Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре

Един човек е загинал, а 7 са ранени
Обновена: 18 ное 2017 11:59 | 18 ное 2017 11:55, Красимир Ангелов
98
Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре
Снимка: Булфото, архив

След като вчера 9 души загубиха живота си в тежка катастрофа край ловешкото село Микре, нов пътен инцидент стана в същия участък от пътя София-Варна.

Още по темата

Този път катастрофата е станала по-близо до село Сопот. При катастрофата един човек е загинал, а 7 са ранени, съобщава МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10.20 часа. По първоначална информация два леки автомобила (със софийска и варненска регистрации) са се сблъскали челно на главен път София – Варна, в района на село Сопот, на 500 метра след бензиностанция в посока Варна.

От удара на място е починал возещият се на предната седалка пътник в колата със софийска регистрация. Жена, шофирала автомобила, е в критично състояние.

Незабавно след сигнала за катастрофата на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Движението в района се извършва в едната лента. Работата на полицейските екипи на място продължава.

Водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Микрекатастофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
19
 
! Отговори
централно място преди 6 години
Село Микре - централно място за опити за колективно самоубийство на нацията. (Нямам намерение да обиждам жителите на с. Микре, те нямат нищо общо със самоубийците!)
63
1
 
31
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Няколко неща липсват в Княжество България. В Румелия има 2 магистрали и се прави трета, после може би 4-та за към Македония. Пътища в Княжеството липсват. Малкото останали първокласни са обрасли с храсти от по 1 метър от двте страни. Бойко ние в Севера плащаме същата цена за винетка ! Защо нямаме магистрала ? Докога ? Референдум ли да правим да се отделяме ? Ти си винонен ! Ти си шефа ! И пари да се почистят всички пътища в Севера. Да има осова линия и странични черти бели. Канавките да бутнат !
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма защо да се учудваме! За 30г. народът оскотя и затъпя до границата на виреене. Вече има само 2 гънки- едната е за гласуване, другата за трепане. Почти всеки е потенциален убиец или жертва на такъв. Толкова млади хора си отидоха.
61
1
 
7
 
! Отговори
гого преди 6 години
до 69и като погледна статистиката, видя ли че в Бг 67% са мъжете шофьори и остатъка жени.Нещо математически говири ли ти това.
60
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има статистика по въпроса за мъже и жени , тежките катастрофи по често се предизвикват от мъже, това се дължи на това че дамите карат внимателно и бавно.Докато мъжете обичат да влизат в рискови ситуации.Така че там мъжете са фаворити и няма лесно да бъдат застигнати от дамите.Но при леките катастрофи така наречени паркинг, дамите имат огромно превъзходно, има ли паркинг сблъсък, най вероятно дама шофира.
59
2
 
18
 
! Отговори
:):) преди 6 години
ако имашв магистрала що народ щеше да е жив заради този участък
58
3
 
15
 
! Отговори
Проф.Иво Христов преди 6 години
Процента на ония не е 80.............повечко е!
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 46А статистика за мъже-***-шофьори правиш ли си?Самочувствието зад волана било на мъже или жени затрива. И неграмотността. Всички трябва да карат москвичи, поне не се сплескваха така . ХахахахаКупил си лъскава таратайка и хайдееееееее да се возим. ДОКАТО ВОДАЧИТЕ НЕ ДЕМОНСТРИРАТ МИСЪЛ И КУЛТУРА А НЕ САМО СКОРОСТ ЩЕ Е ТАКА!!! БОГ да ни пази останалите!!!
56
1
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
За 3-ти път ти казвам,има орган ,който да следи за това движение,нарича се "ПЪТНА ПОЛИЦИЯ" обяснявам ти го като на олигофен!!Та тоя орган трябва да гледа,кои книжки са купени,да не допуска такива да имат книжки!!Да наблюдава,че там по тия два пътя карат и с по 200 дори!!Да продължавам ли да изброявам или още не вдяваш?По твоята логика да има осветление ,значи на нощни фарове трябва да намалеят катастрофите!!Еми не намаляват!!!Ти видял ли си по тия пътища Х6-ца да кара с 90? Няма и да видиш!!!
55
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕлемагВиж сега, щом на едни участъци ежеседмично стават тежки катастрофи с жертви, значи нещо в тия участъци не е наред, трябва да се направи нещо, ако трябва да се разширят, допълнитено осветление, ако трябва и разделителна мантинела да се постави за да няма неправилно изпреварване, има много начини, аз по тоя път минавам в месеца по няколко пъти и почти всеки път виждам там някакви катастрофи, неможе да казваш че пътя е "перфе" ,щом се трепят хора, нещо не е наред
54
4
 
17
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
62 пак ти казвам.Пътищата и участъците са перфе.Няма дупки нормален асфлат.Като изключвам зимното ринене,ако са си оставили ръцете си караш нормално.Проблема е купените книжки и Пътна полиция.Тя не закача рисковите,тормози само нормалните,като мене,дето излизаме чисти на таблета!!!
53
4
 
5
 
! Отговори
Опулев преди 6 години
до 56 Продължаваме напред!Само че ще почакам малко да поостарея и да се откажа след като набия няколко пенсионера още.
52
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В страната има може би 20-30 подобни рискови участъци, не повече, и са такива не от вчера а от 30 години, толкова ли е сложно да се отделят 35-40 млн и тия участъци да се оправят, та дадохме 350 млн за поцинкована тел по границата с Турция а няма пари да се оправят тези рискови участъци. да не говорим че е крайно време да има хиликоптери за реагиране в такива ситуации
51
3
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Минавам ги 2-та опасни пътя редовно (Микре_софия,Плевен-Бяла-Русе).М-у градски пътища разрешената е 90 км ПО ЗАКОН.Карам със 110-средно 50 коли ме подминават все едно съм спрял в едната посока.Пътищата не са опасни ,а хубави и се увличате.Но продължвайте така да карате.С ФАРОВЕТЕ захраниха лобистки крушките,акумолаторите,които внасят.Необходимо е малко да се постараете,да могат чисти зимни и летни гуми да вкарат лобистки!!!Увеличете още рисковото каране!!!Кой разбрал,разбрал.Лек ден,РОБИ!!!
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 59 Кво стана? Истина ли те заболя че центъра на София и сградите му са построени от БКП? ***, знам...истината боли и не всичко е герберастка демагогия.
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 52 Наистина много си зле с главата , явно при бай Тошо си бил хамалин с по висока заплата от инженера . След като толкова ти харесва отивай да живееш в МС или партийния дом , а не в Люлин .
48
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 54 Муахахаахха...я питай 16 милиарда лева заем който изтегли от ЕБ Тиквата колко лихва му се начисляват за програмния период на изплащане. Всички ще ти го кажат, даже и Тиквата. А бе ти откъде падаш, бре? само той не разбрал...горкия герберастки лизaч!
47
2
 
23
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Защо пишат "Ден след пътния ад..." ?!Та ние тук живеем в АД под небето - всеки ден !Със страх пресичам пешеходна пътека "зебра".
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Гришо!
45
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българина Неграмотния и необразован човек иска някой да го храни и отглежда. Преди Тодор Живков искаше да станем 16 република на СССР , сега неговите храненици искат да станат граждани , ако трябва и на луната , но да ги храни някой . Нещастни хорица .