Две дами рекордьори по нарушения – дължат по 100 бона на КАТ

Тримата топджигити нямат шофьорски книжки
29 сеп 2017 07:00, Елка Василева
74
Две дами рекордьори по нарушения – дължат по 100 бона на КАТ
Снимка: архив, Булфото

Две дами са рекордьори по брой извършени нарушения на пътя и са натрупали по около 100 000 лева дългове от актове и фишове към КАТ. Това пише "Телеграф", като се позовава на Пътната полиция.

Заедно с тях в челната тройка влиза и мъж с над 100 000 натрупани дългове, които отказва да плати.

Топджигитите на България са засичани в нарушения от органите на реда по около 50 пъти.

Основното провинение, което са извършвали, е шофиране с превишена скорост.

И тримата нямат свидетелства за правоуправление, тъй като са им били отнети заради липса на точки покрай многото нарушения.

Рекордьорите са дадени от Пътна полиция на НАП, за да съберат дължимите суми.

"Това обаче на практика е невъзможно, защото не са собственици на нищо, нямат работа и са неоткриваеми", признават от НАП.

През последния месец от НАП опитват да издирят и други 6200 длъжници, които са им били дадени от КАТ в края на август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: КАТнарушенияНАП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз живея в Германия,тук практиката е следната при връчване на акта срок от 14 дни след това предопредително писмо и на финал Съд и в затвора.И отнемане на шофьорска книжка за период от 7 години в България е обратното писмо след писмо и накрая съвместния данокоплатец страда защото някакви не си плащат Няма Такава Държава
62
5
 
8
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Сега вижте в другите държави как се оправят с наглеци като тия. Няма само свестните да плащат. Научиха се чиновниците само как да си пълнят банковите сметки а с едни ба.ламурници не могат да се оправят. Мен са ме глобявали за спряна от движение кола. Тия да не са нинджи?
61
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За това трябва затвор,вкарайте го за 6месеца,излиза ако пак го хванат нередовен вкарваш го за 1година и така на татък и така нататък,докатому дойде акъла
60
31
 
7
 
! Отговори
Михаел Шумахер преди 6 години
Моля некадърници които карат с 30 в София и правят километрични задръствания да не пишат по темата. Защото са некадърници и ***.
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига бе.Абе ние сигорно сме невидими в една невидима държава.
58
4
 
21
 
! Отговори
младен преди 6 години
""Това обаче на практика е невъзможно, защото не са собственици на нищо, нямат работа и са неоткриваеми", признават от НАП."МИ за това следващият път като ги барнат, директно в панделата и колата се секвестира.
57
4
 
9
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Ей така като почнат Неоткриваеми били... Държавата щом не може да ги намери за да си вземе парите и да ги накаже, питам аз КОЙ може тогава? Трябва да се задължат хората като отидат да живеят в друго населено място, да сменят адреса си! Глоби имаме, но правосъдие няма! За това и събираемоста е такава... Вкарай 5-10 човека в затвора за задължения към държавата, 5-10 да метат улиците и да видим как ще се стегнат нещата!
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ е лесно. Имаш пари.. плащаш и не влизаш в затвора, нямаш пари до първо число, и на второ число си в зандела за 2-5 години.
55
4
 
16
 
! Отговори
браво на България преди 6 години
Страхотно законодателство имаме. Явно ще си правим каквото искаме стига да сме преписали всичко на роднини.
54
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като нямат пари и имущество на тяхно име - принудителен труд докато се издължат.
53
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И все още са с книжки, защото...?
52
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам размера на сумите, очевидно става въпрос за много стари глоби с натрупани огромни лихви. Тези полумаймуни от КАТ не се научиха, че след 2 години глобата пада по давност и вадят някакви бомбастични цифри, да им се смеят и канарчетата.
51
3
 
8
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Ааа колега, някои сами са са ги изкарали тези пари. Още Ленин е писал, че всяка услуга трябва да се заплаща. Те Ленин не са чували пък да са го чели ще е чудо, но за услугите и най-вече понеже са послушни им се дават пари!
50
4
 
39
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Учудва ли ви? Редовно виждам някоя кифла на 23-24 г., която пуши, гримира се или говори по телефона докато шофира Мерцедес AMG (или друга супер скъпа кола) дето струва.. колкото вашия апартамент дето имате да го изплащате още 20 годинки. Е.. те тая същата кифла, дето си е изкарала паричките самичка и в никой случай не й го е взел бащатко й- "бизнесмена" или любовника й- мутрафона, та тя дали се съобразява с ограничения на скоростта?Преходът- дето едни "тарикати" ограбиха държавата- е причината.
49
2
 
11
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Тези са навярно приносители на чужда "отговорност" посочени от собственика на МПС-то,че те са карали колата в момента на нарушението!
48
3
 
17
 
! Отговори
11 преди 6 години
До ТониВсичко добре, ама тва накрая с руската губерния изкърти мивките. Губернията си е наша и твоя и за положението си виновен и ТИ!
47
10
 
37
 
! Отговори
Тони преди 6 години
Живеем в 21 век. В нормалните общества информацията е лесно достъпна. Спират го полицай, виждат колко нарушения има - от там в патрулката и в ареста. Колата се конфискува. Ако не може да си плати глобите - затвор. Но това в цивилизования свят. В руската губерния България, е ясно как стават нещата.
46
3
 
15
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Безнаказаност? Протести срещу нея? Не?Щом не...чудете се какво не е наред в БГ.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТодоровКакви нови док,менти бе Тодоров? Ти четеш ли изобщо, че те са без документи? С отнети книжки са и хич не им друме. Колите и те е са на тяхно име 100%. Така, че кажи ми каква точно работа ще имат в КАТ, че нещо не мога да се сетя?
44
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Некъф лудВ Германия не за неплатена глоба, а за едно и също нарушение извършено 3 пъти влизаш.В Германия карането на МПС без книжка го водят криминално престъпление. Ако те хванат за първи път те осъждат от 1 г. до 3 г. условно. Ако те хванат втори път те съдят и влизаш на топло от 1 до 3 г., като прибавят към тях и условната от преди. Значи влизаш от 2 до 6 г. ефективно в затвора.Ако много пъти караш бързо те пращат на психиатър и той определя дали си годен да имаш изобщо книжка.