще бъде много тихо място.

"Трябваше да излязат с ясно становище, че политиката през това лято в комплекса се променят правилата и ще е нужна тишина, за да се избегне напрежението, защото сега ние излизаме излъгани, а си плащаме наемите", настоя Петков.

Според Елена Иванова, председател на Съюза на собствениците е станало ясно, че за Слънчев бряг непрекъснато се говори и то все лошо.

"Ако в Слънчев бряг не се случи нещо, няма да е Слънчев бряг или ще има инциденти, а ако ли не - ние ще си създадем", скочи тя.

Според нея по този начин само се срива имиджа на курорта и от това губят всички.

"Тези 2000 – 3000 души, които са били в клубовете през уикенда, са избрали Слънчев бряг, за да похарчат парите си тук, а някой с всички сили се стреми да изгони и малкото хора, които са останали да почиват в България и да ги подтикне към това да инвестират парите си в чужди икономики като летуват зад граница", обвини Иванова.  

Днес предстои Симеонов да обобщи проверките по морето от последните дни. Това ще стане на заседание на Координационния съвет по туризъм в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не разбирам как може тези свинщини и пиянски изпълнения да се нарича туризъм...това ли са им ценностите на запада ,които възприехме..
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В това заведение което,било напьлно изрядно последните 10 години,в сьбота вечер е имало поне 2500 човека...та входа е 20 лв и консумация примерно по 30 лв...дали тва е отчетено....
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
според мен трябваше и да набият тази *** и да ги вкарат в районното за една нощ....особено онези ,които подвикваха...бой по мутрите.....браво на Симеонов...най-после виждам смисъл ,за това ,че гласувах за него....
20
3
 
14
 
! Отговори
ред преди 6 години
Прав е, даже много е закъснял.Превърнаха в Содом и Гомор и довлякоха цялата *** на Европа на алкохолен туризъм на Слънчев бряг.Има закони и те са за всички.Като не се спазват да ги затворят.
19
1
 
15
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
заради някакъв дрогиран джи джей и 2000 подобни сме закъсали ако бъдат изгонени . Хърватите , Гърците ,Испанците официално се обърнаха към англичаните да не ги им пращат при тях тези туристи
18
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчев бряг носи около 3 млр. лв. годишно. Като го затворите, после да не ревете що децата ви заминали в чужбина и що са ви качили данъците?! *** народ - слаба държава. Българинът ще заколи от малкото крави които му носят мляко ей така от злоба, не че ходи в Слънчев бряг който дори по соца не е бил за ПОЧИВКА и да се яде диня на плажа и цаца по 1 лв.
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха, една година ходих до слънчака, за една нощувка, хем по работа, хем на море да е много в едно.готЯн хотел, на 100м от дискотека, до 3 сутринта леглото трепереше, вратата до 2 хлопаше от баса. Какво им пречи да си изолират малко дискотеките? вярно че на открито е по яко, ама да ги отдалечат извън града, някъде където никой на никого не пречи.
16
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарушаването на нощната тишина е много абстрактно понятие??? Че какво му е абстрактното? Никакъв шум навън. А шумът се измерва в съвсем конкретната единица децибел. Друга пък нахална мутреса ревяла, че правителството щяло "да изгони малкото останали туристи". А останалите кой изгони ***, kyчко? Защо не сме стъпвали от години по Мутроморието, защо ходим в чужбина на почивка? Нали все заради вас, дето заграбихте незаконно плажове и хотели? Ревете сега, ваш'та мамa.
15
1
 
21
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Трябва ни специална полицейска служба която да над регионалните управления.Няма как да очакваме местни полицай да се опънат на местните босове.Този проблем е съществувал в щатите до средата на 20 в. и едва със създаването на ФБР нещата се пооправят.
14
1
 
24
 
! Отговори
123456 преди 6 години
Собствениците на" морските бардаци" са недоволни, защото искат никой да не ги притеснява. И кои точно курортиски бранят-безработните и ниско интелигентни чужденци, които пият и повръщат по улиците и общината им чисти с парите от нашите данъци. Я малко тези собственици да почистят л****та на същите тези туристи, които защитават, да видиме коя песен ще запеят.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа ще изгони селянията, дрогираните мутри и пальошите им, кърканите безполови същества и т.н. ***. Общо около 0,5% от опитващите се да почиват в Слънчака. А на който не му харесва да ходи във Влас при братята пъпеши, там хайки няма, само требва да се внимава с джигитите, дори и мирно да си спиш в дома си може да се събудиш от бмв в хола ти пълно с пияни мутри.
12
3
 
26
 
! Отговори
. преди 6 години
Няма кой в областта да им напише акт на тия. Защото хората се притесняват за здравето и живота си. Да напишеш акт на мутра в него район си е самоубийство. Ще го пребият още преди да е излязъл от заведението. Полицайчетата гледат като изтървани с празен поглед, защото знаят кой и защо ще им пили на главата.
11
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов е абсолютно прав. В България има закони! Никой, няма право да нарущава нощем тишината и спокойствиетко на почиващите. След 00ч и между 14 - 16ч не може да се пуска музика на открито. Това е известно и на малките деца и то не от вчера. Само нахалните мутри от тези дискотеки не го знаели и не го спазвали защото си плащат "данък" да не ги закачат. Туристите в България идват не само заради дрогата, алкохола и мутренските вертепи, а за да почиват. Никой не гони порядъчните почиващи.
10
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълен ***. В час пик на сезона да ходиш по увеселителни места с полиция ...си е срам. Цяла година се мъчи те да подкарате умрелия туризъм .. .изведнъж в детска градина. Абсурден министър. Ако нарушават закона слагай глоби - двойни , тройни ...Ама да спираш музика ...Когато хората са платили вход и консултации. ...е жалко.
9
8
 
2
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До Анонимендо6 : Ще го спре ,ама няма МНОЗИНСТВО ! А без мнозинство е аут...
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
перачите ревът че някой най-накрая ги е натиснал да спазват закони и наредби
7
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"да изгони и малкото хора, които са останали да почиват в България" Тея не се наядоха значи, то не може игла да пуснеш по морето особено на Слънчев бряг, пак им малеят туристите. Иначе съм съглсна, че акциите са показни и безсмислени. Аз не ходя в тая тоалетна Слънчев бряг, защото е шумно и гнусно. Затова ходя на места, които удовлетворяват моите изисквания. Хората отишли там тъсряс точно това което им се предлага денонощно пиене и друсане. Не знам за какъв се помисли тоя Симеонов.
6
4
 
6
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Ами ВИЕ им финансирахте кампанията,сега що се оплаквате !
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е и трябва да има дискотеки и веселба , Но след 23ч да намалят децибелите или да са на закрито , защото луксозния хотел в Несебър !!! се тресеше от диското в Слънчев бряг !
4
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов е доказан инфантил.