Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кeлeш, бе. Кeлeш!
5
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пред *** мълчат като зъг, на обикновенни хора пистолет вадят.Ченгета, само омраза за вас...
4
2
 
71
 
! Отговори
Патрисия преди 6 години
Поредният самозабравил се и комплексиран милиционер, да видим ще има ли осъден полицай или отново ще потулят случая, вдигайте шум и тази шушумига да получи заслуженото си, те винаги са били такива, комплексирани от ранни детски години, когато са били аутсайдери в училище
3
3
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
комплексиран ***, редно е вече да е без работа, ако е полицай.
2
3
 
72
 
! Отговори
Bravo преди 6 години
Поздравления за смелоста!От такива псевдопазители на реда може всичко да се очаква!Дано има повече хора като вас и по малко овце които безмълвно клатят глави а после са много смели във Фейсбук
1
2
 
90
 
! Отговори
истина е преди 6 години
Ако наистина е бил полицай , вече трябва да е уволнен ,ако ли -не, да се заведе дело срещу него !! До кога ще има безнаказаност в *** !!