Почина Мариянна от Габрово, на която стотици помогнаха

Младата жена, майка на три деца, не успя да пребори рака
69
Почина Мариянна от Габрово, на която стотици помогнаха
Мариянна и семейството й. Снимка: Facebook

Почина Мариянна Цакова от Габрово, за която стотици събраха пари за лечение в Турция.

Още по темата
"Мариянка ни напусна, вече е ангел. Благодарим на всички, които отвориха сърцата си за нея. Погребението е в събота от 12 часа на Централните градски гробища в Габрово. Почивай в мир, Мариянна, а в сърцата ни - ще живееш винаги!", написаха нейни близки на страницата в социалната мрежа Facebook, на която публикуваха информация за нейния случай.

Преди около година Мариянна разбира, че има рак на шийката на матката и претърпява няколко операции.

Впоследствие единствено от клиника в Турция й предлагат лечение, а благодарение на добри хора семейството й успя да събере необходимите пари.

Наскоро бе организиран и молебен за здраве по случай рождения ден на младата жена, която е майка на три деца.

Случаят на Мариянна бе свързан и със здравен абсурд - седем столични болници й отказаха помощ, когато получава усложнения, докато е при родителите си в София, а от Турция веднага пратили линейка за нея.

Dnes.bg изказва съболезнования на близките на Мариянна!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да почива в мир.
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До azДано те лекуват и тебе само български лекари и болници.
42
2
 
15
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Здрав съм като бик. Плащам здравни осигуровки във две държави, но май във България ще спра. Това са търговците от храма. Не съм религиозен, но тия им пада право във десятката. Учат първо чужд език и медицина във чалготеката:)
41
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките дечица. Дано баща им има сили да се грижи добре за тях.
40
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се лекувайте от рак в Турция, пак ще умрете, турските лекари не са по-добри от БГ-лекари, ама и те искат да печелят пари от болните от рак българи.
39
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фармацевтичната мафия няма интерес да се лекува рака, всички се лекуват и накрая умират.Мислите ли, че няма лекарство с/у рака?Има, но е за елита само , простосмъртните трябва да се разболяват, да плащат скъпо лечение и да умират накрая.Факт.
38
0
 
3
 
! Отговори
Acid преди 6 години
Gogo, имаше метастази в лимфни възли. Просто давам пример как ракът не значи непременно смъртна присъда.
37
1
 
2
 
! Отговори
gogo преди 6 години
До Acidda ama e niamala metastazi v 4ernia drob .
36
1
 
29
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Сега искам българската държава да се погрижи за самотния баща на три българчета. Не става нали суджуци? Той не може да ви диша.
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе толкова икони имаме с целебни сили толкова една не свършили работа? Нали уж и рак лекували? Или аз нещо съм пропуснал?
34
4
 
32
 
! Отговори
Илко преди 6 години
Милта!!! Това е голяма трагедия.Животът е най-ценното нещо на света. Няма по-хубаво нещо от това да си жив и здрав. Няма по-голямо щастие от това, да си с любимите хора.Помислете как живеете. Прекарвайте повече време с хората които обичате и Ви обичат.Не пилейте своето време и не рушете своето здраве за пари.Помислете...Кое е най-ценно за вас - здравето и любимите хора или парите?!?
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Да, той бог така я е простил няма що. А до ония номер 4 където бог щял да се погрижи за децата ... така се подреди, че няма на къде. До кога ще се осланяте на литературни герои бе?
32
3
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
явно си е била без никакви шансове, но мющерията си е мющерия
31
32
 
26
 
! Отговори
az преди 6 години
Aми СЕДЕМ български болници ви казаха,че случаят е безнадежден. Обаче събрахте пари за турците и им ги дадохте да уморят там жената! Не са ви виновни българските лекари,а турчулята! Хайде сега,съдете ги !И да ви върнат парите!
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
редакцята, какво образование има автора на заглавиетоспоред него излиза че много хора са помогнали на жената да починенибива да има обстоятелствена незавършеност в заглавие особенно за такова нещо
29
0
 
31
 
! Отговори
Преживял преди 6 години
Ужасното у нас е, че никой не оказва помощ и на семействата, вкл.психологична, няма болногледане при онкоболните, нито при спешност (напр.кървене)или в почивен ден онкодиспансерите НЕ работят, кл.пътека палиативни грижи е фиктивна. Близките са оставени да се борят сами -както със смъртта, така и с болката и със сгрешената здр.система.
28
13
 
30
 
! Отговори
няма значение преди 6 години
Много съжалявам за жената, но нали само преди няколко седмици беше обявено, че е претърпяла "успешна" операция в Турция, което стана повод за поредното оплюване на българските лекари? Защо отново акцентът е, че й е "отказано" лечение в България, а не, че й е "оказано" такова в Турция - прескъпо и, очевидно - безмислено?!?
27
0
 
50
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Лечение трябва да се проведе, дори и то да удължи живота с една година. Всички сме смъртни, по логиката на някои изобщо не трябва да се лекуваме, защото рано или късно ще умрем. А тази жена е имала за какво да живее.
26
1
 
25
 
! Отговори
R.I.P. преди 6 години
Бог да я прости, Мариянна.Дано най-близките ѝ хора да имат силата да преодолеят загубата . Жалко за прекрасните деца. Бог да е с тях.
25
12
 
12
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Още в предната статия писах че това еврейска врътка.Всички "клиники" за лечение на рак на изток от Босфора са техни.Лапат пари и дават напразни надежди на хората.Затова и ЗК отказва да плаща такива "лечения".