Пияни роми замерят полицаи с керемиди и камъни в Бургас

Униформените дошли заради сигнал за силна музика
25 дек 2017 18:15, Александър Попов
82
Пияни роми замерят полицаи с керемиди и камъни в Бургас
Снимка: Булфото, архив

Коледните празненства за група роми ще приключат в ареста. Трима пияни мъже са замеряли полицаи с керемиди от покрива на сграда след като униформените пристигнали заради сигнал за силна музика, съобщиха от МВР.

Сигналът бил за нарушаване на обществения ред в бургаския квартал "Горно Езерово", а екипи на Четвърто РУ - Бургас се отправили към визирания адрес.

Полицейските служители, срещайки несъобразяване с полицейските разпореждания и агресивни действия от страна на трима мъже, намиращи се в къща на ул. "Перла" в квартала, видимо употребили алкохол и с неадекватно поведение, потърсили съдействие от допълнителни полицейски сили.

До идването им служителите на реда успели да задържат двама от тримата мъже, които за да дадат отпор, се качили на покрива на постройката и с керемиди, камъни и подръчни средства, замеряли полицаите, ранявайки единия от тях в областта на лицето.

Пострадалият полицейски служител е откаран за преглед в УМБАЛ - Бургас, като към момента медицинските изследвания продължават.
Самоличността на третия участник в инцидента е установена и същият се издирва от служителите на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: БургасМВРроми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не бе Катуница,Асеновград,Карлово,Борисовата градина,Плевен,село Мечка,Орландовци,Гърмен,сега и Бургас ромите подлагат българите на терор и заколение до кога,ще ги търпим!?
46
0
 
8
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Честита Коледа, прочее!
45
0
 
15
 
! Отговори
Ни чул - Ни видял... преди 6 години
Искали са само да ги ,,Сурвакат'',но куките са се опънали нещо.
44
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерал Сгойо Неделчев -Чочолу, беше решил проблема до идването на демакрацията . Лека му пръст .
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен ЗАКОНИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА НИ ДЪРЖАВА СЕ КОВАТ В ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ПАРЛАМЕНТ И ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЖЕРТВА НА ТЕЗИ ЗАКОНИ ,НАРОД ,АРМИЯ ,ПОЛИЦИЯ . НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ И ПРОБЛЕМА Е В НАС . ПРАВ Е ПРОФЕСОРА .
42
5
 
18
 
! Отговори
Дортмунд преди 6 години
Велики българи!ето защо аз емигрирах.А ще става и по зле!
41
3
 
37
 
! Отговори
До бай х преди 6 години
Пише се "в САШ", а не "във САЩ"... научи правилата в българския език. Относно САЩ, там подобна новина би могла да бъде прочетена основно в сводките на съответното РПУ, защото техните шведи, не са кой знае колко по-хубави от нашите. В САЩ си имат права. и който и да е полицай би застрелял всеки, който му посегне, не разискваме изобщо варианта да бъде наранен. Така че милиционерщината в САЩ и свободията в България нямат нищо общо. Тук всеки прави каквото си иска, защото е "ценен" гласоподавател
40
1
 
21
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Цензурасти , ромогерберасти ....не спите ли ????
39
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, нема да ви помогна с банкова карта с смс за болните в Бг - първо вкарайте в затвора Радев и Нинова, после ще говорим! И Криско и Графа и М. Попова ще прослушам, пука ми!
38
37
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук в Санта Барбара Калифорния е топло и уютно, току що се връщам от плажа, вие в БГстан си пускайте смси за Радев, нема се оправите скоро, споко
37
2
 
37
 
! Отговори
lol преди 6 години
ето за това мвр няма кадри. никой не мазохист не би доброволно се записал да го бият а той да бъде потискан от закона и от началниците да не може да направи нищо.
36
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато руският *** Радев даде 2 лева от тлъстата си заплата, тогава ще пусна смс за Българската Коледа
35
5
 
42
 
! Отговори
бай х преди 6 години
Пияни роми замерят полицаи .......а във САЩ как е ?
34
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как народната милиция с един старшина квартален се стряваше с цел квартал роми? и стоеха мирно пред него? Тоз човек бе и старшината който знаеше всичко в квартала, той беше първиян секретар на ЦК на БКП за тех, той беше и министър председателят , а сега замерват полицаите с керемиди. До къде я дохарахме / ни докараха/. Демакрасия?! а големците ги здравото пазаят от народната либов .
33
4
 
5
 
! Отговори
Нова БНТ преди 6 години
Българската Коледа с Майкъл Джексън?? Е що не с Алла Пугачова бе??
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нещата се развият така, както е описано в 35, останалите от веселия етнос нека да преценят. Ако им харесва, нека пак да се качват на покриви и да мятат оттам подръчни материали.
31
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В демократичната САЩ,ако посегнеш на полицай -жална ти майка.А тук може всичко.За тва си обичаме кочинката,плюеш,репчишеш,псуваш полицията и нищо.
30
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в същото време летящият чорап Радев с мазното си потно лице припява на Графа в театъра, вместо да помага на българите в нужда
29
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЪЛГАРИНТогава, всенародно опълчение.Нужно е да се промени законът и всеки да има право да се отбранява с оръжие в ръка, също така и да брани демокрацията с оръжие тогава, когато се наложи.Да се тероризират съседите, да се граби от беззащитни старци, да се нанасят физически травми на представителите на реда, докато те си вършат работата - всичко това са актове против демокрацията, държавата и правата на градивната част от населението.Можем и сами да се защитим.
28
0
 
36
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
До АнонименВОЕНЕН РЕЖИМ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗАЩОТО НЯМАМЕ АРМИЯ ИМА 100--ТИНА ГЕНЕРАЛИ ПОДМАЗВАЧИ КОИТО НЕМА ДА СИ МРЪДНАТ ОХРАНЕНИТЕ ***