След проверка: Младежи нападнаха полицаи

Получен е сигнал, че извършват непристойни действия в Търговище
Обновена: 9 сеп 2017 15:54 | 9 сеп 2017 15:47,
50
След проверка: Младежи нападнаха полицаи
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Търговище са били удряни и блъскани от двама мъже на 19 и 27 години, потвърдиха от Областната дирекция на МВР. При мелето са били скъсани и пагоните на един от служителите на реда, предаде "Дарик".

Малко преди полунощ в полицията получили сигнал за това, че двамата са извършвали непристойни действия на паркинг пред една от големите търговски вериги. Според полицията, действията на двамата се отличавали с изключителен цинизъм, което е престъпление по чл. 325 от Наказателния кодекс.

При идването на патрула на мястото, младежите опитали да избягат, като шофирали опасно. След като ги спрели и поискали документите им, двамата оказали яростна съпротива на служителите на реда. Започнали да ги блъскат и да им нанасят удари. Въпреки това, двамата са били задържани.

Арестуваните са известни на полицията. По-младият има извършени редица кражби, а по-големият е бил залавян да управлява моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества.

С постановление на прокурор от Районната прокуратура в Търговище задържането им е удължено за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между днешните милисионери и онези главорези, след 1944 г. Разликата е само, че едните са внуци на другите! Пълни Т.ъ па.ци!!!!! На всякъде по света обществото има респект към полицията, но тя го заслужава!НАшите и едно време и сега са т.ъпи коммунисти! ДА сте чули милиционер да е емигрирал?Няма и да чуете! На запад той би умрял от глад.А тук хем заплата от. Държавата, хем втора от престъпният свят! Също като в Русия!
27
8
 
3
 
! Отговори
Ушев п.дерас преди 6 години
Пак им е малко на гадните *** трябваше още бой да отнесат и да им земат патрулката да им наврът пагоните кадето слънце не огрява че като имат пагони се мислят за повече хора от нас a.c.a.b 1312 1 3 1 2
26
5
 
8
 
! Отговори
ник преди 6 години
Да беше милицията,която я плюете щеше да им разпори задниците на място.Щом доживяхме *** да бият полицаи късай ихвърляй.
25
4
 
16
 
! Отговори
Гешев преди 6 години
Това което е на 100% ясно е, че МВР трябва да се закрие. Милиционерите за нищо Не стават. Дори за донори на органи. Отежняващите обстоятелства са: Слабограмотни, Мързеливи, Завистливи, Некултурни, Сакати предимно ментално...................абе народа го е казал............-"По-добре дъщеря ***, отколкото син милиционер" ЧАО
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дом4 - То па ени хора.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе някой да ми обясни какво всъщност са правели.И какво означава непристойни действия с изключителен цинизъм.Щом са мъже сигурно са се перкали или са си правили тутуруткки пред супермаркета.Ама пък да набият полицаите?това отива на мъжка сила+женска злоба.
22
29
 
13
 
! Отговори
AСAВ преди 6 години
A тaкa! Бой по сините прaсетa! Време е нaродa дa отвърне нa удaрa!
21
6
 
79
 
! Отговори
Тъжна работа преди 6 години
Както някой отбеляза, ако това беше в САЩ - тия двамата да са ги светнали на място.Ако беше се случило в Турция - тия двамата нямаше да излезнат от затворите, до като са живи.Ако беше в Русия - на тия двамата такива работи щяха да им се случат, че щеше да им се иска, да ги бяха застреляли.У нас - след ден,два ще ги пуснат и нищо чудно тия двамата да почнат да съдят държавата за полицейски произвол - с помоща на БХК, разбира се.
20
5
 
29
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Най-малко вина имат полицаите !! Техните преки началници, цялото МВР и се стигне до Правителството -- всеки носи своята отговорност за криминалната обстановка в страната!! Но тъй като живеем в страната на "невинните и недосегаемите", на "топа на устата" са униформените на улицата. Ако в годините след ВСВ у нас се насаждаше сталинския начин на живот, милиционерите до голяма степен бяха и идейно подклаждани. Сега единствената" идея "са парите и защитата от държавата !! НИТО ЕДНОТО - НИТО ДРУГОТО
19
0
 
18
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Е ядосали да се,нормално е ,развалили са им секса....
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех тез пагони...Куките действат още както при комунизма.От как се помня им късат пагоните, а после арестантите падат загадъчно по стълбите.Времената се смениха, но сценарият си остана същия.
17
4
 
49
 
! Отговори
Некой си преди 6 години
Една демократична държава трябва да има закони, които да защитават полицията, за да може тя да защитава демокрацията.
16
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tука сте големи бабаити, а на живо - мишоци.Голям го вадите, ама мек.....
15
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо, от правосъдие не знам дали има особен смисъл в тази държава, но задължително трябва да има държавни биячи на щатна служба, иначе забравете всякаква възможност за контрол над отрепките.
14
11
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали са ги подпукали от бой и са им причинили малки и големи телесни увреждания в ареста? Много ще се радвам, ако се е случило именно това! Не си пестете шамарите, куки, отрепките са си извоювали правото да бъдат потрошени от бой!
13
6
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работих в системата на МВР до преди няколко години,като имах възможността да бъда между колеги,започнали работа преди и малко след промените и такива назначени 7-8 и повече години след тях.Нямате си представа за какво иде реч-милиционерът действа като робокоп,знае и прилага законите в интерес на обществопо,полицаят гледа като теле у железница и се чуди,как да извърти нещата,че утре да не го изсулят от работа!
12
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С постановление на прокурор от Районната прокуратура в Търговище задържането на полицаите е удължено за срок до 72 часа за да им мине страха и срама.
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите са били толерантни, нищо повече. Ако бяха милиционери да са се оправили с *** веднага.
10
3
 
21
 
! Отговори
Гюнтер до Мария преди 6 години
...Да!!!..Аз му казвам ,абе нищо не правите бе ,как може,що за неангажираност та това,ви е работата..кой ,ако не вие..Въобше нито грам внимание..броят мухите...отвратително!!!Честно ви го казвам ,вчера пак се сблъсках с такъв..Викам му не виждаш ли бе човек,направи нещо..Оне муххльо,Виждам вика,и се обърна,да си купи хот дог..!!!Едно към едно!!!
9
3
 
43
 
! Отговори
бивш полиционер преди 6 години
При престоя им в ареста трябва да бъдат посъветвани до по................сиране и гарантирам че ще станат послушни и добри и дисциплинирани граждани !