Американците идват: 250 войника, 50 танка!

Съвместното военно учение е на полигона в Ново село
22 ное 2017 09:45,
125
Американците идват: 250 войника, 50 танка!
Снимка: Reuters

До 250 бойци от Сухопътните войски на САЩ в Европа ще се дислоцират до края на тази седмица на Учебен полигон "Ново село", за участие в българо-американска подготовка Joint Training – 5, съобщиха от МО.

У нас ще пристигнат и около 50 единици бойна техника – бронирани бойни машини "Bradley", танкове "Abrams", както и поддържаща и осигуряваща техника.

В съвместните дейности от българска страна ще участват сили и средства от МО, Съвместното командване на силите и службата "Военна полиция".

Предислоцирането на военнослужещи и техника от Сухопътните войски на САЩ в Европа е на ротационен принцип и е в рамките на операцията "Атлантическа решимост", която цели гарантиране на сигурността на европейските съюзници от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
4
 
! Отговори
Ако е само туй... преди 6 години
До 38То ако само на масата седнат с нас да ядат за наша сметка, пак добре.Ама май в леглото ни ще легнат и нещо друго ще искат.
42
5
 
7
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 6 години
Добре са ни дошли ! Няма защо да се военизираме, като по времето на Тошо, за да воюваме с целия свят извън желязната завеса, достатъчно е да разположим няколко натовски полигона тук, за да държим настрана *** и да гарантираме сигурността си ...!!!
41
7
 
2
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
А мислил ли си, че може да стане обратното?Някой ден да ти потропат на вратата и да те поканят да изкараш остатъка от времето си в Сибир?Не се напъвай много, че живота е пълен с неочакавни обрати.Фашистите като тебе не са мислили дори, че Хитлер ще заггуби войната. А накрая - пиха до дъно горчивата чаша.Преди това Наполеон. Преди това имаше ред други великани.
40
7
 
4
 
! Отговори
До 40 преди 6 години
Ако ти не си разбрал, ние не сме никакъв член.Нато е фютка, а ние сме аналното отвърстие.Нато е бандата ловни кучета на господаря им от зад океана, UK са му оръженосеца и блюдолизеца, а ние сме стока за стрижене, и за месо.Освен това, влязохме в този скапан съюз насила, защото не се поведе референдум, а освен това от това долно котило вече бърза да излезе втория по важност и големина член - Турция.И накрая, в НАТО има няколко натегачи - Полша и прибалтийските фашисти, но и нормални страни.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
една нощтна разходка по троските бърлоги и де що има руска ватенка ще осъмне в Гуантанамо
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко, русофилчета, че да не се гътне някой от бяс. Ще участват в учението и ще си отидат. След това ще дойдат и други. И така, докато руската *** не върне Крим на Украйна, не и плати репарации и не се извини. В противен случай Украйна ще граничи с Китай.
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре дошла "мишена".
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 37 що бе ще видиш Куба и малко слънце -- не ти ли писна от сняг и ме4о ако в ко4ината на Вова
35
3
 
7
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
Дрън, дрън, дрън ... обичайните пропагандистки дрънканици.А истината е малко по-различна.Идват, сядат ни на масата и казват - сега ще ядем съвместно и затова вие плащате!Това е.Точно затова всичките тези "учения" са съвместни, а на практика на нашите е отредено да прислужват и да отнесат боя, ако усилията на американците се увенчаят с успех и Русия отвърне на напъните им.Той затова Волен Сидеров беше представил сметката на американския посланник, ама оня колониалния владетел го отсвири.
34
2
 
3
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
Нещо май са отваръш ? Гледай да си по внимателен, живота е непредсказуем......
33
5
 
3
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
Вашите?Кои Ваши?!?Ти явно си от драскачите на Сорос, храненици на задокеанските грабители.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще водят 4ервените *** в Гуантанамо
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9 млн US $ годишно плаща армията на САЩ за ползват полигона и бази у нас.Отделно - храни, напитки и консумативи се зареждат САМО от Български производители и доставчици..Това е практика на Американската армия в базите и по-света. Носят си само специфични продукти, които не могат да се доставят от местните пазари.Около американските бази всички благоденстват, защото работят съвместно с армията.По-добрият вариант е да има постоянен контингент, тогава печелим много повече.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще пазят Мариците от бежанци ли?
29
3
 
4
 
! Отговори
Мили мъже преди 6 години
Вижте сега, драги български мъже. Жените могат да работят и да раждат деца, да работят и да въртят къщата, да се върнат от работа, за да ви поднесат салатка и ракийка, докато пускат пералнята, наглеждат манджата и дондуркат детето но ...НО ДА ГРАБНАТ ПУШКА И ДА ВИ ЗАЩИТЯТ, ДЕЦАТА, БЪЛГАРИЯ И ВАС САМИТЕ- ЗАБРАВЕТЕ! Това с главните букви отгоре не е женска работа.
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е моторизирана рота -- по бойна стойност колкото руска моторизирана бригада
27
2
 
3
 
! Отговори
ядренкасапин реалист преди 6 години
До 20 атомни бомби русия ще я имали след 20 ядрени бомби ? таман стигат да затрият към 70% от населението и както е в 20 тина града
26
4
 
5
 
! Отговори
Венчето преди 6 години
В България е имало мъже, но сега явно няма. Внасяме си от чужбина. Българските си плюят в пазвата и се правят, че не видят.
25
7
 
10
 
! Отговори
20 атомни бомби преди 6 години
За какво са ни 250 солдата и 50 танка? САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма! От солдатите ще останат само памперсите!
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 22 С приказки няма да стане.