Хорър в Бургас: Гинеколог уби котката на следовател

Животинчето дразнело кучето на лекаря и той го застрелял
6 яну 2018 09:42,
84
Хорър в Бургас: Гинеколог уби котката на следовател
Снимка: архив "Булфото"

Известен бургаски гинеколог видя сметката на котката на бивш следовател, сега адвокат и негов съсед.

Стефан Миринчев убил животинчето навръх Нова година, докато Красимир Кацарски и семейството му не били у дома.

Съпругата на Кацарски е председател на Районния съд в Средец, а котето – Алфи било на тригодишния им син, пише "Труд".

Драмата се разиграла в бургаския квартал Банево, където къщите на двамата са една до друга. Семейството на Кацарски празнувало Нова година извън града. Когато се прибрали заварили безжизненото коте да лежи на двора.

Видеозапис от камера, монтирана на къщата им, запечатал потресаващи сцени. На записа се виждало как котето Алфи прескочило в двора на гинеколога и започнало да дразни кучето му.

Тогава д-р Миринчев насочил въздушна пушка и ликвидирал котето, разказват съпрузите Кацарски.

По случая е образувано досъдебно производство за убийство на гръбначно животно. Разследването тече под надзора на спецполицаи от Второ районно управление – Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
22
 
! Отговори
възмутен съгражданин преди 6 години
Не се концентрирайте върху котето! Проблемът е много по-сериозен - малоумното използване на оръжие! Този доктор има арсенал в мазето си, не само въздушни оръжия, но и огнестрелно - пистолет, при това незаконни. По тази тема детето му постоянно се хвали. Той и сина му /и в отсъствието на родителите/ постоянно стрелят в квартала по котки, кофи и огради. Трябва ли да пострадат децата ни или случаен минувач, за да се отнемат оръжията му?
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно разкрито убийство. Браво на милицията , добре си върши работата!Вдигнете им заплатите.
25
2
 
11
 
! Отговори
Продължението преди 6 години
... в междучасието влязла в класната стая и изкомандвала всички момичета да се строят в една редица. Те помислили, че жената е някакво длъжностно лице. Едва след като започнала да им се кара и назидателно да обяснява, че е обидно за нейното момче да му кажат да си гледа работата, те разбрали, че това е майката на съученика им.Казали и на нея да си гледа работата.Резултатът беше, че онзи мамин лигльо стана за смях на цялото училище.Та и това куче така - не то пази двора, а него пазят от котките
24
5
 
6
 
! Отговори
Що за куче е това, преди 6 години
което е толкова деликатно, че трябва да го държат далече от котетата? И да трепят котетата, за да не направят нещо на кучето?Напомни ми за една случка преди години. Дебело момче от съседната паралелка се беше опитало да прегърне своя съученичка, а тя му казала да си гледа работата. Такива неща се случват поне по 100 пъти, всеки божи ден, във всяка гимназия и никой не се засяга.Той обаче се оплакал вкъщи на майка си. На другия ден тя беше дошла в гимназията и в междучасието.......
23
5
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Вие какво си мислете , и лекарите,следователите са като всички останали хора!!!Добър ден селяни прости, и добре дошли в реалността!!!Агент Питър Фланиган!ЦРУ!!!
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За безгръбначни други закони ли има
21
3
 
21
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Защо му е на един човек да се меси в животинските работи? Щом котето е било без надзор и е отишло да му дразни кучето, решението е просто - пуска кучето и се разбират по животински.Сега само си е очернил реномето,ще има отлив на клиенти,и отделно показва колко злобен човек е.А можеше спокойно при първи случай да каже на съседите-ей, дръжте си котката надалеч,ще стане беля,а при втори случай,като карантиите и са разхвърляни из двора му няма да има морална тежест.Сега...вече е станал за резил!
20
5
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ей това гинеколког да го направи не го разумявам.....От котета си вади хляба,как не мъ е трепнало сърцето!Ами той утре и *** ще убие!
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другия път-бившия следовател!Че да има защо да е мноого важна новината!Кво ни занимавате с някаква котка!?
18
8
 
24
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Котките са много по чисти животни от кучетата а и изобщо. Това е явно дворна котка, а не домашна. Но това не му дава право да я убива. А уж е лекар. Психар
17
19
 
10
 
! Отговори
патиланец преди 6 години
Само хора били в същото положение знаят какви непрестанни бели правят котките на съседите, които ееално са безпризорни, неваксинирани и т.н.не можеш да оставиш нищо в собствения си двор, без д бъде съсипано, скъсано, обърнато...двора ***, с остатъци от плъхове и пернати, които влачат да ядат там...още по-голям ужас е ако имаш и малки деца....не можеш да ги пуснеш в собствения им двор!...взех ловджийско куче и котките свършиха за два месеца!
16
7
 
15
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Не условна, а в затвора. Това е задачата по този казус.
15
5
 
29
 
! Отговори
дидо преди 6 години
Доктор да отнема живот..макар и на животно, звучи отвратително.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доктора има пара, а следователа сега ще види колегите му колко са корумпирани и как се въртят според вятъра. Типична БГ история.
13
6
 
11
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
Какви са тези присъди за убийство на гръбначни животни? Ами тогава по-голямата част от населението трябва да е в затвора.
12
7
 
25
 
! Отговори
Котев преди 6 години
Убиецът на животни заслужава затвор и да му отнемат наистина ценното....
11
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинеколога е постъпил правилно. Той за разлика от вас умници, знае каква опасност пренасят котките. Аз съм си патил!Освен това, който има куче коте, хамстер и каквото и да е друго си го гледа вкъщи. Хората все още смятат че, грижата за уличните котки се състои в периодично изсипване на остатъците от обяда в градинката пред блока.
10
6
 
9
 
! Отговори
omg преди 6 години
....под надзора на спецполицаи от 2 ру- бургас???!!!това ли е работата на спецполицаите, че не съм мн наясно със структурата и оргазнизацията в мвр?
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв *** е този гинеколог.Пфу
8
35
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Котката е вредител. Естествено, че ще я отстреля човека за да предпази собствените си животни - пиленца, хамстери, зайци и тн. Също котката носи болести и сeре най-безцеремонно по чуждите дворове и така разпространява котешка тения.